Silinen Üye 476002
Kapalı Hesap
daha önceki yedeği telefondan silip sonra tekrardan yedek almayı dene.
bende silmeden aldığımda hata veriyodu %98 de sonra sildim aldı yedeği.
ingilenmeniz gerekiyor diye boyna hata veriyorsa wifi yi kapatıp açın sonra tekrar deneyin mobil ise mobili kapatın, sorun çözülmezse farklı bir internete baglanıp tekrar deneyin büyük ihtimal sorun çözülürÇok soru sordum bugun son bi sorum daha olucak telefon ingilizce oldugu için ingilizcelerini yazıcam magzada güncelleme olarak 3 uygulama var 1 Battery Saver 2 podcasts 3 Calender bunlargüncellenmiyor hata veriyor nasıl güncellerim bunları
Resimleri seçip Onedrive'a kaydet diyorsun.Arkadaslar telefonu sifirlayacagim ama resimlerde gidecek. Simdi bunlari ben onedrive a kaydetmemistim daha once simdi kaydetmek istiyorum ama secenek yada ayar bulamadim . Mevcut resimleri onedrive a atamiyiormuyuz ?
ingilenmeniz gerekiyor diye boyna hata veriyorsa wifi yi kapatıp açın sonra tekrar deneyin mobil ise mobili kapatın, sorun çözülmezse farklı bir internete baglanıp tekrar deneyin büyük ihtimal sorun çözülür
Mağazada uygulama ile ilgili bir sorun olabilir.Denedim olmadı yine
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
İşte bende dediğim gibi yedekleme yapamıyorum . Yedekleme yapabilsem vericem servise yada downgrade yapıcam ama az önceki arkadaşın dediği gibi yedekleri silip tekrar yedeklemeyi denedim yine %97 de hata veriyor .
Resimleri seçip Onedrive'a kaydet diyorsun.
Mağazada uygulama ile ilgili bir sorun olabilir.
Uygulamaları yüklemeden veya güncellemeden vazgeçerekLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızadresi Satın alma Geçmişi bölümünden sorunlu uygulamaları seçerek Yeniden Yüklemeyi deneyin
Aslında wp telefonlardada geçiş animasyonu böyle hızlı ve görsel olsaydı. Yani kutuya bastığımızda kutu dönüp arkasından uygulama çıksaydı. Türksatın reklamında böyle bir efekt vardı.Microsoft sitesine de Windows Phone 8.1 Update1 işletim sistemi yüklemiş. Harika olmuş bence
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Gdr1 den sonra bende genelde ilgilenmeniz gerekiyor hatası alıyorum ve fiber kullanmama rağmen eskiden uçuş modunda indirirken şimdi sanki 1mn hızında gibi indiriyor 5 mb lık uygulamayı 20 25 saniyede güncelleme yapıyor sorun markette mi bende mi çözemedimingilenmeniz gerekiyor diye boyna hata veriyorsa wifi yi kapatıp açın sonra tekrar deneyin mobil ise mobili kapatın, sorun çözülmezse farklı bir internete baglanıp tekrar deneyin büyük ihtimal sorun çözülür
Gdr1 den sonra bende genelde ilgilenmeniz gerekiyor hatası alıyorum ve fiber kullanmama rağmen eskiden uçuş modunda indirirken şimdi sanki 1mn hızında gibi indiriyor 5 mb lık uygulamayı 20 25 saniyede güncelleme yapıyor sorun markette mi bende mi çözemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?