Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
arkadaşlar abartmayın çözümü buldum sanırım.güncellemeden sonra şarj bitmeden hemen telefonu şarja takanların sık karşılaştığı bi durum sanırım çok çabuk bitmesi.şimdi yapmanız gereken sadece şarjı tamamen bitirip telefonunun kendiliğinden kapanmasını sağlamak sonra bataryayı telden çıkar beş dakika bekle içindeki elektrik boşalsın.sonra bataryayı yerleştir ve power tuşuna basmadan şarj tak kendiliğnden açılsın %100 gösterince normal kullanın benim 520 öyle düzeldi şarj sorunu.içindeki var olan elektrik boşalınca iyi çalışıyor diye sanıyorum belki de sadece 520 mıdeli için böyledir.denemek isteyen olur diye yazdım saçma sapan diye gormeyin.

Yanlış bilgi veriyorsun . Li-ion piller için pili bitirene kadar kullanmak pil ömrünü azaltır. Mecbur kalınmadıkça pil bitene kadar beklenmemeli , batarya zayıf uyarısı alındığında şarja takılmalı.

Nokia Lumia 1020 ile gönderildi .

• Beğen
Tepkiler: erhanercan, Aybin.Kilic, emz ve 1 kişi daha

sadem-

sadem-

Üye
arkadaşım yanlış bilgi deyip hemen kötüleme .ben sadece guncellemeden sonra oluşan hatanın çözümü için de olsa bi kereliğine mahsus bataryayı sonuna kadar tüketip tekrar doldurmak sorunu çozebilir diyorum.yoksa biz de biliyoruz li-on pişlerin özelliklerini.

skynet

Üye
Çıyandan önce pil %'de 100 iken en fazla 15-17 saat tahmin yürütürdü şimdi artık hep 1 gün küsuratlı çıkıyor :)

Tencereyle gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386 ve emz
osmanmert94

osmanmert94

Üye
Bende de 1-2 saat yazıyor ama Cyan yüklü değil.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
arkadaşım yanlış bilgi deyip hemen kötüleme .ben sadece guncellemeden sonra oluşan hatanın çözümü için de olsa bi kereliğine mahsus bataryayı sonuna kadar tüketip tekrar doldurmak sorunu çozebilir diyorum.yoksa biz de biliyoruz li-on pişlerin özelliklerini.

Güncelleme den sonra oluşan problem , hata değil optimize edilmemiş bir sistemin getirdiği olağan bir durumdur . Optimizasyon yapılmadığı müddetçe de düzelmez . Yani donanımsal değil yazılımsal bir problem . Bataryanın elektrik yükü durumuyla alakasız .

csH

csH

Üye
Bu pil kalibrasyon olayında sanırım olay şu: Pili kalibre ettik diyoruz ama aslında kendimizi kalibre ediyoruz:) psikolojik yani daha düzenli kullanıyoruz ve daha uzun gittiğini düşünüyoruz

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Bu pil kalibrasyon olayında sanırım olay şu: Pili kalibre ettik diyoruz ama aslında kendimizi kalibre ediyoruz:) psikolojik yani daha düzenli kullanıyoruz ve daha uzun gittiğini düşünüyoruz

psikolojik değil kardeşim nereden uyduruyorsunuz anlamıyorum ki... Bir gün yetmeyen 920 bataryası 1.5 gün gidiyordu, aynı kullanmama rağmen. ama sonra eski haline dönüyor.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye

alakası yok gercekten işe yarıyor

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Bakın arkadaşlar benim açıklamamam yanlış anlaşılmasın pil kalibrasyonu sahiden var ve işe yarıyor . Pil kendini yenileyerek daha yüksek performans sağlıyor . Benim verdiğim cevap sadece diğer arkadaşın söylediğine yönelikti . Çünkü gdr1 den sonra yaşanılan batarya sorunu yazılımsaldır ve kalibrasyon değil optimizasyon gereklidir .

• Beğen
Tepkiler: ozggurr

onursarii

Üye
Arkadaşlar yedekleme sorunu bende de vardı. Yedekleri onedrive.com'dan sildim, telefondan sildim, her yerden sildim denedim yine de aynı sorun devam ediyordu. 96'dan sonra bir sorun oluştu diyordu. Ona rağmen sıfırladım ve telefonum şu an her şeyi geri yükledi. Sabah ne yüklüyse şimdi de o yüklü. Yedeklemeden önce 2 ay önce yedeklendi diyordu. Size önereceğim şey, onedrive.com'dan cihaz yedekleri kısmından yedeği silin yeniden deneyin yedeklemeyi. Olmazsa da sıfırlayın, bende her şey geri yüklendi ki sabah eklediğim gmail bile geldi. Demek ki hata verse de yedekliyormuş.

sinan430

sinan430

Üye
Şarjın %100 du telefon kapanıp açıldı şarj %25 e duştu

• Beğen
saynesim

saynesim

Üye
Cyan geri dönemiyorum 1020 de bilgisayarda uyumsuz dil filan diyor eskiden Windows Phone 8 rahat dönüyordum

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Sonuçta deneme sürümü aksilikler normaldir haftalar ilerledikçe herşey daha güzel olur

Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Arkadaşlar yedekleme sorunu bende de vardı. Yedekleri onedrive.com'dan sildim, telefondan sildim, her yerden sildim denedim yine de aynı sorun devam ediyordu. 96'dan sonra bir sorun oluştu diyordu. Ona rağmen sıfırladım ve telefonum şu an her şeyi geri yükledi. Sabah ne yüklüyse şimdi de o yüklü. Yedeklemeden önce 2 ay önce yedeklendi diyordu. Size önereceğim şey, onedrive.com'dan cihaz yedekleri kısmından yedeği silin yeniden deneyin yedeklemeyi. Olmazsa da sıfırlayın, bende her şey geri yüklendi ki sabah eklediğim gmail bile geldi. Demek ki hata verse de yedekliyormuş.
Royal revolt 2 kurulumu sizde. Şahsen o oyun yüzünden sıfırlamaktan korkuyorum. Sıfırlayıp geri yükleme yapmazsa o kadar data , level ve satın alma geçmişi gümbürtüye gider:)

Dipnot: Bütün yedekleri silmiştim onedrive de. Korku duble olmuş vaziyette:kop2:

• Beğen
Tepkiler: emz
emz

emz

Üye
Royal revolt 2 kurulumu sizde. Şahsen o oyun yüzünden sıfırlamaktan korkuyorum. Sıfırlayıp geri yükleme yapmazsa o kadar data , level ve satın alma geçmişi gümbürtüye gider:)

Dipnot: Bütün yedekleri silmiştim onedrive de. Korku duble olmuş vaziyette:kop2:

Abi işin zor :D Heyecan dorukta. Yalnız bu sorun sıfırlamadan geçmeyen sorunlardansa işte o zaman yandın :ehe:

Telgrafla gönderildi. (L520)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Abi işin zor :D Heyecan dorukta. Yalnız bu sorun sıfırlamadan geçmeyen sorunlardansa işte o zaman yandın :ehe:

Telgrafla gönderildi. (L520)
Symbian döneminden kalma bir alışkanlık var bende. Her güncelleme sonrası telefonu sıfırlamak ve hafıza kartını formatlamak. Gdr1 geldi batarya performansı yerlerde sürünüyor.
Şimdi yedekte alamıyorum. Arkadaş geri dönüş yapıyor demiş amma velakin kötü senaryo aklıma geldikçe (yüklemezse!) kabus gibi çöküyor bana!

• Beğen
Tepkiler: emz
osmanmert94

osmanmert94

Üye
Arkadaşlar eğer GDR1 de işinize yarayan çok bir şey yoksa bence kararlı sürüm Cyan+8.1 kullanın.
Şarjın %100 du telefon kapanıp açıldı şarj %25 e duştu

Bende teli kapatıp açıyorum %10 falan düşüyordu.

• Beğen
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Arkadaşlar eğer GDR1 de işinize yarayan çok bir şey yoksa bence kararlı sürüm Cyan+8.1 kullanın.
Bende teli kapatıp açıyorum %10 falan düşüyordu.
Üvey evlada 8.1 + Cyan verdilerde biz mi kullanmadık? :kop2:
Betalarla telefonu ve ömrümüzü çürüttük resmen:):)

Batarya performansı düşmesi de tuhaf geldi bana. Batarya ölçüm algoritmasında mı hata var yoksa?

skynet

Üye
Şu formattan sonra sd karta kurduğumuz uygulama oyunları tekrar kullanabilsek keşke :dry:

• Beğen
Tepkiler: m542tf ve Aybin.Kilic
luckysleven

luckysleven

Üye
Arkadaslar birsey soracagim simdi 925in uzerindeki 8.1 cyan gdr1 artik herneyse final surummu betami ? Beklemem gereken bir guncelleme varmi ? Ben hala cozemedim bu guncelleme seklini. Ekstaralarda cyan yaziyor hakkinda kismindada 8.1 update yaziyor bu arada

Üst Alt