Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

drangela61

drangela61

Üye
Arkadaşlar bu klasörlemeyi yaptım da canlı kutucuk dediğiniz ne oluyor zaten live tile canlı kutucuk değil mi ayrıca bir şey mi var?
Bir de klasörlere farklı isim veriliyormuş bu nasıl oluyor?
Saygılar

Bize her yer TrAbZoN ;)

enessrsy

enessrsy

Üye
Şarj konusunda GDR1'ile hiçbir şekilde ufacık bile gelişme göstermedi bende. Sabah %100 ile aldığım şarj şu anda %38. Bir iki hafta bekleyelim diyeceksiniz ama bence bir etkisi olmayacak, telefona iki tane üst üste optimize edilmemiş yazılım kurduk :lac:

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Batarya kalibrasyonu yapan var mı ?

İman Gücü ile gönderildi.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Batarya kalibrasyonu yapan var mı ?

Henüz yapmadım ama normal kullanım gayet iyi.

Özellikle telefon boştayken eskiden şarj giderdi şimdi gitmiyor.

Isınma problemi de buna bağlı olarak bir nebze azalmış olabilir.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Henüz yapmadım ama normal kullanım gayet iyi.

Özellikle telefon boştayken eskiden şarj giderdi şimdi gitmiyor.

Isınma problemi de buna bağlı olarak bir nebze azalmış olabilir.

Ben bu gün yapıcam izlenimlerimi aktarırım

beats

beats

Üye
Tamamdir hocam tesekkur ederim benimki ikincisi rahatladim simdi : ) aksamda telefonu sifilarim guzelce dahada guzel olir herhalde. Sen sifirladinmi hocam guncellemeden sonra ?
Önceden yapmıştım ben şimdilik bir sorun da yok gibi.

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
luckysleven

luckysleven

Üye
Klasorleme olayina bayildim ekrani kaydirmama gerek kalmadi hersey derli toplu oldu. Ayrica acilis animasyonu vs harika olmus adamlar yapmis kisaca. Ayrica ve ayrica klasorun icinde live tile olayida cok basarili.

Bu arada haritalar uygulamasi varmiydi daha once yenimi geldi ? Here maps varken ona ne gerek var dicem ama yerlesik uygulama bu silinmiyor

enessrsy

enessrsy

Üye
Klasorleme olayina bayildim ekrani kaydirmama gerek kalmadi hersey derli toplu oldu. Ayrica acilis animasyonu vs harika olmus adamlar yapmis kisaca. Ayrica ve ayrica klasorun icinde live tile olayida cok basarili.

Bu arada haritalar uygulamasi varmiydi daha once yenimi geldi ? Here maps varken ona ne gerek var dicem ama yerlesik uygulama bu silinmiyor

Vardı daha önce Haritalar, hatta ben maps yerine geldiğini sanmıştım başta.

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Arkadaşlar 1020 yi sırf fotoğraf kalitesi yüzünden aldım diğer donanım özellikleri bayağı geride olmasına rağmen (ram hariç) . Ama rezalet fotoğraf çekiyor şu an . Odaklama sorunu var . Fotoğrafları aşırı bulanık çekiyor . Artık sarı çekmesini geçtim net çekse yeter diyecek hale geldim .

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bataryadan zerre kadar sıkıntım yok ilk aldığım gün 2 sene ye yakın oldu neyse bugünde aynı

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
O deyil,kamera çok kötü

skynet

Üye
Harbi ya şu kamerayı bir adam edemediler :(

luckysleven

luckysleven

Üye
Vardı daha önce Haritalar, hatta ben maps yerine geldiğini sanmıştım başta.

Here drive ile entegre calisiyor ozaman here maps e ihtiyac kalmiyor sanki ? Birde ikisinide actim haritalar uygulamasi here mapsten daha kapsamli ve stabil calisiyor

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
1520 için konuşuyorum; fotoğrafta ne sararma ne odak sorunu var. Kamera başarılı durumda(Cyan yüklü)
Şarj hala 8.0 ı aratıyor ama 8.1 den daha iyi durumda. Benim söyleyeceklerim bu kadar :)

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
1520 için konuşuyorum; fotoğrafta ne sararma ne odak sorunu var. Kamera başarılı durumda(Cyan yüklü)
Şarj hala 8.0 ı aratıyor ama 8.1 den daha iyi durumda. Benim söyleyeceklerim bu kadar :)

Black güncellemesinde iken harikaydı . Şimdi odaklayabilmek için 9-10 kere ekrana dokunmam gerekiyor .

Üst Alt