Wp8.1 Class 10 SD Kart Seçimi

Sponsorlu Bağlantılar

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Bu konudaki arkadaşlar 200 T.L kadar, Class 10, 128 GB hafıza kartı gören link atabilir mi konuya?

• Beğen
Tepkiler: Vandera
csH

csH

Üye
Beyler benden size tavsiye yıllardır telefonlarımda high capacity ve high speed denilen kartlardan kullandım halada class 10luk bir kart kullanıyorum ve hiç bir zamanda ''high'' özelliğini fark edemedim : ) Android ve wp de kullandım uygulamalarda,video vs bunlarda saniyelik farklar oluyor sadece oda psikolojik sanırım bunun dışında kart okuma hızlarında vay be dedirtecek bir fark yok .. Fotoğraf makinesinde fark yaratır diyorlar onu da ben denemedim . O yüzden gidip fazla parçalanmayın kartlara class olayına takılmayın 16gb lık bir kart alıp keyfinize bakın class 4-6-10 fark yaratmıyor yani : )

edit: bu arada piyasada class 10 diye satılan kartların bir çoğu çakma class 10 onuda belirteyim
iyi güzel de uygulamaları kurabilmek için class 6 veya class 10 kart gerekliymiş o yüzden bu arayış :)

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ben daha önce size bir site paylaştım..uzun arayışlara girmeyin..bulabileceğiniz en ekonomik fiyatlar burada..

• Beğen
Tepkiler: emz
Akhtoher

Akhtoher

Üye
ben daha önce size bir site paylaştım..uzun arayışlara girmeyin..bulabileceğiniz en ekonomik fiyatlar burada..

Baktım fiyatlar güzel fakat 128 GB hafıza kartı satmıyorlar sanırım.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bir ara vardı ama ellerinde kalmadıysa eklememiş olabilirler,sürekli güncelleniyor site zaten.arada kontrol edersin.

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
barannn79

barannn79

Üye
Vatan bilgisayardan 16GB samsung microSDHC UHS-I card 48 Mb/s kart aldım 38 tl ye

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

flutewoddy

flutewoddy

Üye
sizce bu nasıl

Tuğla ile gönderildi.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
sizce bu nasıl

Tuğla ile gönderildi.

aynısını kullanıyorum gayet de yeterli,memnunum.

ama burada daha iyi fiyata var..

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
hayırlı olsun şimdiden :) siteye de kefilim sorunsuz alışverişler yaptım pekçok kez.

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Arkadaşlar malum 8.1 guncellemesini aldık. Bununla birlikte gelişen çok önemli birşey daha var. Daha önce yazma hızı 5mb/sn ölçen telefon bakın şimdi kaç ölçüyor
Hafıza kartı hızını ölçmek isteyen bu uygulamayı kullanabilir ve ekran görüntüsünü bizimle paylaşabilir.

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher, emz, ceza87 ve 1 kişi daha

skynet

Üye
Aynen daha önce 4 küsür çıkan hız şimdi baya yüksek çıktı

Bu arada kart: Sandisk 8GB Class 10

• Beğen
Tepkiler: Tacettinn
Tacettinn

Tacettinn

Üye
Ekran görüntüsünü paylaşan arkadaşlar hafıza kartı modelini de belirtsin . Skynet hatırlattığın için teşekkürler :). Bu arada benim Toshiba exceria 32 gb.

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher

skynet

Üye
Hız değerleri değişiyor her ölçtüğümde 2. 16,45 çıktı şimdi bir test daha yaptım bu seferde 17,17Mbs çıktı :)

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Evet farkettim. 1-2 mb/sn oynama oluyor.

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Şimdi hep 17 küsür çıkıyor :) Demek ki kartın ortalama hızı 17Mbs

Hocam bu hız değerleri iyimi sence ?
Tabiki iyi. Bunlar yazma hızları. Okuma hızları çok daha yüksektir emin ol. Yazma hızı daha önemli ve bu değerler telefonlar için fazla bile :)Bu arada bu yönümüzle androidi sollamış olduk :alkis

• Beğen
Tepkiler: skynet

skynet

Üye
Aynen

Takipçi Satın Al

Üst Alt