Abi çok merak ediyorum bu adımları kim nasıl uydurdu acabaKalibrasyon Adımları
1.3G’ye geçin
2.Ayarlar->Kilit Ekranı: Şifreli korumayı kaldırın ve ayrıca bekleme süresini maksimum yapın.
3.Parlaklık: Maksimum olarak seçin
4.Batarya koruma modunu pasif hale getirin.
5.Batarya %10 seviyesine gelene kadar oyun oynayın, internette takılın.
6.2G’ye geçip ardından internet bağlantısını tamamen kapatın. Telefon sadece çağrı alıp verecek moda gelsin yani.
7.Wi-Fi ağına geçin ve %5 olana kadar internet vs takılın.
8.Uçak modunu aktif hale getirin.
9.Telefonun ekranı maksimum parlaklıkta ve zaman aşımı olmadan şarjı bitene kadar ekran açık beklesin.
10. Şarjı bitip kapanınca, telefonu sarja takın. Telefon açıldıktan sonra Parlaklık ayarını Orta olarak seçin. Zaman aşımı süresini eski değeri neyse ona çevirin.
11. Ekranı kilitleyin, yani kapatın ve o şekilde %100 şarj olana kadar bekleyin. Şarj olur olmaz telefonu şarjdan alın.
12. Telefonu eskiden nasıl kullanıyorsanız tekrar o hale getirin.
acayip fark ediyor

))
Düzelirgdr1i yükledim lumia 720me gayet iyi anlaşıyorduk ama telefona bir baktım demo (retail) moduna girmiş :S telefon işlevsiz halde şuan.
Nokia Software Updater for retail ile önceki sürüme dönsem sizce düzelir mi :/
@papakudioflu @bulutsuzgece
Abi çok merak ediyorum bu adımları kim nasıl uydurdu acaba
3G yi kapatın masanın üzerine üç defa yumruk atın
Tuvalete girin. (bak tuvalete girmezsen olmaz o adım çok önemli )
))
Düzelir
Yahu böyle saçma sapan şeylere inanan varmı yahu ,, lion pillerde kalibrasyon yoktur. Ayrıca olsa bile yukarıdaki maddelerin mantığa uygunluğu yok.
arkadaşlar bu kalibrasyon bir işe yarıyor diyen arkadaşlarım bana mantığını açıklarsa sevinirim.
İşe yarıyorsa bu kalibrasyon Nokia veya MS tarafından açıklandımı ? eğer açıklandıysa yazıklar olsun çünkü kalibrasyon ayağına cihaza taklamı attırmak lazım ?
Benim bildiğimsen ilk telefonu aldığından uzunca şarz edersin cihaz kendini toparlar ve şarz ona göre gider.Birde arkada çalışan uygulamaların bir bölümünü kapatırsın olur biter.
Şarj
İman Gücü ile gönderildi.
Arkadaşlar batarya muhabbeti bittiyse asıl konumuza dönelim mi ? Güncelleme ne durumda güncelleme ???
Geçmişten Gönderildi ...
Batarya kalibrasyon konusunda itiraz edip inanmayan arkadaşlar bu durumun mantıklı bir açıklamasını istiyor, olmadığı için de inanmıyorlar. Bu iş psikolojikte değil, bu işlemi yapınca gerçekten bir iki günlüğüne daha iyi gidiyor batarya, mantıklı bir açıklama beklemeyin arkadaşlar. Bu işlemi yaptıktan sonra batarya 2 katına çıksa bile mantıklı bir açıklama olmadığı için inanmayacak mısınız? hayır. Siz sonuca bakın, işe yarıyor ama ne kadar sağlıklı bilinmez.
Eskiye dönmüş, mutlu oldum. 
yukarıda yuklu yazması yetmez, otomatik olarak yüklü olarak çevirse çok daha güzel olur çünkü 8.0 da öyleydiAbi mantıklı açıklamaya biraz geride yazdım. Bakarsan görürsünUygulamadan alıntı yapamıyorum o sayfaya. İstersen bak. Ben gerçek nedenini açıkladım
Bu arada GDR 1 yüklü bende ve klavye tahminleri düzelmiş durumda. Artık yuklu yazınca yukarıda yüklü çıkıyorEskiye dönmüş, mutlu oldum.
Telgrafla gönderildi. (L520)
Bir kaç kez siz oradan doğru kelimeyi seçtiğinizde artık klavye otomatik olarak o kelimeye çevirecektir.yukarıda yuklu yazması yetmez, otomatik olarak yüklü olarak çevirse çok daha güzel olur çünkü 8.0 da öyleydi
Ya benim anlamadığım şimdi misal bazı ülkelerde 620'ye cyan verilmiş ve ben italya romunu kurdum cyan'ı kullanıyorum =]
Peki neden diğer ülkelerde de dağıtılmıyor ?
Yani bu romlar aynı sonuçta en azından global versiyonları
Tencereyle gönderildi.
Aynen vallaHocam sen baya unuttun tr romunu hep farkli ulkelerdesin yakinda ulkeyide terk edersen sasirmam : )