Sensation
Emekli Yönetici
Cyan final, 8.1 Update Beta sürüm.Arkadaslar birsey soracagim simdi 925in uzerindeki 8.1 cyan gdr1 artik herneyse final surummu betami ? Beklemem gereken bir guncelleme varmi ? Ben hala cozemedim bu guncelleme seklini. Ekstaralarda cyan yaziyor hakkinda kismindada 8.1 update yaziyor bu arada
Arkadaslar birsey soracagim simdi 925in uzerindeki 8.1 cyan gdr1 artik herneyse final surummu betami ? Beklemem gereken bir guncelleme varmi ? Ben hala cozemedim bu guncelleme seklini. Ekstaralarda cyan yaziyor hakkinda kismindada 8.1 update yaziyor bu arada
Cyan final, 8.1 Update Beta sürüm.
Cyan da var ama sonuçta şu an telefonunuz beta sürümünü kullanıyor.Tamamda simdi ekstralarda cyan yaziyor bende. Hakkinda kismindada 8.1 update yaziyor. Biri beta digeri finalse sadece bu ikisinden birinin yazmasi gerekmezmi ? Hem beta hem final ikiside var suan telefonda ?
Arkadaşım, sen normal cyanı yüklemişsin. Cyan Windows Phone 8.1 güncellemesinin adı. Sonra da Preview ile gdr 1 i yüklemişsin. Bu kadar olay yapacak bir şey yok.Tamamda simdi ekstralarda cyan yaziyor bende. Hakkinda kismindada 8.1 update yaziyor. Biri beta digeri finalse sadece bu ikisinden birinin yazmasi gerekmezmi ? Hem beta hem final ikiside var suan telefonda ?
Cyan da var ama sonuçta şu an telefonunuz beta sürümünü kullanıyor.
Arkadaşım, sen normal cyanı yüklemişsin. Cyan Windows Phone 8.1 güncellemesinin adı. Sonra da Preview ile gdr 1 i yüklemişsin. Bu kadar olay yapacak bir şey yok.
Arkadaşlar eğer GDR1 de işinize yarayan çok bir şey yoksa bence kararlı sürüm Cyan+8.1 kullanın.
Bende teli kapatıp açıyorum %10 falan düşüyordu.
Aynısı bende oldu şarj bitti çıkardım %100 dü telefonu yeniden başlattım bir baktım %27 olmuş tekrar şarja taktım 10-15 dakikada tekrar %100 oldu bir anormallik olduğu kesin..Şarjın %100 du telefon kapanıp açıldı şarj %25 e duştu
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Sanırım ortada büyük bir belirsizlik var. Telefonunuzda iki çeşit güncelleme var. Birincisi işletim sistemi ikincisi ise işlerim sistemi düzeltme güncellemesi. O yüzden lumia Cyan güncellemesi ve Windows Phone 8.1 güncellemeleri iki farklı güncelleme. Lumia Cyan, Windows Phone 8.1 için yazılım düzeltme güncellemesidir.
Wp 8.1 + cyan herkese gelmedi daha. Gdr1 ise pfd (preview for developer) yüklü olan cihazlar için indirmeye hazırdır. (Bir tek Htc (8S) için sorun var.)şimdi 8,1 herkese geldi mi ?
onun için cyan gelmedi o zaman bekliyelim bakalımWp 8.1 + cyan herkese gelmedi daha. Gdr1 ise pfd (preview for developer) yüklü olan cihazlar için indirmeye hazırdır. (Bir tek Htc (8S) için sorun var.)
Hocam NSU ile sıfır cyan'ı kur rahatlaYa bu son guncellemeyi yapmaz olaydim telefon iyicene kasmaya basladi. Eski akiciliktan eser kalmadi. Arkada whatsapp disinda calisan bir uygulama birakmadim ama ana ekrana donuslerde yada ekrani asagi yukari yaparken 5 kereden 3unde deli gibi kasiyor telefon. Ayrica ie deki akicilikta gitmis . 1 kusur yildir wp kullaniyorum ilk defa bu kadar rahatsiz etti.Bu reklamlarda biktirdi ya garanti prostat tedavisinde takilip kaliyor ekran gecen gunde abuk subuk sitelere yonlendirdi. Sanarsin reklam dolu uygulama kullaniyorum : )
Hocam NSU ile sıfır cyan'ı kur rahatla
Evet yardımcı olurumNasil yapiliyor bilmiyorumki hic arastirmadim o isleri. Aksam eve dondugumde pm den haber versem yardimci olurmusun bana ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?