Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
H+>H yani H+ H'tan hızlı. Bağlantı olduğu anda da olmaz. Bulunduğunuz konuma bağlı gelir.
3g veya 4g degilde normalde 5800 da 3.5g görüyordu bazı iyi çeken yerlerde e+ veya h+ o oluyor galiba

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Gerek olan bir şey var oda telefon internet ülkemizde geride bayağı

Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor

EldrithcArrow

EldrithcArrow

Üye
İnterneti bırakında güncelleme hakkında konuşun illa yetkili ilgilenecek.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar H+, HSPA+ yani Dual Carier'ın kısaltmasıdır. Dual Carier çift taşıyıcılı sisteme denir. Operatörün desteklediği baz istasyonlarında geçerlidir ve operatör desteklerle 42 Mbps'ye kadar hıza imkan tanır.

• Beğen
Tepkiler: emz, dark_13 ve Sensation
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Arkadaşlar H+, HSPA+ yani Dual Carier'ın kısaltmasıdır. Dual Carier çift taşıyıcılı sisteme denir. Operatörün desteklediği baz istasyonlarında geçerlidir ve operatör desteklerle 42 Mbps'ye kadar hıza imkan tanır.

Turkcell turbo internet normale göre gerçekten farklı yani belirgin derecede hızlı ?

ANIL

ANIL

Admin
Turkcell turbo internet normale göre gerçekten farklı yani belirgin derecede hızlı ?

Farkı var çünkü turbo paketin yoksa cihazın son hızı desteklese bile ulaşamıyorsun paket kısıtlıyor. Normal paket en fazla 7.2 Mbps sunarken turbo paket 43.2Mbps sunuyor. Her türlü kazanacaklar yani. :D

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
H+ = 3.5 G
4 g ye daha Türkiye de geçilmedi.
bende hep h+ ve çok hızlı ne demek oluyor bu H+ ?
3g ile 4g arasında 3.5 g = H+ oluyor.
TR de şu anda 4G bağlantı yok :)
benim 3g hep açık parlaklık düşükte iken yoğun kullanımda 7-8 saat gidiyor
Lumia 620 batarya amper değeri düşük. 2g ile yoğun kullanımda (yarım saate yakın konuşma , yarım saat royal revolt2 , 1.5 -2 saate yakın web ve sosyal ağlar) batarya anında tükeniyor.
Hatta şöyle diyeyim. 6 da şarjdan alıyorum Yola çıkıyorum. Sat 7.30,da batarya bitiyor...

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Ben bi ara G'yi gördüm o nedir ?

İman Gücü ile gönderildi.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
İlk nesil bağlantı (Gsm) sadece alo demek ve mesajlaşmak içindi.
Daha sonra internet ve mms için Edge bağlantıyı destekleyen 2. nesil (2g) geldi.
Daha yüksek internet hızları ve görüntülü konuşma için 3. nesil olan 3g geldi.
Diye biliyorum. Yanlışım varsa düzeltiniz.

Ben bi ara G'yi gördüm o nedir ?

Ya 2g ya 3g dir.

alasulumurat

alasulumurat

Üye
H+ = 3.5 G
4 g ye daha Türkiye de geçilmedi.
3g ile 4g arasında 3.5 g = H+ oluyor.
Lumia 620 batarya amper değeri düşük. 2g ile yoğun kullanımda (yarım saate yakın konuşma , yarım saat royal revolt2 , 1.5 -2 saate yakın web ve sosyal ağlar) batarya anında tükeniyor.
Hatta şöyle diyeyim. 6 da şarjdan alıyorum Yola çıkıyorum. Sat 7.30,da batarya bitiyor...
Dostum o kadar çabuk bitmesi normal değil. Arka planda çalışan uygulamaları kontrol et. İletişim dışındakileri engelle

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Dostum o kadar çabuk bitmesi normal değil. Arka planda çalışan uygulamaları kontrol et. İletişim dışındakileri engelle
Alayı kapalı. Hatta Wifi , konum , nfc bile kapalı durumda.
Şebeke 2g. Dayanmıyor batarya. Isınma sorunu da cabası:)

dakamon

dakamon

Üye
H+>H yani H+ H'tan hızlı. Bağlantı olduğu anda da olmaz. Bulunduğunuz konuma bağlı gelir.
Ben şöyle olduğunu düşünüyorum H eğer yanına + işareti alırsa o an veri indiriyor yada gönderiyordur nerden anladın diyeceksin telefonda internet sitesi açmazken H simgesi var ama tarayıcıyı açar açmaz H+ oluyor. BEn böyle düşündüm. Ne kadar doğrudur bilmiyorum. Ama 4g değil arkadaşlar 4g olunca LTE yazısı çıkıyor.Şu siteye bakın arkadaşlar olayı anlatmış bende yanlış biliyormuşum :)

serinaga

serinaga

Üye
Alayı kapalı. Hatta Wifi , konum , nfc bile kapalı durumda.
Şebeke 2g. Dayanmıyor batarya. Isınma sorunu da cabası:)

Zaten sorunda burada ya, ısınma varsa fazla akım çekiliyor, fazla güç harcanıyor demektir. Aşırı ısınma akabinde pil performansını düşürür, benim tahminim ekran çok pil harcıyor olabilir, herşey kapalı ise kapatamayacağımız tek şey bu, mecburen kullanmak zorundayız bazen ve bu nedenle soft format, olmadı hard format, yine olmadı stabil sürümü beklemek gerek ...

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
4G'DEN o kadar mahrumuz ki 4G'ye geçince ne çıktığını bile bilmiyoruz

dakamon

dakamon

Üye
4g gelse acaba bataryanızın nasıl etkileceğini düşünüyormusunuz :) 2 g den 3 g ye geçince nasıl bir batarya harcama farkı oluştuğunu sizde biliyorsunuz 3 g de su gibi batarya gidiyor. 4G de acaba bu durum nasıl olur?

serinaga

serinaga

Üye
4g gelse acaba bataryanızın nasıl etkileceğini düşünüyormusunuz :) 2 g den 3 g ye geçince nasıl bir batarya harcama farkı oluştuğunu sizde biliyorsunuz 3 g de su gibi batarya gidiyor. 4G de acaba bu durum nasıl olur?

Şimdikinden çok daha kötü olacağını sanmıyorum, gelsin de elbet bir çaresine bakarız ...
EDIT : 4000'inci mesaj şerefine herkese benden ÇAY söyleyin :biggrin:

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
dakamon

dakamon

Üye
Bu gdr1 ile benim telefonda atabillik falan kalmadı. Androidli telefonları arar oldum. Bi kere telefon kendi kendine kilitlendiğine şahit oldum reset atmak zorunda kaldım bir kaç kere de kendi kendini kapatıp açtı. Ayrı geçişlerde geçişlerden sonraki kaydırma hareketlerinde samsungun corby telefonları gibi takır takır kasmalar var bunlar sürekli olan kasmalar. Açıkçası o kadar zaman onizleme yukler kullanırım ama sanırım en beteri buydu. Bu güncellemeyi iyice bir adam edip vermeleri lazım. Sizde de varmı buna benzer sıkıntılar?

• Beğen
Tepkiler: emz
suyunsesi

suyunsesi

Üye
+1

Dumanla gönderildi.

Üst Alt