4MaGuS
Üye
3g veya 4g degilde normalde 5800 da 3.5g görüyordu bazı iyi çeken yerlerde e+ veya h+ o oluyor galibaH+>H yani H+ H'tan hızlı. Bağlantı olduğu anda da olmaz. Bulunduğunuz konuma bağlı gelir.
3g veya 4g degilde normalde 5800 da 3.5g görüyordu bazı iyi çeken yerlerde e+ veya h+ o oluyor galibaH+>H yani H+ H'tan hızlı. Bağlantı olduğu anda da olmaz. Bulunduğunuz konuma bağlı gelir.
Arkadaşlar H+, HSPA+ yani Dual Carier'ın kısaltmasıdır. Dual Carier çift taşıyıcılı sisteme denir. Operatörün desteklediği baz istasyonlarında geçerlidir ve operatör desteklerle 42 Mbps'ye kadar hıza imkan tanır.
Turkcell turbo internet normale göre gerçekten farklı yani belirgin derecede hızlı ?
Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor

H+ = 3.5 G2G=E
3G=H
4G=H+
3g ile 4g arasında 3.5 g = H+ oluyor.bende hep h+ ve çok hızlı ne demek oluyor bu H+ ?
Lumia 620 batarya amper değeri düşük. 2g ile yoğun kullanımda (yarım saate yakın konuşma , yarım saat royal revolt2 , 1.5 -2 saate yakın web ve sosyal ağlar) batarya anında tükeniyor.TR de şu anda 4G bağlantı yok
benim 3g hep açık parlaklık düşükte iken yoğun kullanımda 7-8 saat gidiyor
Ya 2g ya 3g dir.Ben bi ara G'yi gördüm o nedir ?
İman Gücü ile gönderildi.
Dostum o kadar çabuk bitmesi normal değil. Arka planda çalışan uygulamaları kontrol et. İletişim dışındakileri engelleH+ = 3.5 G
4 g ye daha Türkiye de geçilmedi.
3g ile 4g arasında 3.5 g = H+ oluyor.
Lumia 620 batarya amper değeri düşük. 2g ile yoğun kullanımda (yarım saate yakın konuşma , yarım saat royal revolt2 , 1.5 -2 saate yakın web ve sosyal ağlar) batarya anında tükeniyor.
Hatta şöyle diyeyim. 6 da şarjdan alıyorum Yola çıkıyorum. Sat 7.30,da batarya bitiyor...
Ben bi ara G'yi gördüm o nedir ?
İman Gücü ile gönderildi.
Alayı kapalı. Hatta Wifi , konum , nfc bile kapalı durumda.Dostum o kadar çabuk bitmesi normal değil. Arka planda çalışan uygulamaları kontrol et. İletişim dışındakileri engelle

Ben şöyle olduğunu düşünüyorum H eğer yanına + işareti alırsa o an veri indiriyor yada gönderiyordur nerden anladın diyeceksin telefonda internet sitesi açmazken H simgesi var ama tarayıcıyı açar açmaz H+ oluyor. BEn böyle düşündüm. Ne kadar doğrudur bilmiyorum. Ama 4g değil arkadaşlar 4g olunca LTE yazısı çıkıyor.Şu siteye bakın arkadaşlar olayı anlatmış bende yanlış biliyormuşumH+>H yani H+ H'tan hızlı. Bağlantı olduğu anda da olmaz. Bulunduğunuz konuma bağlı gelir.

Alayı kapalı. Hatta Wifi , konum , nfc bile kapalı durumda.
Şebeke 2g. Dayanmıyor batarya. Isınma sorunu da cabası![]()
4g gelse acaba bataryanızın nasıl etkileceğini düşünüyormusunuz2 g den 3 g ye geçince nasıl bir batarya harcama farkı oluştuğunu sizde biliyorsunuz 3 g de su gibi batarya gidiyor. 4G de acaba bu durum nasıl olur?

Alayı kapalı. Hatta Wifi , konum , nfc bile kapalı durumda.
Şebeke 2g. Dayanmıyor batarya. Isınma sorunu da cabası![]()