Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama telefon dilimiz ne olursa olsun Cortana menüde görünüyor

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
EsaSOgLaNN

EsaSOgLaNN

Üye
L820 çarklarda dondu kaldı ilerlemiyor öylece kaldı önerisi :) olan şarjı azdı %41 idi denedim indirdi çarkta kala kaldı :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
L820 çarklarda dondu kaldı ilerlemiyor öylece kaldı önerisi :) olan şarjı azdı %41 idi denedim indirdi çarkta kala kaldı :)
bekle ilerliyecek o bende 40 dk aynı yerde duruyordu, bu arada ben de indirdim kuramıyorum sarjım yok yine ya

EsaSOgLaNN

EsaSOgLaNN

Üye
bekle ilerliyecek o bende 40 dk aynı yerde duruyordu, bu arada ben de indirdim kuramıyorum sarjım yok yine ya

uzun sürdü ama acemi de değilim ki desem ben mi eksik birşey yaptım ama dondu kaldı çarklar dönüyor ilerleme yok şarjım azdı sanırım ondan kaynaklandı ... beklemedeyim bakalım ne olacak :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
uzun sürdü ama acemi de değilim ki desem ben mi eksik birşey yaptım ama dondu kaldı çarklar dönüyor ilerleme yok şarjım azdı sanırım ondan kaynaklandı ... beklemedeyim bakalım ne olacak :)
dediğim giib bende senin gibi her güncellemede sorun çekiyordu en sonunda temelli her şeyi silip yedek alamdan sıfırdan kurdum anca düzeldi birazndan bende kuracam bekletmez büyük ihtimal öncekinde bekleme olmamıştı hiç

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
%66 da takılı kaldı -_-

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
eve bi geldim güncelleme gelmiş nextgen in kutucuğunda gördüm neyse şimdi anca çarkları döndürebildik

EsaSOgLaNN

EsaSOgLaNN

Üye
dediğim giib bende senin gibi her güncellemede sorun çekiyordu en sonunda temelli her şeyi silip yedek alamdan sıfırdan kurdum anca düzeldi birazndan bende kuracam bekletmez büyük ihtimal öncekinde bekleme olmamıştı hiç

prew.. güncellemelerini aldığımda sorun çıkmadı hiç bu GDR1 de sorun çıkardı ... bir yüklensin sıfırlamayı yapıcam baştan kurulum için bekleme modundayım ...

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye

• Beğen
Tepkiler: ozggurr, Sensation ve Esendağlı
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Yükledim kafam rahat

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Sessiz saatler ayarlarda görünüyor. Sanırım bölgenin Abd olmasından kaynaklı yine

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

Üst Alt