Aybin.Kilic
Üye
Bataryayı çıkartıp sd kartı çıkarın. Bataryayı takıp telefonu açın.Nasil yyani telefon acikken sd karti mi cikariyim
Benim 620 de 20 - 30 dk tık yoktu. Batarya söküp kartı çıkardım. Geri açtım tıkır tıkır çarkları geçtim)
Bataryayı çıkartıp sd kartı çıkarın. Bataryayı takıp telefonu açın.Nasil yyani telefon acikken sd karti mi cikariyim
Yaptim kardes oldu tesekkur ederimBataryayı çıkartıp sd kartı çıkarın. Bataryayı takıp telefonu açın.
Benim 620 de 20 - 30 dk tık yoktu. Batarya söküp kartı çıkardım. Geri açtım tıkır tıkır çarkları geçtim)
Daniel Rubino açıklamış burda olayıMağaza karosuda dönmüyor.6 saati geçti
GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

Rica ederim arkadaşım. Yardımcı oldu isek ne mutlu bize.Yaptim kardes oldu tesekkur ederim
beyler güncelleme yapan arkadaşlar hata alıyorsa şarj oranı %10 ve altıysa direk hata veriyor bilginize.
Hata:dosyalar açılamıyor hatası
Benim %30 falandi yine yuklemedi guncellemeyi daha dogrusu yukledi ama %9 da acilamiyor hatasi vedi. 888987f gibide bir hata kodu verdi. Sinir oldum neden boyle yapti bu ?
Benim %30 falandi yine yuklemedi guncellemeyi daha dogrusu yukledi ama %9 da acilamiyor hatasi vedi. 888987f gibide bir hata kodu verdi. Sinir oldum neden boyle yapti bu ?
HTC lere küçük bir güncelleme gelmiş sanırım genel olarak. Özellikleri kapsamayan. WPcentral de konusu var. sanırım HTCler dışlandı![]()
indirme tamamlanınca yer yok dedi 550 mb alan istedi 
Bağlı olduğunuz wifi ağında modemde dns adresi tanımlımı acaba? Eğer mümkünse başka bir wifi ağına bağlanıp deneyin derim.
Üvey evlat muamelesi yaşayan cihaz sahibi olarak darıldım. Sizin htc firmasında icraat yok.20 mb tıindirme tamamlanınca yer yok dedi 550 mb alan istedi
620 den sonra biz mi üvey evlat olduk ya
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Daniel Rubino açıklamış burda olayı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Dostum sizin cihaz neydi?Yok hocam ilk yuklemeyi yapiyor sonra yine yuklemeye geciyor %6-7 lere gelince bir anlik %100 oluyor sonra yine %6 ya dusuyor sonra yukleme tamamlandi ama acilamiyor diyor.
beyler kamera ile çektiğiniz videoyu izlerken ileri geri manuel sardıramıyorduk bildiğim kadarıyla artık gelmişyeni çektiğin videoyu sağa kaydırıp ön izleme yaptığımızda ileri geri sardıramıyorduk bildiğim kadarıyla sadece play tuşu vardı