SiMoNeee Üye ÖEY' Alıntı: Belki modeller arası cihaz yazılım numarası farklı olabilir. Genişletmek için tıkla ... doğru diyorsun neyse güncelleme geldi ya 1.20 gb indirmeye razıyım
ÖEY' Alıntı: Belki modeller arası cihaz yazılım numarası farklı olabilir. Genişletmek için tıkla ... doğru diyorsun neyse güncelleme geldi ya 1.20 gb indirmeye razıyım
kimbilir_01 Üye efeler12' Alıntı: nokia hesabıyla denesene belki olur Genişletmek için tıkla ... denedim ama tırt çıktı
efeler12' Alıntı: nokia hesabıyla denesene belki olur Genişletmek için tıkla ... denedim ama tırt çıktı
Lumia820 Üye Konu Sahibi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız üyeliği olanlar girebiliyor sanırım
Lumia820 Üye Konu Sahibi BrahımOkumus' Alıntı: Telefona zararı olur mu Genişletmek için tıkla ... olmaz ya n8 e günde bir flash atardım ona olmadı birşey. nokianın kendi server larından indiriyor zaten
BrahımOkumus' Alıntı: Telefona zararı olur mu Genişletmek için tıkla ... olmaz ya n8 e günde bir flash atardım ona olmadı birşey. nokianın kendi server larından indiriyor zaten
kimbilir_01 Üye Lumia820' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız üyeliği olanlar girebiliyor sanırım Genişletmek için tıkla ... symbian da tema yapıyordum ben yani üyeliğim var buna ama a ah bu da olmadı
Lumia820' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız üyeliği olanlar girebiliyor sanırım Genişletmek için tıkla ... symbian da tema yapıyordum ben yani üyeliğim var buna ama a ah bu da olmadı
Lumia820 Üye Konu Sahibi kimbilir_01' Alıntı: symbian da tema yapıyordum ben yani üyeliğim var buna ama a ah bu da olmadı Genişletmek için tıkla ... telefonun bağlı iken giriş yapmayı dene ?
kimbilir_01' Alıntı: symbian da tema yapıyordum ben yani üyeliğim var buna ama a ah bu da olmadı Genişletmek için tıkla ... telefonun bağlı iken giriş yapmayı dene ?
sekajmer Üye Deminden beri konuya Fransız'dım şimdi anladım çıktı ama dağıtılmadı . Sanırım yine yanlış anladım neyse sonra bakarım Update e
Deminden beri konuya Fransız'dım şimdi anladım çıktı ama dağıtılmadı . Sanırım yine yanlış anladım neyse sonra bakarım Update e
kimbilir_01 Üye Lumia820' Alıntı: telefonun bağlı iken giriş yapmayı dene ? Genişletmek için tıkla ... 3.0.8 güncellemesini yapmaya başladı şimdi nsu.bakalım bununlada olmazsa döverim ben bunu
Lumia820' Alıntı: telefonun bağlı iken giriş yapmayı dene ? Genişletmek için tıkla ... 3.0.8 güncellemesini yapmaya başladı şimdi nsu.bakalım bununlada olmazsa döverim ben bunu
Lumia820 Üye Konu Sahibi - - - Eklendi - - - ogzhnoTr' Alıntı: ben bu programı indiremiyorum ama :P Genişletmek için tıkla ... BrahımOkumus' Alıntı: Beyler biri bana programı atabilir mi ? Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - - ogzhnoTr' Alıntı: ben bu programı indiremiyorum ama :P Genişletmek için tıkla ... BrahımOkumus' Alıntı: Beyler biri bana programı atabilir mi ? Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
DenizhaNq Üye evet güncelleme gelmiş bulunmakta şimdi ben bunu yapınca yüklediğim oyunlar falan hepsi gidicek mi?
ÖEY Üye Evet her şey gidecek - - - Eklendi - - - HAT: AVEA, DATA SENSE: KULLANILIYOR CİHAZ: LUMİA 920 Haydi hayırlı uğurlu olsun Nokia ve MS şimdilik bu konuda küfür yemekten yırttılar gibi görünüyor
Evet her şey gidecek - - - Eklendi - - - HAT: AVEA, DATA SENSE: KULLANILIYOR CİHAZ: LUMİA 920 Haydi hayırlı uğurlu olsun Nokia ve MS şimdilik bu konuda küfür yemekten yırttılar gibi görünüyor
SiMoNeee Üye DenizhaNq' Alıntı: evet güncelleme gelmiş bulunmakta şimdi ben bunu yapınca yüklediğim oyunlar falan hepsi gidicek mi? Genişletmek için tıkla ... Ayarlardan uygulamalarını yedekle ilk kurulum yaparken e postayı girince soruyor yedekleme yüklensin mi diye ama oyun kayıtların ne yazık ki gidecek o tüm telefonlarda böyledir
DenizhaNq' Alıntı: evet güncelleme gelmiş bulunmakta şimdi ben bunu yapınca yüklediğim oyunlar falan hepsi gidicek mi? Genişletmek için tıkla ... Ayarlardan uygulamalarını yedekle ilk kurulum yaparken e postayı girince soruyor yedekleme yüklensin mi diye ama oyun kayıtların ne yazık ki gidecek o tüm telefonlarda böyledir