papakudioflu
Emekli Yönetici
Cortana uygulama mağazasından indirebileceğiniz bir uygulama değil. Update1'e geçtiyseniz bölgeyi Abd yaparak uygulama listesinden kullanabilirsinizMagzada ı m not cortana vardı indirdim hep hata veriyor . Ben yanlış yerden mi indirdim acaba yoksa yapamadıgım bi ayarımı var birisi sölesin gdr 1 yüklememdeki ilk neden bu cortanaydı ama kullanamıyorum sinirim bozulmaya başladı
Abi o ara sıra bende de oluyor. İnternet hızınla alakalı bir durum. Wifi ile girersen olur.Arkadaşlar bir şey rica edeceğim.
Menü > Ayarlar > Yedekleme > Uygulama + Ayarlar : Şimdi yedekle ile yedek almayı dener misiniz?
Bende % 97 de hata veriyor. Yedekleme alamıyorum !!
Ben pek düzeleceğini sanmıyorum, ilk aldığım zamanla yarı yarıya kötüleşti şarjKardeş 3400 batarya var ya bizdeki 1600 güncelleme ile iyileştirirler abi. Vallahi artık elime almaya korkuyorum. 7/24 cebimde taşıyorum şarj makinasını. Nerde priz bulsam dışarıda orada burada takıyorum
Abi o ara sıra bende de oluyor. İnternet hızınla alakalı bir durum. Wifi ile girersen olur.
625 ile 3haftadır yaşıyorum o sorunu
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
%97'de 3-5 dakika kaldı ama tamamladı işlemi.
dilide ingilizce yapman lazımı m afraid ı m not available to help in your region with the language you've chosen . Böle bş yazı çıktı ne yapıcam
Bizim cihazWifi denedim olmadı Cepnet ile denedim yedek almadı!
Yedekleme yapsa direkt sıfırlayacağım.
Bende de en son3 hafta önce yedek alındı diye yazıyor.
Kaç kez denedim bende olmadı. Sizin cihaz ve bağlantı nedir?
resimden anladığım kadarı ile siz lensin camını sildiniz mi hiç veya önde jelatin falan olmasın genelde böyle bulanık çekimi o durumlarda olur eğer yoksa ve yine oluyorsa farklı kamera programını deneyin bundan mesela ms ise nokia camerayı deneyin uzak çekimler işin sonsuz tıklıyarak değilde sonsuza alarak çekemeye çalışın bir, normal şartlarda böyle çekmesi imkansız sizde bir sorun var ama ney1020 ile çektiğim fotoğrafa bakar mısınız rezalet ya .
kullandığınız telefon 520 galiba o telefonun gece çekimlerinden fazla bir şey beklemeyin ben açıklamaya çalışayım yinede noramlde gündüz yeterli ışıkta renkler olabilidiğince doğal çıkar ancak bun değerler biraz daha değişir mesela noramlde o telefon karanlık gördüğü kısımı aydınlık olarak çekemey çalıştığı için parlaklığı arttırıyor siz bunu nokia camera ile engelleyip tam olarak istediğiniz görünütyü elde edebilirsiniz isterseniz size ayarlar hakkında detaylı biligde veririm, ancak direk çekerseniz böyle olur yapacak bir şey yok kısacası hiç uğraşmak istemiyorsanızda en azından ms camerada gece moduna alıp çekin yeterli olur o tabi bu arada elinizi olabildiğince sabit tutun
Telgrafla gönderildi. (L520)Arkadaşlar siyah yerler ve diğer yerler lacivert oluyor. Işıktan değil. Yer değiştirdim gene aynı ve hala var. Gündüz renkler varken pek belli olmuyor. Ama gene oluyor. Neden acaba?
malesef hayır anca ss lerini çekip kendinize kopyalıya bilirsiniz, ben pc den veya cepten dosyalar kısmından falan bulma olarak sandım kilit ekranı ayarlarından fotografları seçip fotograflar seç diyerek albumler kısmında görebilirsinizBi sorum olacak arkadaşlar fotoğraflar live tittle ına tuş kilidi fotoğrafları gelmiş bunları galeride bulamıyorum acaba bulma imkanımız varmı
Eğer arka planları diyorsan; Ayarlar>Kilit ekranı>Arka plan>Fotoğraf seçince alttaki Fotoğrafı değiştir butonuyla ulaşılabilir.Bi sorum olacak arkadaşlar fotoğraflar live tittle ına tuş kilidi fotoğrafları gelmiş bunları galeride bulamıyorum acaba bulma imkanımız varmı
Yok o meseleyi duvar kağıdı yapmak istiyorum orjinal fotolar varEğer arka planları diyorsan; Ayarlar>Kilit ekranı>Arka plan>Fotoğraf seçince alttaki Fotoğrafı değiştir butonuyla ulaşılabilir.
tekrardan windows phone almaya eminmisinValla parayı bulursam 930 a geçiyorum bulamazsam 830 a geçebilirim çıktığında
Başlangıç ekranına da ekleyebilirsin, fotoğraflar kutucuğunda dönen bazı fotoğraflar arka planlarda yok onu da belirteyim. Başlangıç ekranına eklemek için; Ayarlar>Başlangıç+Tema>Fotoğrafı seç>Arka planlar.Yok o meseleyi duvar kağıdı yapmak istiyorum orjinal fotolar var
Bluetoothla internet paylaşan varmı denedim beceremedim galiba:/
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Nokia Lumia 730 olduğu iddia edilen telefon ve Gdr1 in Nokia Eli değmiş Hali olan Cyandan Sonraki güncelleme"Debian Red"
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Onunla ilgili açıklamayı da Daniel Rubinho abimiz yapmış. Rengin orjinali çok hoş bir renk aslında. Gerekli açıklamaDebian ne alaka acaba? Debian'ın Linux dağıtımında kullanılan adından başka bir anlamı yok diye biliyorum yoksa bu bir gönderme mi? Malum Debian Linux dağıtımlarının babası olarak biliniyor benim de favorimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?