Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Bundan sonra kolay kolay kararlı sürümden şaşmam :)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve emz

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bu gdr1 ile benim telefonda atabillik falan kalmadı. Androidli telefonları arar oldum. Bi kere telefon kendi kendine kilitlendiğine şahit oldum reset atmak zorunda kaldım bir kaç kere de kendi kendini kapatıp açtı. Ayrı geçişlerde geçişlerden sonraki kaydırma hareketlerinde samsungun corby telefonları gibi takır takır kasmalar var bunlar sürekli olan kasmalar. Açıkçası o kadar zaman onizleme yukler kullanırım ama sanırım en beteri buydu. Bu güncellemeyi iyice bir adam edip vermeleri lazım. Sizde de varmı buna benzer sıkıntılar?

Var o sıkıntı. Hele uygulama arka plana atıp ana ekrana dönerken bile sürdürülüyor yazısı çıkıyor.
Kesinlikle sıfırlama ve hafıza kartına format atmak lazım. Eski sürümdeki dosyalar ile uyumsuzluk var gibime geliyor.
Senin batarya ölmüş

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
O zaman ruhuna el Fatiha:)
Bundan sonra kolay kolay kararlı sürümden şaşmam :)
620 Türkiye romunu bekliyorum. Gelsin direkt downgrade yapacağım. Klasörleme için gdr1 güncellemesini yüklemeye gerek yok.
Gdr2 ve Wp9 betalara bakacağız artık:)

• Beğen
Tepkiler: emz
emz

emz

Üye
Bu gdr1 ile benim telefonda atabillik falan kalmadı. Androidli telefonları arar oldum. Bi kere telefon kendi kendine kilitlendiğine şahit oldum reset atmak zorunda kaldım bir kaç kere de kendi kendini kapatıp açtı. Ayrı geçişlerde geçişlerden sonraki kaydırma hareketlerinde samsungun corby telefonları gibi takır takır kasmalar var bunlar sürekli olan kasmalar. Açıkçası o kadar zaman onizleme yukler kullanırım ama sanırım en beteri buydu. Bu güncellemeyi iyice bir adam edip vermeleri lazım. Sizde de varmı buna benzer sıkıntılar?

Abi aynısını ben daha geldiği hafta yazdım. Yarın ben nrt ile artık sunucuda ne varsa onu kurup cyan de bekleyeceğim. Klasörler için batarya ve performansımı kaybetmeyi göze alamıyorum. Ne zaman gelirse veya düzelirse geri geçerim :)

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
H= H+ A2 +N5 burası matematik olmuş birazda bir buluş çıkacak :ehe

skynet

Üye
Var o sıkıntı. Hele uygulama arka plana atıp ana ekrana dönerken bile sürdürülüyor yazısı çıkıyor.
Kesinlikle sıfırlama ve hafıza kartına format atmak lazım. Eski sürümdeki dosyalar ile uyumsuzluk var gibime geliyor.
O zaman ruhuna el Fatiha:)
620 Türkiye romunu bekliyorum. Gelsin direkt downgrade yapacağım. Klasörleme için gdr1 güncellemesini yüklemeye gerek yok.
Gdr2 ve Wp9 betalara bakacağız artık:)
Hocam bence beklemene gerek yok indir italya romunu kur rahatla :)
İtalya global rom:059R8L1 Sunuculara cyan romu yüklenmiş :)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Hocam bence beklemene gerek yok indir italya romunu kur rahatla :)
İtalya global rom:059R8L1 Sunuculara cyan romu yüklenmiş :)
Hollandayı dolaşıp yoruldu. Birazda Türkiye'de ikamet etsin telefon:))
Dipnot: Yedeklemeyi bugün yeniden denedim. 10 dakikaya yakın sürdü. Nasıl olduysa yedek almayı başardı. Gözlerim yaşardı yeminle!!!!

• Beğen
Tepkiler: emz ve skynet
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Aslında biraz sabredip beklense o yedeklemeyi başarabiliyor :P :)

Murat Alper

Murat Alper

Üye
telefon windows phone 8.1 güncellemesinden şarjı şu gibi aşırı hızlı derecede emiyor ya :(

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
csH

csH

Üye
  • Beğen
Tepkiler: skynet ve Aybin.Kilic
emz

emz

Üye
Gdr2 preview ile 2-3 tane ekstra özellik gelsin de görürüm ben seni :)

Gdr 2'ye kadar abi çokk olur. Gdr 1 öyle çok bir getiriye sahip olmadığı için bende kolay kolay geçmem. Bakalım gene çok bir özellik getirmezse neden geçelim ki? Bir klasör için değmez. Ama çok cezbedecek ne olabilir ki küçük güncellemelerde? Bakmak lazım. İşe yararsa belki. Yoksa çektirdiği kasmalar, pilin ölmesi falan değmez yani;)

• Beğen
Tepkiler: skynet
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Geçen yedekleme yapayım başarırsa Ne gülerim varya dedim.Başardı Utandım gülemedim :|

İman Gücü ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve emz
emz

emz

Üye
Geçen yedekleme yapayım başarırsa Ne gülerim varya dedim.Başardı Utandım gülemedim :|

Koymuştur be abi. Arada insana lafını yediriyor çok fena bozuyor. Bunu birde hava atarken yapsa keşke. MS işte sağı solu belli değil :ehe

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve skynet
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Dün başıma birşey geldi video ve fotoğraf çekiyordum ( daha 1. videoyu çektim) diğerkini çekicemtim ki ekran karaydı etrafı çok az ışıkta gösteriyordu çok zor görünüyordu bu fotoğraftada böyle oldu telefonu kapatıp açmak ile düzelttim ama sonra bir daha aynı şey oldu bir videodan sonra oluyor bu sizde karşılaştınız mı hiç?

skynet

Üye
Bende de video çekerken odak sık sık gidip geliyor =/

YkPkY

YkPkY

Üye
Bende de video çekerken odak sık sık gidip geliyor =/

Aynı durum bende var.karşıdaki nesnenin hareketine göre odaklaşmaya çalışıyor,tabii buda çekim ortasında pusulaşmaya neden oluyor

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

• Beğen
Tepkiler: skynet
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Aynı durum bende var.karşıdaki nesnenin hareketine göre odaklaşmaya çalışıyor,tabii buda çekim ortasında pusulaşmaya neden oluyor

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...
Aynen öyle video çekerken odaklaşma sorunu cidden büyük bir sorun,gerek etraftaki ışıklardan dolayı olsun gerek sizin dediğiniz sorundan dolayı olsun can sıkıcı bir hal alıyor

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Koymuştur be abi. Arada insana lafını yediriyor çok fena bozuyor. Bunu birde hava atarken yapsa keşke. MS işte sağı solu belli değil :ehe

Çok koydu buruk bir sevinç yaşıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: emz
dakamon

dakamon

Üye
Gdr1 yavaş yavaş çöküyor arkadaşlar. En yakın zamanda düzeltme güncellemesi vermeleri lazım.

• Beğen
Tepkiler: emz ve Aybin.Kilic
versino2

versino2

Üye
Aynısı bende
Dün başıma birşey geldi video ve fotoğraf çekiyordum ( daha 1. videoyu çektim) diğerkini çekicemtim ki ekran karaydı etrafı çok az ışıkta gösteriyordu çok zor görünüyordu bu fotoğraftada böyle oldu telefonu kapatıp açmak ile düzelttim ama sonra bir daha aynı şey oldu bir videodan sonra oluyor bu sizde karşılaştınız mı hiç?
Aynısı bende oldu.Kapatıp açtım kamerayı ve ekran simsiyah bişey çekmiyordu kapatıp açılınca anca duzeliyor ve bu sorun iyice can sıkmaya başladı.Odaklama problemide cabası

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
Maillerime Explorer üzerinden mi giricem yoksa kısa Bi yolu var mı ??

Üst Alt