WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Bildirim merkezi biraz zor. Muhtemelen WP8.1 güncellemesine sarkacak o gelişme.

Ancak belki bizim gözümüze çarpmayan ufak tefek sorunlar olabilir, onları gidererek sizlere sunabilirler.

Bu arada şarj tüketiminiz nasıl? Fark var mı?

Bildirim merkezi biraz zor. Muhtemelen WP8.1 güncellemesine sarkacak o gelişme.

Ancak belki bizim gözümüze çarpmayan ufak tefek sorunlar olabilir, onları gidererek sizlere sunabilirler.
yok Özgür Abi benimkisi espri babında biraz yani ciddi olarak yazmadım zaten

ÖEY

Üye
Benim duyduğum karşı tarafa ses iletim sorunu düzeltilmiş, gelen çağrıları kabul ederkenki zil sesi takılması düzeltilmiş, kameranın gündüz çekimlerindeki beyaz dengesizliği ve bulanık çekme sorunu düzeltilmiş, bir arkadaş uygulama güncelleme bildirimlerinin mağaza live tile'na anlık gelmeye başladığını söyledi, biri de şarjım çabuk bitiyor diyordu güncellemeden sonra.

Şarj sorunu herkeste yoksa flaşlayalım biz bunu

Bu özellikleri duydukça, özellikle Glance screen,flip to silence ve Nokia Pro Camera kuzu kuzu yatıyor ROM'da

ÖEY

Üye
Hayır baskılara göğüs gereceğim Yenilmeyecemmmm

Şarj sorunu herkeste yoksa flaşlayalım biz bunu

Bu özellikleri duydukça, özellikle Glance screen,flip to silence ve Nokia Pro Camera kuzu kuzu yatıyor ROM'da

Pro Camera yok. Smart Cam var.
Pro Camera resmi olarak daha sonra gelecek. (Lumia 920, 925 ve 928 için)

aylarca bekledik bence birkaç gün daha beklemekte bi sorun yok açıkçası

Tepkiler: ÖEY

ÖEY

Üye
Aklıma gelmişken sorayım; bu smart cam için kötü çekim yapıyor diyorlar. Bunun aslı astarı var mıdır?

papakudioflu

Emekli Yönetici
guncellemelerden sonra belli bir sure şarjin fazla dayanmaması normal. Zira sistemde uygulamaları acarken aciliş zamanini kisaltan,yukleme dosyalarini azaltan dosyalar tekrardan oluşturuluyor. O dosyalar olmadigi icin sistem yuklemeleri normalden fazla şarj kullaniyor. Her şey normal gidişatina oturdugunda şarj da kendine geliyor.

ÖEY

Üye

Üstad nerelerdesin ya Özgür'e kaldı bizimle uğraşmak son birkaç gündür Şaka bir yana sağlık v.b. bir sorun yoktur umarım Son günlerde fazla mesajını göremeyince dedim herhalde bize kızdı fazla girmiyor foruma

Aynen Ali Kemal abiyi göremiyorduk birkaç gündür

ÖEY

Üye
Alla alla neden bu kadar fark var peki? Yani smart cam'in çok daha iyi çekmesi gerekmiyor mu? Lansmanın da öyle demişlerdi?

Alla alla neden bu kadar fark var peki? Yani smart cam'in çok daha iyi çekmesi gerekmiyor mu? Lansmanın da öyle demişlerdi?

Benim bildiğim kadarıyla Smart Cam hareketli sahnelerde daha iyi performans veriyor.

En iyi sonucu Nokia Pro Camera Veriyor

dakamon

Üye
Artık bi güncelleme ile düzeltirler bu sorunu. Smart camera daha yeni bi uygulama beyler zamanla geri dönüşlere göre güncelleme yayınlayıp en iyi hale getirirler.

yazılardaki keskinlik farkı çok belli gerçekten...

Smart Cam daha iyi çekmekten ziyade çeşitli efektler vermeyi ve düzenlemeler yapmayı esas alıyor.
Hareketli çekim, nesne çıkarma v.s v.s gibi.
Cinemagraph uygulamasının biraz daha geliştirilmiş hali diyebiliriz, hatta aynısı.
Cinemagraph ile yaptığınız çekim de tıpkı Smart Cam'deki gibi çıkıyor.

ÖEY

Üye
Anladım ben daha çok fotoğraf çekim kalitesini hedefleyen bir uygulama sanmıştım. Dediğin gibi daha çok çekilen fotoğrafın düzenlemesine yönelik bir uygulama ise neden çekimler arası fark var anlaşılıyor. Fakat yine de bir düzeltme şart bence