KenanK
Üye
Bendede aynınayarlar ama hiçbir değişiklik yok
Bendede aynınayarlar ama hiçbir değişiklik yok
925
8.1 ve cyan yuklu bu arada
Kardeş bende sadece mağazanın simgesini gösteriyor. Ayarlardan yeni çıkan uygulamaları göster açık.
Zaten büyük, ama en büyük değil çünkü en büyük olmuyor. OrtasıDiyeceğimi saçma karşılama ama belki dalgınlığına gelmiştir. Kare boyutunu büyük yap en küçükte çalışmaz.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Ben her şeyi denedim şu anda yapılacak hiç bir şey yok. Şarj tam dolu, Soft&hard Reset, klavye dili yükleme hepsini yaptım %13'te kalıyor.Aynı cihaz ve aynı sorun bende de oluştu çözüm bulabildiniz mi ?
Tarih ve saati otomatik olarak ayarla
Saat dilimini otomatik olarak ayarla diye iki seçenek gelmiş
Ben her şeyi denedim şu anda yapılacak hiç bir şey yok. Şarj tam dolu, Soft&hard Reset, klavye dili yükleme hepsini yaptım %13'te kalıyor.
Ben her şeyi denedim şu anda yapılacak hiç bir şey yok. Şarj tam dolu, Soft&hard Reset, klavye dili yükleme hepsini yaptım %13'te kalıyor.
Hacı wp8 e dönmeyi denesen sonra cyan kurmadan gdr 1 kurulur mu?Ben her şeyi denedim şu anda yapılacak hiç bir şey yok. Şarj tam dolu, Soft&hard Reset, klavye dili yükleme hepsini yaptım %13'te kalıyor.
banada düzelmiş gibi geldi sanki eskiye göreKlavye önerileri düzelmiş mi yoksa bana mı öyle geliyor gençler?
@Sensation
banada düzelmiş gibi geldi sanki eskiye göre