İşte sen kullanıyorsun ingilizcen iyi olabilir yada az da olsa bi kaç cümle kurup nimetlerinden faydalanabiliyorsundur belki ama ben ucundan koklamaktansa tadına doya doya varmak isterim o yüzden hiç uğraşmıyorum. Geleceği günü bekliyorum.
Cortana sadece dil değişerek kullanılamıyor. Bögeyi de değiştirmek gerekiyor o zamanda mağaza içeriği bölgeye göre değişiyor. Örneğin bir adres aramaya kalksam seçtiğim bölge varsayılan olacağı için o işlemlerde sıkıntılı olacak.
Keşke Cortana bölge bağımlı olmasaydı. Türkçe telefonla Cortana'yı İngilizce olarak kullanmak mümkün olabilirdi.
benimkisi çok saçma bir soru olacak ama Nokia bu GDR1'e de Cyan, Black gibi firmware güncellemesi yapacak mı acaba? Gerçi daha doğru düzgün Cyan dağıtılmadı ama yine de sorayım dedim.
benimkisi çok saçma bir soru olacak ama Nokia bu GDR1'e de Cyan, Black gibi firmware güncellemesi yapacak mı acaba? Gerçi daha doğru düzgün Cyan dağıtılmadı ama yine de sorayım dedim.
Offline olarak yükleme yapmayı deneyebilirsin ama öncesinde RM892_3051.40000.1345.1001_RETAIL_eu_turkey_361_01_349980_prd_signed.ffu dosyasını normal yollardan indirmen gerekiyor. Dosya adı telefonunuza göre farklılık gösterebilir ben bunu kullanıyorum.