beats
Üye
Yazılımla oynadığın için bataryaya etkisi olmaz. Kullanmamın sebebi hiç beklenmedik anda bir şeyler çıkması durumunda iletişimi garantiye almak. Ben bu cihazı hiç şarj etmeden bir hafta kullandım, eve geldiğimde %22 pil vardı. İşlemler kısa sürdü ama o anda ihtiyaçlarıma da cevap verdi, kısa bir İç Anadolu turu da yapmış oldum.Cyan Cyan dedik ne çıktı hiçbir şeysadece wifi logosunda ok var bi de ekstralar+bilgi değişti başka bişey yoktu kendimiz heyecan yapıyoruz ha ama eyvallah hocam darısı başına
Abi niye sürekli pil tasarrufunda kullanmak istiyorsun ki,,bataryaya dokunmaz mı bi' ince zarar babında?
Gdr1 performans güncellemesi. Yükleyin gitsin2 gün önce pfd yi kurdum dün cyanı şuan tarattım yine pfd de bir şey buldu bu güncellemeyi yapan varmı değişiklik oldu mu hiç
Gdr1 performans güncellemesi. Yükleyin gitsin
1 günde 3 güncelleme alan var. Halen ısrarla gdr2 yi bekliyorum ben. Şahsen bu güncellemeler beni kesmedi dersem yeridir.bu arada farkında mısınız bilmiyorum ama ms 3 günde 3 güncelleme dağıttı bu hafta böyle olmaz ams yavaş yavaş versinde değişiklik varmı bakalım az ya
Ne demek abiYazılımla oynadığın için bataryaya etkisi olmaz. Kullanmamın sebebi hiç beklenmedik anda bir şeyler çıkması durumunda iletişimi garantiye almak. Ben bu cihazı hiç şarj etmeden bir hafta kullandım, eve geldiğimde %22 pil vardı. İşlemler kısa sürdü ama o anda ihtiyaçlarıma da cevap verdi, kısa bir İç Anadolu turu da yapmış oldum.
Bu arada biraz önceki cevabın için de teşekkürü bir borç biliriz.
Bende de yok, abi senin Lumia 920'de Turkcell cihaz yazılımı var mı ?
Pfd aktif mi ? Aktif edip tekrar kontrol ediniz.
Bana 2 geldi. 3. güncelleme yok.Benim cihaz orjinal ciyan + pfd 1 update.bigün önceki güncellemeyi aldı,diğer ikisini bulmuyor
Hocam bana gelmedi yoksa benimki daha çokmu üveyBana 2 geldi. 3. güncelleme yok.Demek ki cihaza özel geldi 3. güncelleme paketi.(üvey evlat 620 kullanıyorum)
Yok hocam ben sıfırdan 8.1+cyan+pfd+geçen gelen son güncelleme işteSisin cihazlar pfd 8.1 mi,black yani
Şimdilik sadece Betadan Cyan'a geçenler 820 ve 920 diyebilir miyiz?
Evet, geçen gün hepimiz bir PfD güncellemesi aldık, o geldi bana. Sonra dün gece bir baktım, güncellemeniz hazır diyor. Kurdum, Cyan çıktı yumurtadan. Sonra bir daha baktım, yine güncellemen var diyor. Bu sonuncusu da yine PfD oldu. Benim Black+Update1 artık Cyan+Update1 oldu. Artık Denim seneye Mart gibi ancaŞimdilik sadece Betadan Cyan'a geçenler 820 ve 920 diyebilir miyiz?
benim 920 de yine yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?