wowwowoowowow haramLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Cihaz Merkezi diye bir şey daha önce gelmiş miydi? Ayarlarda dikkatimi çekti
Satın al deyince ne kadar bir fiyat istiyor ?
İlginç...çok teşekkürler boşunamı bekledim saatlerce benSes kısma ve güç tuşuna telefon titreyene kadar basılı tutun.

Ön izleme cihaz yazılımları PC'den yüklenemiyor, çünkü Nokia sunucularında ön izleme yazılımları bulunmuyor.arkadaşlar htc 8s kullanıyorum gdr1 bilgisyardan yükleme var mı ?
live lock screen beta ve erişim noktasını kaldırmak zorunda kaldım satın al deyince mağaza açıldı tekrar yüklüyor şimdiSatın al deyince ne kadar bir fiyat istiyor ?İlginç...
Sanmıyorum, kablosuz şarjın standardı olması lazım. Normal hızlı şarj için o, desteği açmışlar.bu quick şarj olayı kablosuz şarda da geçerli mi acaba
Maalesef evetçok teşekkürler boşunamı bekledim saatlerce ben![]()

ozaman kabloyla şarj ederiz acil durumlardaSanmıyorum, kablosuz şarjın standardı olması lazım. Normal hızlı şarj için o, desteği açmışlar.

Burada yeni bir soru daha ortaya çıkıyor.ozaman kabloyla şarj ederiz acil durumlarda![]()
Hızlı şarjı kullanmak için, akım değeri yüksek bir şarj aleti mi gerekli yoksa normal şarj aleti yeterli oluyor mu ? 
oralara hiç girmeyelim en iyisiBurada yeni bir soru daha ortaya çıkıyor.Hızlı şarjı kullanmak için, akım değeri yüksek bir şarj aleti mi gerekli yoksa normal şarj aleti yeterli oluyor mu ?
![]()