Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Nasil yyani telefon acikken sd karti mi cikariyim
Bataryayı çıkartıp sd kartı çıkarın. Bataryayı takıp telefonu açın.
Benim 620 de 20 - 30 dk tık yoktu. Batarya söküp kartı çıkardım. Geri açtım tıkır tıkır çarkları geçtim)

blackcemre

Üye
Bataryayı çıkartıp sd kartı çıkarın. Bataryayı takıp telefonu açın.
Benim 620 de 20 - 30 dk tık yoktu. Batarya söküp kartı çıkardım. Geri açtım tıkır tıkır çarkları geçtim)
Yaptim kardes oldu tesekkur ederim

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
braayn

braayn

Üye
beyler güncelleme yapan arkadaşlar hata alıyorsa şarj oranı %10 ve altıysa direk hata veriyor bilginize.
Hata:dosyalar açılamıyor hatası

ykd96

ykd96

Üye
Htc lerde klasörleme yapılamıyor. Ve portalda paylaşılan özellikler gelmedi. IS sürümü: 8.10.12400.899
Eski güncellemeyi yapmıştırsın falan demeyin telefonum güncel ve sürekli takip ediyorum.

Edit:
Sizdede var mı htc kullananlar

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll ve ndrcnr
mesutcinik

mesutcinik

Üye
braayn

braayn

Üye
beyler kamera ile çektiğiniz videoyu izlerken ileri geri manuel sardıramıyorduk bildiğim kadarıyla artık gelmiş :) yeni çektiğin videoyu sağa kaydırıp ön izleme yaptığımızda ileri geri sardıramıyorduk bildiğim kadarıyla sadece play tuşu vardı

luckysleven

luckysleven

Üye
beyler güncelleme yapan arkadaşlar hata alıyorsa şarj oranı %10 ve altıysa direk hata veriyor bilginize.
Hata:dosyalar açılamıyor hatası

Benim %30 falandi yine yuklemedi guncellemeyi daha dogrusu yukledi ama %9 da acilamiyor hatasi vedi. 888987f gibide bir hata kodu verdi. Sinir oldum neden boyle yapti bu ?

ykd96

ykd96

Üye
Benim %30 falandi yine yuklemedi guncellemeyi daha dogrusu yukledi ama %9 da acilamiyor hatasi vedi. 888987f gibide bir hata kodu verdi. Sinir oldum neden boyle yapti bu ?

Ben %28 de yaptım sorun çıkmadı. Ama biri şu htclere klasörleme falan niye gelmedi açıklasın kimsenin bilgisi yok mu

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bağlı olduğunuz wifi ağında modemde dns adresi tanımlımı acaba? Eğer mümkünse başka bir wifi ağına bağlanıp deneyin derim.

KenanK

KenanK

Üye
HTC lere küçük bir güncelleme gelmiş sanırım genel olarak. Özellikleri kapsamayan. WPcentral de konusu var. sanırım HTCler dışlandı :D

ykd96

ykd96

Üye
HTC lere küçük bir güncelleme gelmiş sanırım genel olarak. Özellikleri kapsamayan. WPcentral de konusu var. sanırım HTCler dışlandı :D

20 mb tı :D indirme tamamlanınca yer yok dedi 550 mb alan istedi
620 den sonra biz mi üvey evlat olduk ya :(

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
şu an çarklar dönüyor, umarım güncelleme hantallaştırmaz cihazı.

habbuj

habbuj

Üye
'Güncelleme indirildi ama açılamıyor' nedir ya kaç kere denedim aynı hatayı verdi

luckysleven

luckysleven

Üye
Bağlı olduğunuz wifi ağında modemde dns adresi tanımlımı acaba? Eğer mümkünse başka bir wifi ağına bağlanıp deneyin derim.

Yok hocam ilk yuklemeyi yapiyor sonra yine yuklemeye geciyor %6-7 lere gelince bir anlik %100 oluyor sonra yine %6 ya dusuyor sonra yukleme tamamlandi ama acilamiyor diyor.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
20 mb tı :D indirme tamamlanınca yer yok dedi 550 mb alan istedi
620 den sonra biz mi üvey evlat olduk ya :(

Üvey evlat muamelesi yaşayan cihaz sahibi olarak darıldım. Sizin htc firmasında icraat yok. :)

• Beğen
Tepkiler: skynet
YkPkY

YkPkY

Üye
Daniel Rubino açıklamış burda olayı :)

Anladığım kadarıyla tile ayarı açık,
Anlamadığım kadarıylada ingilizceyi tam sökebilseydim anlardım :)
Halen karo çalışmıyor

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Yok hocam ilk yuklemeyi yapiyor sonra yine yuklemeye geciyor %6-7 lere gelince bir anlik %100 oluyor sonra yine %6 ya dusuyor sonra yukleme tamamlandi ama acilamiyor diyor.
Dostum sizin cihaz neydi?

YkPkY

YkPkY

Üye
beyler kamera ile çektiğiniz videoyu izlerken ileri geri manuel sardıramıyorduk bildiğim kadarıyla artık gelmiş :) yeni çektiğin videoyu sağa kaydırıp ön izleme yaptığımızda ileri geri sardıramıyorduk bildiğim kadarıyla sadece play tuşu vardı

O video güncellemesinde gelmişti diye hatırlıyorum

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

ndrcnr

Üye
Htclerin OEM driverinda sorun varmış. Düzeltmeye çalışıyorlarmış. Wpcentralde okudum

• Beğen
Tepkiler: ykd96

Üst Alt