Sensation
Emekli Yönetici
Ses kısma ve güç tuşuna telefon titreyene kadar basılı tutun.şakamı buya telefon dondu (920) güncelleme geldi yok ya.Şarjın bitmesini bekliyorum![]()
Ses kısma ve güç tuşuna telefon titreyene kadar basılı tutun.şakamı buya telefon dondu (920) güncelleme geldi yok ya.Şarjın bitmesini bekliyorum![]()
göremedim?Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama telefon dilimiz ne olursa olsun Cortana menüde görünüyor
bekle ilerliyecek o bende 40 dk aynı yerde duruyordu, bu arada ben de indirdim kuramıyorum sarjım yok yine yaL820 çarklarda dondu kaldı ilerlemiyor öylece kaldı önerisiolan şarjı azdı %41 idi denedim indirdi çarkta kala kaldı
![]()
yokDikkat ettiniz mi bilmiyorum ama telefon dilimiz ne olursa olsun Cortana menüde görünüyor
bekle ilerliyecek o bende 40 dk aynı yerde duruyordu, bu arada ben de indirdim kuramıyorum sarjım yok yine ya

dediğim giib bende senin gibi her güncellemede sorun çekiyordu en sonunda temelli her şeyi silip yedek alamdan sıfırdan kurdum anca düzeldi birazndan bende kuracam bekletmez büyük ihtimal öncekinde bekleme olmamıştı hiçuzun sürdü ama acemi de değilim ki desem ben mi eksik birşey yaptım ama dondu kaldı çarklar dönüyor ilerleme yok şarjım azdı sanırım ondan kaynaklandı ... beklemedeyim bakalım ne olacak![]()
Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama telefon dilimiz ne olursa olsun Cortana menüde görünüyor
çok yoğun oldu herhalde ilk yükleyenler daha rahat dı%66 da takılı kaldı -_-
Bence gözükmüyor
Ss atıcam bende var. Bölgem abd ama ondan olabilir
yok indide hazırlık çok aşırı yavaşçok yoğun oldu herhalde ilk yükleyenler daha rahat dı
dediğim giib bende senin gibi her güncellemede sorun çekiyordu en sonunda temelli her şeyi silip yedek alamdan sıfırdan kurdum anca düzeldi birazndan bende kuracam bekletmez büyük ihtimal öncekinde bekleme olmamıştı hiç
Ss atıcam bende var. Bölgem abd ama ondan olabilir