Dejavuex
Üye
Bende GDR1'den önce de vardı, o zaman Microsoft'un uygulamasını hata raporu alsın diye açtım. Hata raporu oluşturamadı uygulama kayıt alamadı kapandı, ama gariptir Youtube'dan atma sorunu da kayboldu. Uygulama:Arkadaşlar PfD olduğu için ie de youtubede atma sorunu devam ediyor.
Evet, hala kötüŞarj hâlâ kötü galiba kimse şarj hakkında birsey dememiş
GDR1 yükeleyen arkadaşlar. Batarya durumu nedir sizde. Daha önce %4.5 - 5 olan batarya kullanımı %3-3.5'lara düşmüş hatta daha fazla bildirim özeliği açtığım halde.
Batarya mükemmel, harika olmuş.
Batarya mükemmel, harika olmuş.
Çok ciddiyim benim şarj inanılmaz iyi gidiyor, bitmeyecek galiba
Klasörleme dışında gözle görülür yeniklikler yok. Daha çok ince işçilik diyelim.Bana hala cyan gelmedi 925 e. Gdr 1 yükledim klasör süper olmuş diğer yenilikler nelerdir eski sayfalardan bakamadım
Klasörleme dışında gözle görülür yeniklikler yok. Daha çok ince işçilik diyelim.
Görsel şölen daha çok kilit ekranı yönünden gelecek sanırım
Benim dün çalışmıyordu bugün kendi kendine çalışmaya başladı abi.Mağaza halen göbek atmıyor bende.sonradan atan varmı
GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...
GDR1 yükeleyen arkadaşlar. Batarya durumu nedir sizde. Daha önce %4.5 - 5 olan batarya kullanımı %3-3.5'lara düşmüş hatta daha fazla bildirim özeliği açtığım halde.
Nasıl hesaplıyoruz ?
ndn nyle gndrdğmle ilglnysn sylsne brz))))
Ben Battery uygulaması ile bakıyorum. O hesaplıyor birim zaman içinde batarya kullanımını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?