beats
Üye
Hisense NANA imiş GDR1 ile gelen.
Haber - Çin'li Hisense'in bir WP8.1 Cihaz Daha: NANA - MaxiCep
Haber - Çin'li Hisense'in bir WP8.1 Cihaz Daha: NANA - MaxiCep
Son düzenleme:
Boşuna uğraşmayın. Ben yapılabileceklerin hepsini yaptım sorun aynen devam ediyor. Güncelleme paketinde ufak bir sorun var. Bugün çözülür muhtemelen.
şuan internet paketim yok ama en aykın zamanda alıp n73 ile bir deneme yapacağım burada paylaşırım takipte olun, bence paylaşacak belki n73 görmiyebilir ancak lumia 520 de de deneme yapacağım o kesin görür benceÖncelikle Bluetooth üzerinden internet alacak telefonun Bluetooth özelliğinin bunu desteklemesi lazım, ben şimdiye kadar Bluetooth'dan internete bağlanan telefon görmedim ama PC ile eşleştirip ona internet verebiliyoruz. Genelde Bluetooth'u olan PC'lerde modem bağlantı özelliği var. Hatta yanlış hatırlamıyorsam yaklaşık 480 kbps hız oluyordu maksimum, pek pratik değil.
demin bir istasyonu başlangıç ekranına sabitledim sorunsuz olarak tıkladığımda da giriyordu daha önceden pek kullanmadığım için radyo simgesi varmıydı bilmiyorum ancak şuan yok dediğiniz gibiDostlar bende radyo sıkıntı çıkardı. Başlangıç ekranına sabitlediğim kanalların üstünde radyo simgesi vardı artık yok. Ayrıca herhangi bir istasyonu başlangıç ekranına atamıyorum. Benzer durumda olan var mı ??
bne bunu değilde şey denedim klasör uygulaması ile oluşturulan bir live tile yi yeni klasörün içine attım oldu sonuç başarılı pek lazım değil ama denemelik birde şeyi deneyen oldumu bu kısayol programları oluyorya wifi-bt-konum tarzı ana ekrana atıp birleştirme oluyordur onlarada galibadün 3 tane 8.1 beta kurulu cihaza gdr1 kurdum 925,920,520 hiç birinde sorun çıkmadıOnu denemedim de klasörü açıp içindeki uygulamaları üst üste getirip yeni bir klasör oluşturmaya çalışmışlığım var
Sonuç: Başarısız![]()
allah allah çıkarıp taktım telefonu açıp kapadım yine aynı, illa bir sorun olacakBende sd kart bilgisinide gösteriyor
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Arkadaşlar gdr1 sonrasında klavyede enter gönder işlevi görüyor öncesinde böyle değildi yanlış mı hatırlıyorum acaba
Yeni geldiO vardı diye hatırlıyorum
GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

bende vardı diye hatırlıyorum sanki farklı bir şey mi hatırlıyoruz biz yaYeni geldi![]()
Süre yoktu sadece erteleme vardı.bende vardı diye hatırlıyorum sanki farklı bir şey mi hatırlıyoruz biz ya
Bu konuyla alakalı tweeti de gösterelimJoe Belfiore tarafından bir çok kullanıcının içini rahatlatacak açıklama geldi.Açıklamaya göre;GDR 1 preview güncellemesi yapan kullanıcılar Lumia Cyan güncellemesini de yükleyebilecekler.
Hatta soruyu soran kişi de Türk. Gdr1 guncellemesini yaptıktan sonra format attım telefona, hediye kuponu silindi, mağazada indirmeye tıkladığımda bu cihazınızda kullanılamamaktadır diye uyarı çıkıyor, bolgeyi birleşik krallılta yaptım olmadı. Format atan arkadaşlar acaba hediye kuponunu tekrar nasıl yuklediler
Yükleyebilecek ama soru şu: Ne zaman?