WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

açıklama için çok teşekkürler abi

Çok Teşekkürler.. Beklemedeyiz artık Eylül olsada yapacak bir şey yok.

dakamon

Üye
14 ü diyoruz ama 14 ünde avusturalya da vodafone romlu cihazlara yapılacağı duyrulmuş galiba. Yani bizim için yine bir haber yok sanırım yukarıda dedikleri gibi ağustos sonuna kalacak bizim güncellemeler.

ferdimy

Üye
kardeşim kedinin ciğere bakar gibi güncellemelere bakıyorum

Lan girmez olaydım buraya keşke..Ne vardı yani elim tıklamaz olaydı bu konuya ağustos sonu eylül ayı nedir ya insanı çıldırtıyorlar yazık günah ya

ferdimy

Üye
amber için yürüyüş yapsak acaba gelirmi

dakamon

Üye
Valla kafayı yemiş bunlar derler ama gelirim

Benim çözemediğim asıl mesele, ne var da hemen vermiyorlar güncellemeyi? İnşallah bu kadar ertelemeye verecek mantıklı bir açıklamaları vardır. :/

KenanK

Üye
ya dediğim gibi işte... adamlar garantiye alıyor.. GDr2+GDr3+ amber olacak sonunda... haaa diyelimki geldi GDr2 Gdr3 o zaman çok yakın zamanda gelicek çok enterasan. çözümleyemedim.. 404 not found.

ferit.61

Üye
Çok büyük ve sistemi komple baştan aşağı değiştirecek bir güncelleme değilki bu kadar beklettiler. Şayet doğru ise bu olay artık harbiden yeter yani. Bu minor güncellemeyi 6 ayda yapamayan firma, major güncellemeri bir sene de yapamaz. 2014 ün başındaki büyük güncelleme de yalan olur, aha da yazıyorum buraya…

Veya güncelleme yapacağın zaman kardeşim bir seneden önce haber verme şu gelecek bu gelecek diye, milleti gaza getirip bir sene beklet, ayıptır...

Tepkiler: YkPkY
En sonunda satıcam bu telefonu ne nokia nede windows 8 li telefon alıcam. Alıcam bi telsiz millete dağıtıp kullanıcam bunu yaptırıcaklar en sonunda bana

Tepkiler: ÖEY
Atın flash ı gitsin arkadaşlar ben yaptım telefonda arasıra donma sorunları vs vardı şu an herşey düzeldi kamera odaklanması falan iyileştirilmiş eksiklikler giderilmiş. Yükleyin derim

KenanK

Üye
ilginç bir durum daha microsoft ta windows 8.1 i ekime ertelemiş :S

narnia16

Üye
Olur mu hiç ağustos sonu eylül başı
Sayende olduk birer sabır taşı
Ey Nokia duy bu isyanımızı
Bu gidişle alacaksın başı

Bu da benden gelsin. İlk defa şiir yazmayı denedim. Biraz sert oldu

Tepkiler: ÖEY, dakamon ve ferit.61

Sonunda davulu patlatmışsın

ferit.61

Üye

Babacan çok güzel olmuş, eline yüreğine sağlık

braayn

Üye
Ambersiz Düğünmü olur
Lumiasız insanmı olur
Bu kadar sabreden insan
ilerde Dervişmi olur.
----------------------------
dün aksakallı dedeyi gördüm rüyamda
bana dediki
EYYY ewlat üç vakte kadar 1.2 kg ağırlığında bir yük (Download) çekeceksin. (Yüklemek)...
Rüyadan uyandığımda hemen kontrol ettim ama yok..

o 3 vakit değişken hocam 3 saat 3 gün 3 hafta ve ve gider sen ak sakallıya bakma içmiştir o ne dediğini bilmeden konuşmuş