Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Nokia lumia 1020 Cyan uzerine yukledigim DP GDR1 guncellemesinden sonra sarjin cok hizli tukenmesi ve isinma sorunu yuzunden Nokia Software Recovery Tool ile sifirlayip sadece Cyan kullanmaya karar verdim.

Cyan'a dondukten sonra olumlu ya da olumsuz birseyler olursa paylasacagim.
Kararlıdan şaşmayın hocam.

luckysleven

luckysleven

Üye
Arkadaşlar bu 8.1 update sonra kasmalara dayanamadım tekrar sıfırladım telefonu. Şuanda eskisi gibi kusursuz çalışıyor ayrıca nokia müzik diye bir uygulama geldi bu yoktu daha önce adım gibi eminim şimdi geldi. Normal müzik uygulamasının daha gelişmişi ve arka planda resim var tam istediğim gibi olmuş. Ayrıca bu seferki sıfırlamamdan sonra herzamanki sistem uygulamalarını yüklüyordum ayarlardan ekrana girdim onun içinde dokun uygulaması da vardı hepsi bir aradaydı mesela renk profili daha değişikti ama güncelleme yaptı uygulama ve eski haline geri döndü hepsi ayrı ayrı oldu. Ss leri aldım ama yükleyemiyorum foruma çok enteresan bu sıfırlamamdan sonra oldu bunlar : )Mesela ekran uygulaması kendini güncellemeden önce Renk profilinin altında Geçerli: Geliştirilmiş+Nötr yazıyordu

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Benim telefon (L920) en son gelen GDR1 developer preview güncellemesine kadar tek bir kasma ve donma yaşamamıştı. Pili de daha stabil ve günü kurtarıyordu. En son ki GDR1 ön izleme sürümü malesef benim telefonun stabilliğini olumsuz etkiledi. Benim gözlemlediğim kadarıyla klasörler ve hareketli kilit ekranı (ki beta henüz) yüzünden bir tür sıkışma yaşıyor ve telefon donuyor. Soft reset olmadan yeniden başlatamıyorum. Bunlar 8.1 in ön izlemesinde dahi yaşamadığm şeyler. Ben GDR1 in olumsuzluklarını bi parça klasörlere bağlıyorum. GDR 1 yükledikten sonra bir süre klasörlemeyi kullanma fırsatım olmamıştı. Normal gibiydi. Masaüstüne en az 5 tane klasörleme yaptım ve pil performansında düşüş ve tek tük kilitlenme başladı. Şimdi ben denemek için tekrar klasörleri kapatayım iptal edeyim de üşeniyorum :)
Telefonu daha stabil olan şekle geri döndürebilirim ama pili daha az gitse bile şu hali çok daha zevkli. :) Ne hareketli kilit ekranını bırakabilirim ne de klasörleri.

Son düzenleme:
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Benim telefon (L920) en son gelen GDR1 developer preview güncellemesine kadar tek bir kasma ve donma yaşamamıştı. Pili de daha stabil ve günü kurtarıyordu. En son ki GDR1 ön izleme sürümü malesef benim telefonun stabilliğini olumsuz etkiledi. Benim gözlemlediğim kadarıyla klasörler ve hareketli kilit ekranı (ki beta henüz) yüzünden bir tür sıkışma yaşıyor ve telefon donuyor. Soft reset olmadan yeniden başlatamıyorum. Bunlar 8.1 in ön izlemesinde dahi yaşamadığm şeyler. Ben GDR1 in olumsuzluklarını bi parça klasörlere bağlıyorum. GDR 1 yükledikten sonra bir süre klasörlemeyi kullanma fırsatım olmamıştı. Normal gibiydi. Masaüstüne en az 5 tane klasörleme yaptım ve pil performansında düşüş ve tek tük kilitlenme başladı. Şimdi ben denemek için tekrar klasörleri kapatayım iptal edeyim de üşeniyorum :)
Telefonu daha stabil olan şekle geri döndürebilirim ama pili daha az gitse bile şu hali çok daha zevkli. :) Ne hareketli kilit ekranını bırakabilirim ne de klasörleri.
Hareketli kilit ekranı daha beta olduğundan sorun var doğru ama benim L920 GDR1 bende stabil ve düzgün çalışıyor bende kilit ekranı yok klasör sendeki gibi beş tane değil ama şarj da iyi sabahtan akşama gayet başarılı en düşük % 40 - 45 gibi oluyor

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Dur bakalım hele bi Cyan (Sayen) gelsin. Geniş bir günde full sıfırlayıp kuracağım. Dağıldık resmen, Telefonun işletim sistemi yamalı bohça gibi oldu resmen. Telefonun final sürüm üzeri iki ön izleme artı bir iki beta programla yamalı. :D Ama işte tadı farklı.

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yakında Windows Phone 8.1 Update1'in ilk güncellemesi yayınlanacak. GFXBench'te ortaya çıkan test sonuçlarına göre yazılım versiyon numarası 8.10.14152.0 olacak.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve emz
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Yakında Windows Phone 8.1 Update1'in ilk güncellemesi yayınlanacak. GFXBench'te ortaya çıkan test sonuçlarına göre yazılım versiyon numarası 8.10.14152.0 olacak.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
developer preview dışındaki cyan 8,1 tam güncelleme ile herkese gelse bari ben deneme sürümüyle gitmeye razıyım

• Beğen
Tepkiler: emz
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Developer Preview kullanan Lumia 920'ler için Cyan güncellemesi OTA üzerinden yayınlanmış. Lumia 620 için ise önümüzdeki hafta kullanılabilir olacak. Aynı şekilde Developer Preview kullanan Lumia 820 için ise 1 Eylülde yayınlanacakmış.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
en çok kullanılan cihaz 520 ama en sona bıraktılar adamları.

skynet

Üye
Hayret nasıl olmuş da 620'yi araya sıkıştırmışlar :D

Tencereyle gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve emz
luckysleven

luckysleven

Üye
en çok kullanılan cihaz 520 ama en sona bıraktılar adamları.

Ama soyle dusun en cok kullanilir olmasi en ucuz olmasindan kaynakli yani 520 nin guncellemeleri oncelikli almasini gerektirecek bir durumu yok zaten adamlar ust modellere yonlendirmek istiyor artik

KenanK

KenanK

Üye
Developer Preview kullanan Lumia 920'ler için Cyan güncellemesi OTA üzerinden yayınlanmış. Lumia 620 için ise önümüzdeki hafta kullanılabilir olacak. Aynı şekilde Developer Preview kullanan Lumia 820 için ise 1 Eylülde yayınlanacakmış.

Şuan L920 de gorunmuyor guncelleme :/

Üst Alt