Özel Bi nedeni yokda yanlışlıkla indirmiştim oda yukleyemeyince kafama takıldı bende Bi saplantı haline geldi ya ben bişeyi eksik yapıyorum yada bu böyle olmak zorunda
L820 kullanıyorum. Şimdi güncellemeye çalıştım.. Var olan sürümü bana yeni güncelleme gibi gösterip yüklettirdi. Şimdi bende seviniyordum Amber geldi diye.. açtım baktım resetlediğimle kaldım. Bir kaç arkadaşta da aynı sorun olmuş. Nokia software Uptader, neden Amber güncellemesini görmeyip yüklemiyor ? PLS Yardımm
Nasıl ya Nasıl çekilir ? Nasıl bir şanstır bu ? peki ben intihar edeyim Kamera lensleri bile 11 taneydi nasıl bulurum ben onları tekrar :/ neyse.. Peki tekrar geleceği belli mi veya Asıl legal olan güncellemenin kesin tarihi ?
vay be bi güncelleme gelmis forum çalkalaniyor nokia kullanicilari olarak güncellemeye aç olduğumuzdan ben wp8 kullanicisi olmadigim halde ben bile sevindim
Nasıl ya Nasıl çekilir ? Nasıl bir şanstır bu ? peki ben intihar edeyim Kamera lensleri bile 11 taneydi nasıl bulurum ben onları tekrar :/ neyse.. Peki tekrar geleceği belli mi veya Asıl legal olan güncellemenin kesin tarihi ?
Değil sonuçta da böyle yangından mal kaçırır gibi güncelliyoruz Lumia'larımızı. Kambersiz düğün Ambersiz lumia olmaz diyerek topu, Nokia soft ware'den amberi geri çeken insanlara atıyorum. O top yere düşmeden geri koyun şu amberi ehehhe 10 günde beklenmez
şu 1308.001 yada 0002 olanı bi yere up larsanız sabah ben downgrade denicem.sabah amber i skydrive e yüklerim herkeslede paylaşırım.bende ki beyaz tcell cihazı,bende global e çevirmek için uğraşıcam cihazı brick etmek pahasına olsa yapıcam inşaALLAH. bana malum 0001 olan dosyalar lazım.yardım eden olursa sevinirim dosyalar konusunda.
Tekrar yazmak istiyorum, global romu yükledim ve Nokia'nın programına bağladım ve program bana hıçbir güncelleme olmadığını söyledi, global romu yuklıcek arkadaşlar bence boşuna globalle uğraşmasın.