Kur hacı kur. Klasörler o kadar hoş olmuş ki can sıkıntısına açıp açıp oynuyorumŞarj edeyim ben de yükleyeceğim 1320'yebuglı da olsa 8.1den sonra 8.0 boğuyor
![]()

Kur hacı kur. Klasörler o kadar hoş olmuş ki can sıkıntısına açıp açıp oynuyorum![]()

bitti bile abi 15/21 veriler taşınııyorBenimki bitmek üzere 12400'ü de indirmiş şaşırtıcı derecede hızlı yüklüyor![]()

bitti bile abi 15/21 veriler taşınııyor![]()
Kur hacı kur. Klasörler o kadar hoş olmuş ki can sıkıntısına açıp açıp oynuyorum![]()
Aynen yalnız değilmişim
İman Gücü ile gönderildi.

La siz güncellemeye doymazsınızGelsin gdr2![]()
sıra onda
![]()
gdr1 mi kurulu sizde ben telefonu 1.5 saat olmadı takalıı 920 ve gdr1 kurulu sarjım yüzde 25 de idi şuan fullMağazaya takviye gerekiyor hakikaten ama bu şarj sorunu giderilmeli 3 saatte %60 doldu
İman Gücü ile gönderildi.
Bilmiyoruz dostum bilen sayısı da az demekki cevap gelemdiğine göre. Çünkü Cortana ingilizce kimsede uğraşmıyor haliyle bilgili değiliz pek bu konudaBeni sallayan yok neyse bir daha sorayım. Cortanayı kapalıyken hangi komutla uyandırıyoruz
Lumia 620 ile gönderildi.
Sen yeniliklere doyabilirmisin?La siz güncellemeye doymazsınız
Güncelleme gelecek de gelme mi dicez 
Bilmiyoruz dostum bilen sayısı da az demekki cevap gelemdiğine göre. Çünkü Cortana ingilizce kimsede uğraşmıyor haliyle bilgili değiliz pek bu konuda
Sen yeniliklere doyabilirmisin?Güncelleme gelecek de gelme mi dicez
![]()

Ben şarjın bundan sonra daha da iyiye gideceine pek ihtimal vermiyorum ya aynı kalır yada mecut cihazlar için yavaş yavaş performans düşer. Çok fazla özellik geldikçe batarya performansı eskisi gibi olmayabilir. Şimdi MS orta üst alt seviyeli tüm telefonlarını Qualcomm un aynı seri işlemcilerinin yeni nesil olan versiyonlarını kullanmaya başaldı bunlar nedir örneğin şöyle düşünün snap400 lü çift çekirdekli eski nesil işlemciyi almışlar ufak tefek düzenlemelere sokup 4 çekirdekli falan yapıp daha az enerji tüketen bir işlemci haline getirmişler. Eskisiyle performans anlamında çok fark olmasada enerjide tasarruf var buda MS nin sistemde harcadığı enerjiyi karşılayacak bir atılım olacak. Yani nesil telefonlar batarya performansı aynı serinin bir önceki jenerasyonlarından daha performanslı olacağını düşünüyorum.Şarj sorunu var cidden