Rainesto
Üye
Nesiyle uğraştınız?
attığım müzik ve resimler diğer olarak gözüküyor müzik çalarda boş gözüküyordu
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Nesiyle uğraştınız?
iyi güzel de uygulamaları kurabilmek için class 6 veya class 10 kart gerekliymiş o yüzden bu arayışBeyler benden size tavsiye yıllardır telefonlarımda high capacity ve high speed denilen kartlardan kullandım halada class 10luk bir kart kullanıyorum ve hiç bir zamanda ''high'' özelliğini fark edemedim : ) Android ve wp de kullandım uygulamalarda,video vs bunlarda saniyelik farklar oluyor sadece oda psikolojik sanırım bunun dışında kart okuma hızlarında vay be dedirtecek bir fark yok .. Fotoğraf makinesinde fark yaratır diyorlar onu da ben denemedim . O yüzden gidip fazla parçalanmayın kartlara class olayına takılmayın 16gb lık bir kart alıp keyfinize bakın class 4-6-10 fark yaratmıyor yani : )
edit: bu arada piyasada class 10 diye satılan kartların bir çoğu çakma class 10 onuda belirteyim

ben daha önce size bir site paylaştım..uzun arayışlara girmeyin..bulabileceğiniz en ekonomik fiyatlar burada..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hocam nereden ve kaça aldınız paylaşır mısınız?
Telgrafla gonderildi.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsizce bu nasıl
Tuğla ile gönderildi.
aynısını kullanıyorum gayet de yeterli,memnunum.
ama burada daha iyi fiyata var..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Demek ki kartın ortalama hızı 17Mbs
Evet farkettim. 1-2 mb/sn oynama oluyor.
Tabiki iyi. Bunlar yazma hızları. Okuma hızları çok daha yüksektir emin ol. Yazma hızı daha önemli ve bu değerler telefonlar için fazla bileŞimdi hep 17 küsür çıkıyorDemek ki kartın ortalama hızı 17Mbs
Hocam bu hız değerleri iyimi sence ?
Bu arada bu yönümüzle androidi sollamış olduk