Var o sıkıntı. Hele uygulama arka plana atıp ana ekrana dönerken bile sürdürülüyor yazısı çıkıyor.Bu gdr1 ile benim telefonda atabillik falan kalmadı. Androidli telefonları arar oldum. Bi kere telefon kendi kendine kilitlendiğine şahit oldum reset atmak zorunda kaldım bir kaç kere de kendi kendini kapatıp açtı. Ayrı geçişlerde geçişlerden sonraki kaydırma hareketlerinde samsungun corby telefonları gibi takır takır kasmalar var bunlar sürekli olan kasmalar. Açıkçası o kadar zaman onizleme yukler kullanırım ama sanırım en beteri buydu. Bu güncellemeyi iyice bir adam edip vermeleri lazım. Sizde de varmı buna benzer sıkıntılar?
O zaman ruhuna el FatihaSenin batarya ölmüş
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
620 Türkiye romunu bekliyorum. Gelsin direkt downgrade yapacağım. Klasörleme için gdr1 güncellemesini yüklemeye gerek yok.Bundan sonra kolay kolay kararlı sürümden şaşmam![]()

Bu gdr1 ile benim telefonda atabillik falan kalmadı. Androidli telefonları arar oldum. Bi kere telefon kendi kendine kilitlendiğine şahit oldum reset atmak zorunda kaldım bir kaç kere de kendi kendini kapatıp açtı. Ayrı geçişlerde geçişlerden sonraki kaydırma hareketlerinde samsungun corby telefonları gibi takır takır kasmalar var bunlar sürekli olan kasmalar. Açıkçası o kadar zaman onizleme yukler kullanırım ama sanırım en beteri buydu. Bu güncellemeyi iyice bir adam edip vermeleri lazım. Sizde de varmı buna benzer sıkıntılar?

Hocam bence beklemene gerek yok indir italya romunu kur rahatlaVar o sıkıntı. Hele uygulama arka plana atıp ana ekrana dönerken bile sürdürülüyor yazısı çıkıyor.
Kesinlikle sıfırlama ve hafıza kartına format atmak lazım. Eski sürümdeki dosyalar ile uyumsuzluk var gibime geliyor.
O zaman ruhuna el Fatiha
620 Türkiye romunu bekliyorum. Gelsin direkt downgrade yapacağım. Klasörleme için gdr1 güncellemesini yüklemeye gerek yok.
Gdr2 ve Wp9 betalara bakacağız artık![]()

Hollandayı dolaşıp yoruldu. Birazda Türkiye'de ikamet etsin telefonHocam bence beklemene gerek yok indir italya romunu kur rahatla
İtalya global rom:059R8L1 Sunuculara cyan romu yüklenmiş![]()
)Bundan sonra kolay kolay kararlı sürümden şaşmam![]()

Gdr2 preview ile 2-3 tane ekstra özellik gelsin de görürüm ben seni
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Geçen yedekleme yapayım başarırsa Ne gülerim varya dedim.Başardı Utandım gülemedim
İman Gücü ile gönderildi.

Bende de video çekerken odak sık sık gidip geliyor =/
Aynen öyle video çekerken odaklaşma sorunu cidden büyük bir sorun,gerek etraftaki ışıklardan dolayı olsun gerek sizin dediğiniz sorundan dolayı olsun can sıkıcı bir hal alıyorAynı durum bende var.karşıdaki nesnenin hareketine göre odaklaşmaya çalışıyor,tabii buda çekim ortasında pusulaşmaya neden oluyor
GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...
Koymuştur be abi. Arada insana lafını yediriyor çok fena bozuyor. Bunu birde hava atarken yapsa keşke. MS işte sağı solu belli değil
Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]

Aynısı bende oldu.Kapatıp açtım kamerayı ve ekran simsiyah bişey çekmiyordu kapatıp açılınca anca duzeliyor ve bu sorun iyice can sıkmaya başladı.Odaklama problemide cabasıDün başıma birşey geldi video ve fotoğraf çekiyordum ( daha 1. videoyu çektim) diğerkini çekicemtim ki ekran karaydı etrafı çok az ışıkta gösteriyordu çok zor görünüyordu bu fotoğraftada böyle oldu telefonu kapatıp açmak ile düzelttim ama sonra bir daha aynı şey oldu bir videodan sonra oluyor bu sizde karşılaştınız mı hiç?