Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

Serhan

Serhan

Üye
gdr 2 yenilikleri bellimi beyler ?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Benim bağlantı kafayı yedi:) Edge (2g) ile bağlıyım ama 3g (h+) görünüyor şebeke bildiriminde:kop2::kop2: Ekran görüntüsü aldım birazdan eklerim.

Son düzenleme:
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Benim bağlantı kafayı yedi:) Edge (2g) ile bağlıyım ama 3g (h+) görünüyor şebeke bildiriminde:kop2::kop2: Ekran görüntüsü aldım birazdan eklerim.

Aynen bendede oluyor bazen 2g den 4gye geçmiyor bazen :)

İman Gücü ile gönderildi.

ArMaGeDdOn_87

Üye

2g ile net çok yavaş nasıl sabrediyonuz o kadar ? :)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Dejavuex

Dejavuex

Üye

bende hep h+ ve çok hızlı ne demek oluyor bu H+ ?

BaySerkan

BaySerkan

Üye
wp8.1 cyan ı kullananlar gdr1 yüklememi tavsiye eder misiniz? sıkıntısı falan var mı şuan? kullanan varsa yardımcı olabilir mi?
1020 ye Cyan üstüne GDR1 i kurmuştum bugün tekrar NSU ile Cyan'a geri indirdim sürümü şarj ile ilgili bir sıkıntım yoktu fakat ufak tefek takılmalar oluyordu ara sıra, 1 kere de dondu soft reset atıp düzelttim bazen Subway Surfers falan oynarım baktım ondada kasılma oluyor ara ara çok hoşuma gitmesine rağmen Klasörlemeden feragat edip sürümü düşürdüm..

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
4G ye geçiş yapınca 3G den hızlı oluyor ?

Cihaz Öyle Demiyor ?
Ne diyor cihaz H+ = 4G mi diyor? Ben öyle bir şey görmedim kendi cihazımda.
Telefonunuz da 3G seçili olduğunda da H+ simgesi ile karşılaşırsınız çünkü H+ 3G plus tır.

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS, skynet ve Dejavuex
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Ne diyor cihaz H+ = 4G mi diyor? Ben öyle bir şey görmedim kendi cihazımda.
Telefonunuz da 3G seçili olduğunda da H+ simgesi ile karşılaşırsınız çünkü H+ 3G plus tır.

Allah Allah:hmmm Bende 3G Seçili Olduğunda H+ Çıkmıyor 4G'de Çıkıyor ?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Allah Allah:hmmm Bende 3G Seçili Olduğunda H+ Çıkmıyor 4G'de Çıkıyor ?
4gb şuan kullanılamıyor o seçenek sadece max baglantı ayarı siz 4g girdiğinizi sanıyorsunuz ama 3g de giriyor(eğer dediğiniz gibi olsa idi sadece 4g baglantı sağlayıp 4g olmadığını için şebekenin hiç çekmemesi gerekirdi), bunu fazla uzatmayın artık türkiye 4g yok siz nasıl 4g bağlantı sağlıyorsunuz

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
BaySerkan

BaySerkan

Üye
4G ne arkadaşlar ya Türkiyede olmayan bir şeyi nasıl kullanıyorsunuz merak ettim ?
telefon 3G de iken ekranda H simgesi çıkar internet bağlantısı yaptığınızdada H+ olur olay bu..

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
4G ne arkadaşlar ya Türkiyede olmayan bir şeyi nasıl kullanıyorsunuz merak ettim ?
telefon 3G de iken ekranda H simgesi çıkar internet bağlantısı yaptığınızdada H+ olur olay bu..

Aynen ülkemizde 4g yok

Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
H+>H yani H+ H'tan hızlı. Bağlantı olduğu anda da olmaz. Bulunduğunuz konuma bağlı gelir.

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll

Üst Alt