WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Beyaz Renk 920 Amber Romu 920nin farklı renklerine kuramaz mıyız illa beyaz mı yani

ÖEY

Üye
Kalpten giderim o zaman

ÖEY

Üye

Sakızına var mısın?

Varım ya Beni sakızla mı korkutacaksın

- - - Eklendi - - -

Keşke ama sanmıyorum ama bi dakka yarın pazartesi bak bunu düşünce olma ihtimali yükseldi

- - - Eklendi - - -

O değilde bide bu gece saat tam 12 de veriyorlar mış

Yeni fark ettim ama bugün Cumartesi yani dolayısıyla yarın da Pazar oluyor senin takvim karışmış kardeş, bir sıfırla istersen

- - - Eklendi - - -

Şimdi yine düşündüm (nedense ) biz onu Pazartesi yapalım Gökçen Nokia'dakiler hafta sonu izinlidir şimdi

Tepkiler: OttomaN TigeR

YkPkY

Üye
Ota geldi arkadaşlar,şuan çarklar dönüyor
Eeyihhhuuuuuuu

ÖEY

Üye
Şaka yaptı şaka

Arkadaşlar bir sorum olacak. Amber güncellemesini NSU ile yüklemiştim . Şimdi telefonumu sıfırlasam eski sürüme döner mi?
Dönüyor diye hatırlıyorum da ?

lumia 920 tür RM-821 yazılım sürümü 1232.5957.1308.0001 renk siyah.ilk sayfadaki beyaz global romu indirip kursam bi sorun olmaz değil mi ? teşekkürler.

dakamon

Üye
Böyle tatsız şaka yapanları banlıyoruz ama....

Hımm. Peki otadan ek özellik fln veya iyileştirmeler gelince yükleme şansımız olur mu? (Sürüm numarası değişmez ise)

Hımm. Peki otadan ek özellik fln veya iyileştirmeler gelince yükleme şansımız olur mu? (Sürüm numarası değişmez ise)

Ek özellik gelecek diye bir şey yok henüz.
Aynı şey de gelebilir.

Eğer herhangi bir şekilde değiştirilerek gelirse ve sürüm numarası değişmezse, OTA'dan güncelleyemezsiniz ancak dilediğiniz zaman NSU'dan tekrar kurabilirsiniz.
(Çünkü OTA güncellemesinin aynısı NSU'ya da konulacaktır)

Bizi bundan mahrum bırakacaklarını sanmıyorum :P

- - - Eklendi - - -

Sürüm numarası değişmese bile nsu ya yenisi eklenir diyorsunuz yani .. Teşekkür ederim..

YkPkY

Üye
eeyehhiiuuıuu
bayramınız mübarek olsun,
akçaydan selamlar herkese