Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Benim nickimi defter diye çeviriyor :D

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan ve kahraman333333
mesutvision

mesutvision

Üye
Arkadaşlar Nokia Lumia 925 kullanıcısıyım 8.1 Preview Lumia Cyan hepsi yüklü daha önce böyle bir sorunla karşılaşmadım. Preview for Developers a kayıtlıyım e uygulama da yüklü haliyle.. Gdr 1 indiriliyor ancak yüklenmiyor.. Yardımcı olursanız..

narnia16

narnia16

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Arkadaşlar klasör olayını yapamayanlar için bu video :) Ayrıca güzel de bir ayrıntı var videoda. Klasör isimlerine nasıl simge ekleyebiliriz onu göstermişler :)

• Beğen
Tepkiler: YkPkY, GianniInfantino, dark_13 ve 4 diğerleri
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Klasörü başka bir klasörün üzerine getirerek içine atmaya çalışıp başarısız olanlar like

• Beğen
Tepkiler: mesutmaxi, narnia16 ve ErturkSahin
narnia16

narnia16

Üye
Klasörü başka bir klasörün üzerine getirerek içine atmaya çalışıp başarısız olanlar like

Onu denemedim de klasörü açıp içindeki uygulamaları üst üste getirip yeni bir klasör oluşturmaya çalışmışlığım var :kıskıs:

Sonuç: Başarısız :zzz:

• Beğen
Tepkiler: mesutcinik
YkPkY

YkPkY

Üye
Ben her şeyi denedim şu anda yapılacak hiç bir şey yok. Şarj tam dolu, Soft&hard Reset, klavye dili yükleme hepsini yaptım %13'te kalıyor.

Adminimize destek lütfen :)
Güncellemeden sonra bendede öyle oldu,uygulamalar yükleniyordu,sonra yükemeler bitti.
Bi reset attım,sıkıntı kalmadı

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

mesutcinik

mesutcinik

Üye
  • Beğen
Tepkiler: GianniInfantino, ceza87, bulutsuzgece ve 1 kişi daha
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap

Arkadaşlar klasör olayını yapamayanlar için bu video :) Ayrıca güzel de bir ayrıntı var videoda. Klasör isimlerine nasıl simge ekleyebiliriz onu göstermişler :)

Bir şey daha öğrenmiş olduk simge de ekleniyor klasör ismine :) teşekkürler

Mobil cihazdan gönderildi . (Lumia 1020)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye

Hilmi bu tüyoyu sevdi :)

bu arada arkadaşlar gözlerim yaşarıyor. MS'un verdiği bu songüncellemede kimsenin gıkı çıkmadı, ön izleme olmasına rağmen yükleyen herkes (gördüğüm/okuduğum kadarıyla) memnun. henüz bi küfüre raslamadım. kıyamet mi kopacak ne? :) yoksa bi kaç güne bazı doyumsuz kişiler yine hortlar mı acep?! :dry:

narnia16

narnia16

Üye
Ama düşününce çok mantıklı geldi bak. Mesela oyunlar diye bir klasör açıp bütün oyunları atıyorsun sonra da içinde yarış, savaş vs. oyunları diye ayrı klasörler açıyorsun. On numara olurdu :D

• Beğen
Tepkiler: mesutcinik
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

bu arada arkadaşlar gözlerim yaşarıyor. MS'un verdiği bu songüncellemede kimsenin gıkı çıkmadı, ön izleme olmasına rağmen yükleyen herkes (gördüğüm/okuduğum kadarıyla) memnun. henüz bi küfüre raslamadım. kıyamet mi kopacak ne? :) yoksa bi kaç güne bazı doyumsuz kişiler yine hortlar mı acep?! :dry:

Bu haftayı Cyan'ı da vererek kapatırlarsa, yeme de yanında yat :kıskıs:

GDR1 arası kaymaklı Cyan :kop2:

• Beğen
Tepkiler: dark_13
keremunye

keremunye

Üye
beyler şarjdan azdı bende yükle dedim farkında olmadan çarklar döndü az kaldı dedi falan dedi kapandı ve artık açılmıyor.şarja koyuyorum müthiş derecede ısınma oluyor.el yakan cinsten.Allah rızası için yardım ne yapmalımıyım.telefonsuz kaldım???

mesutcinik

mesutcinik

Üye
Ama düşününce çok mantıklı geldi bak. Mesela oyunlar diye bir klasör açıp bütün oyunları atıyorsun sonra da içinde yarış, savaş vs. oyunları diye ayrı klasörler açıyorsun. On numara olurdu :D
Hemen uservoice'da konu açalım :)

narnia16

narnia16

Üye
Bir şey daha öğrenmiş olduk simge de ekleniyor klasör ismine :) teşekkürler

Mobil cihazdan gönderildi . (Lumia 1020)
:rica: :maxicep:

Aynen. Başımıza taş yağmasa bari :)

pissed26

pissed26

Üye
Arkadaşlar Nokia Lumia 925 kullanıcısıyım 8.1 Preview Lumia Cyan hepsi yüklü daha önce böyle bir sorunla karşılaşmadım. Preview for Developers a kayıtlıyım e uygulama da yüklü haliyle.. Gdr 1 indiriliyor ancak yüklenmiyor.. Yardımcı olursanız..
aynı sorun bendede oldu kardeşim

• Beğen
Tepkiler: mesutmaxi
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
beyler şarjdan azdı bende yükle dedim farkında olmadan çarklar döndü az kaldı dedi falan dedi kapandı ve artık açılmıyor.şarja koyuyorum müthiş derecede ısınma oluyor.el yakan cinsten.Allah rızası için yardım ne yapmalımıyım.telefonsuz kaldım???

Telefon şarj olduktan sonra Nokia Recovery Tools uygulamasıyla kurtarmayı deneyin.
Eğer kurtarırsa, WP8.0 yükleyecektir muhtemelen.
Daha sonra da Preview For Developers uygulamasını yükleyip aktifleştirerek GDR1'e kadar gelebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: mesutmaxi

Üst Alt