ÖEY Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Portico'da henüz serverlarda yokken servislerde (N.Care'da) yüklenebiliyordu. Genişletmek için tıkla ... Aynen ben telefonu ilk kez servise verdiğimde geriye portolu olarak geri aldım O zaman otayı yapamamıştım şimdi yine yapamayacağım
OttomaN TigeR' Alıntı: Portico'da henüz serverlarda yokken servislerde (N.Care'da) yüklenebiliyordu. Genişletmek için tıkla ... Aynen ben telefonu ilk kez servise verdiğimde geriye portolu olarak geri aldım O zaman otayı yapamamıştım şimdi yine yapamayacağım
OttomaN TigeR Üye ÖEY' Alıntı: Aynen ben telefonu ilk kez servise verdiğimde geriye portolu olarak geri aldım O zaman otayı yapamamıştım şimdi yine yapamayacağım Genişletmek için tıkla ... şimdi neden yapamıyorsun Özgür?
ÖEY' Alıntı: Aynen ben telefonu ilk kez servise verdiğimde geriye portolu olarak geri aldım O zaman otayı yapamamıştım şimdi yine yapamayacağım Genişletmek için tıkla ... şimdi neden yapamıyorsun Özgür?
yeminli06 Üye Bende bu akşama kadar gelmezse pes edip nsu yuklicem ama bende turkcell rom var kırmızı onun romunu nerden bulabilirim nasıl kurabilirim
Bende bu akşama kadar gelmezse pes edip nsu yuklicem ama bende turkcell rom var kırmızı onun romunu nerden bulabilirim nasıl kurabilirim
flutewoddy Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Portico'da henüz serverlarda yokken servislerde (N.Care'da) yüklenebiliyordu. Genişletmek için tıkla ... Kesin servise veriyorum telefonu o zaman
OttomaN TigeR' Alıntı: Portico'da henüz serverlarda yokken servislerde (N.Care'da) yüklenebiliyordu. Genişletmek için tıkla ... Kesin servise veriyorum telefonu o zaman
ÖEY Üye OttomaN TigeR' Alıntı: şimdi neden yapamıyorsun Özgür? Genişletmek için tıkla ... E şu anda nus'dan kurduğum final sürümü değil mi? Bunu kurunca artık otadan bir şey gelmez - - - Eklendi - - - Bu arada %60
OttomaN TigeR' Alıntı: şimdi neden yapamıyorsun Özgür? Genişletmek için tıkla ... E şu anda nus'dan kurduğum final sürümü değil mi? Bunu kurunca artık otadan bir şey gelmez - - - Eklendi - - - Bu arada %60
bulutsuzgece Üye ÖEY' Alıntı: E şu anda nus'dan kurduğum final sürümü değil mi? Bunu kurunca artık otadan bir şey gelmez - - - Eklendi - - - Bu arada %60 Genişletmek için tıkla ... Şimdiden hayırlı olsun
ÖEY' Alıntı: E şu anda nus'dan kurduğum final sürümü değil mi? Bunu kurunca artık otadan bir şey gelmez - - - Eklendi - - - Bu arada %60 Genişletmek için tıkla ... Şimdiden hayırlı olsun
OttomaN TigeR Üye ÖEY' Alıntı: E şu anda nus'dan kurduğum final sürümü değil mi? Bunu kurunca artık otadan bir şey gelmez Genişletmek için tıkla ... aynen öyle, şimdiden hayırlı olsun ve aramıza hoşgeldin Özgür
ÖEY' Alıntı: E şu anda nus'dan kurduğum final sürümü değil mi? Bunu kurunca artık otadan bir şey gelmez Genişletmek için tıkla ... aynen öyle, şimdiden hayırlı olsun ve aramıza hoşgeldin Özgür
Esendağlı Üye ÖEY' Alıntı: E şu anda nus'dan kurduğum final sürümü değil mi? Bunu kurunca artık otadan bir şey gelmez - - - Eklendi - - - Bu arada %60 Genişletmek için tıkla ... Bunu kutlamak lazım,hepimizin gözü aydın
ÖEY' Alıntı: E şu anda nus'dan kurduğum final sürümü değil mi? Bunu kurunca artık otadan bir şey gelmez - - - Eklendi - - - Bu arada %60 Genişletmek için tıkla ... Bunu kutlamak lazım,hepimizin gözü aydın
DenizhaNq Üye yeminli06' Alıntı: Bende bu akşama kadar gelmezse pes edip nsu yuklicem ama bende turkcell rom var kırmızı onun romunu nerden bulabilirim nasıl kurabilirim Genişletmek için tıkla ... aynı cihaza sahibim. nsu ile bağlan adımları takip et..
yeminli06' Alıntı: Bende bu akşama kadar gelmezse pes edip nsu yuklicem ama bende turkcell rom var kırmızı onun romunu nerden bulabilirim nasıl kurabilirim Genişletmek için tıkla ... aynı cihaza sahibim. nsu ile bağlan adımları takip et..
bulutsuzgece Üye dakamon' Alıntı: Moderatör özgür bey sizce 820 ler için otaya 3002 sürümü verilirmi ya? Genişletmek için tıkla ... Ali Kemal'in 925 tanıtımında duyduğu ve edindiği izlenimlere göre DataSense hemen hemen tüm modellere gelecek. O yüzden Lumia 820 için eksik kalanları da önümüzdeki günlerde verirler diye düşünüyorum. (Sürüm: 3002)
dakamon' Alıntı: Moderatör özgür bey sizce 820 ler için otaya 3002 sürümü verilirmi ya? Genişletmek için tıkla ... Ali Kemal'in 925 tanıtımında duyduğu ve edindiği izlenimlere göre DataSense hemen hemen tüm modellere gelecek. O yüzden Lumia 820 için eksik kalanları da önümüzdeki günlerde verirler diye düşünüyorum. (Sürüm: 3002)
hllsvrn Üye ÖEY' Alıntı: Tamamdır artık Amber'lı oldum ben de Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun abi :d Güle güle kullan, bu arada bende geçtim..
ÖEY' Alıntı: Tamamdır artık Amber'lı oldum ben de Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun abi :d Güle güle kullan, bu arada bende geçtim..