OnurYurdakul
Üye
Ya hiç bir şey yapmıyorum. Normal bir kullanım. Hücresel 2Gde. Kafayı yicem. Neredeyse 8 kat daha hızlı gidiyor şarjım. Hocam bir öneriniz var mı? @papakudioflu @bulutsuzgece
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Her şey kapalı. Konum kapalı, Bluetooth kapalı. Gdr1 yüklü bir tek. O da çok pis vurdu ya.Benim. 4gde o kadar şarjım gitmiyor.
İman Gücü ile gönderildi.
Her şey kapalı. Konum kapalı, Bluetooth kapalı. Gdr1 yüklü bir tek. O da çok pis vurdu ya.
Ya hiç bir şey yapmıyorum. Normal bir kullanım. Hücresel 2Gde. Kafayı yicem. Neredeyse 8 kat daha hızlı gidiyor şarjım. Hocam bir öneriniz var mı? @papakudioflu @bulutsuzgece
Bir sonraki güncellememizin adı "lumia debian red" imiş
Gdr2 yani
Arkadaşlar geriden geliyorsunuz ve yanlış bilgiye sahipsiniz. Detaylı bilgi içinBir sonraki güncellememizin adı "lumia debian red" imiş
Nokia Lumia 730 olduğu iddia edilen telefon ve Gdr1 in Nokia Eli değmiş Hali olan Cyandan Sonraki güncelleme"Debian Red"
Bir sonraki güncellememizin adı "lumia debian red" imiş
Hocam bi soft format atsan bazen bendede hızlı şarj tüketimi oluyor soft format atıyorum %100 şarj edip yarım saat bekletiyorum sonra kendine geliyorYa hiç bir şey yapmıyorum. Normal bir kullanım. Hücresel 2Gde. Kafayı yicem. Neredeyse 8 kat daha hızlı gidiyor şarjım. Hocam bir öneriniz var mı? @papakudioflu @bulutsuzgece
Arkadaşlar geriden geliyorsunuz ve yanlış bilgiye sahipsiniz. Detaylı bilgi için
Haber - Lumia Debian Red Lumia 730 ile İlk Görüntüsünü Verdi - MaxiCep
Ayrıca paylaşmıştım:
Herşeyi geçtimde ie arada bi sayfalarda takılıyor 10 15 saniye sonra kendine geliyor gelmezse sayfayı yenilemem gerekiyor bu canımı sıktı işteAşırı canımı sıkmaya başladı bu güncelleme hatası
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Yani öyle yapacağım hocam. Tabiki Black performansını beklemiyorum ama 8-9% çok fazla. Bekleyelim görelim. Toparlanır inşallah.Güncellemeyi yeni yaptıysanız şarjın dalgalı olması normaldir.
Bir hafta kadar daha bekleyip öyle test etmenizde yarar var.
Yok ya işe yaramıyor. Güncelleme ile alakalı sanıyorum.Hocam bi soft format atsan bazen bendede hızlı şarj tüketimi oluyor soft format atıyorum %100 şarj edip yarım saat bekletiyorum sonra kendine geliyor
Bir kere ettim. Bir kaç kez daha etmeye karar verdim. Sinir etti çünkü.Telefonun bataryasını kalibre et çok işe yarıyor
Sizden alıntı yapmışsam kusura bakmayın, çok alıntı yaptım kafam karışmış. Ben Gdr2 diyen arkadaşı alıntılayacaktımBende konudaki bilgileri destekler şekilde konuştum zaten
Umarım düzelir kardeşim şarj işi büyük problem bende 2g ile Full açık tutuyorum neti tarayıcı lazım olmadıkça 3g ye almıyorum o şekilde akşam 11 12 yi görüyorumYani öyle yapacağım hocam. Tabiki Black performansını beklemiyorum ama 8-9% çok fazla. Bekleyelim görelim. Toparlanır inşallah.
Yok ya işe yaramıyor. Güncelleme ile alakalı sanıyorum.
Bir kere ettim. Bir kaç kez daha etmeye karar verdim. Sinir etti çünkü.
Sizden alıntı yapmışsam kusura bakmayın, çok alıntı yaptım kafam karışmış. Ben Gdr2 diyen arkadaşı alıntılayacaktım
O nasıl iş ya benim öyle olsa 5 bilemedin 15 dk dayanırdı.Batarya %10'dan sonra bitmek bilmiyor
wifi-Bluetooth parlaklık yüksekti 4g açıktı 2.5 saat dayandı
O nasıl iş ya benim öyle olsa 5 bilemedin 15 dk dayanırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?