mantıklı olarak büyük akımlı sarj gerekiyorBurada yeni bir soru daha ortaya çıkıyor.Hızlı şarjı kullanmak için, akım değeri yüksek bir şarj aleti mi gerekli yoksa normal şarj aleti yeterli oluyor mu ?
![]()
orjinal şarj aletiyle kullanamayacaksak ne anladık bu işten ? normal şarj aşetiyle olmasılazım note3 n9005 modelinde de hızlı şarj özelliği var ama standart şarj aleti çıkıor kutudanmantıklı olarak büyük akımlı sarj gerekiyor
Hocam html5test.com sitesinden kaç puan alıyor ona da bakabilir misin ?Gmail adam olmuş çok şükür :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hızlı sarj için amperi yüksek orjinal bir sarj aleti çıkar benceorjinal şarj aletiyle kullanamayacaksak ne anladık bu işten ? normal şarj aşetiyle olmasılazım note3 n9005 modelinde de hızlı şarj özelliği var ama standart şarj aleti çıkıor kutudan
Kameradaki sararma azda olsa giderilmiş
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Guncelleme yuklendi ama acilamadi diye bir hata verdi tekrar yukluyorum bakalim ne olacak
Ben sararma göremiyorum fotoğraflarda

aynı diye biliyorumda her neysehızlı sarj için amperi yüksek orjinal bir sarj aleti çıkar bence

herhangi bir uygulamayı başka bir uygulamanın üzerine sürükleyok bende öyle bişey hani yerleşik olarak gelecekti ne klasörleme var ne de başka bişey
Hocam wifi de değilim şu an ama 372 verdi. Avea şebekem.Hocam html5test.com sitesinden kaç puan alıyor ona da bakabilir misin ?