WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Okan hallederse okey oynarız OTA'cılar olarak

Tepkiler: ÖEY

umutorer

Üye
arkadaşlar bıktım otadan flashın son surumunn linkini atabilirmisiniz

narnia16

Üye
Lumia kullanıcıları kulübü gibi bir kulüp kuralım kendimize flashlayanları almayalım içeri

Tepkiler: ÖEY
Ben hala ncs yi kurmayı başaramadım,pc de win7 yüklü format attım olmadı yine. win8 kurdum yine olmadı.hala turkcell romdayım birtürlü flash atıp da global roma geçemedim.o yüzden bende data sense yok çok

ÖEY

Üye
Kızma abi sakin Sen kesin önceki sayfalarda anlatmışsındır sorunu ama ne gibi bir hata alıyorsun kurarken?

umutorer

Üye
application hatası alan tek benmiyim ? (Görevde Bekleme tarafından veya onun Exception özelliğine erişilirken Görevin özel durumları gözlemlenmedi. Sonuç olarak, gözlemlenmeyen özel durum sonlandırıcı iş parçacığı tarafından yeniden gönderildi.)

Kızma abi sakin Sen kesin önceki sayfalarda anlatmışsındır sorunu ama ne gibi bir hata alıyorsun kurarken?
Setup yüklemeyi tamamlamadı tekrar çalıştırın deyip kurulumu bitiriyor.özgür team dan yardımcı olmak için baya uğraştı ama nafile

evet arkadaşlar baktımda Windows Phone mağaza guncellemelesi konularını baya bir geçmişiz ya

OTA güncellemesi gelip tamamlanana kadar bu konu durulmayacak gibi görünüyor

dakamon

Üye
İnternal eror aldım indirdikten sonra arkadaşlar ne yapmam egrekiyo

frogan

Üye
harbiden nerede bu ota gelsin bakalım neler yapacağımı biliyorum ben

PureFood

Üye
Dead flaşı deneyin arkadaşlar nsu hata veriyor. Globali indirin gereken yere atın işlemleri halledin ve siz de ambere geçin artık bir zahmet

Tepkiler: OttomaN TigeR

dakamon

Üye

Konuyu nceledim de bi indirme durumu söz konusu ben o indirme yapılan kısımları es geçip dosyaların indiği kısımdan sonraki açıklamaları dikkate alacağım herhalde dimi.

Konuyu nceledim de bi indirme durumu söz konusu ben o indirme yapılan kısımları es geçip dosyaların indiği kısımdan sonraki açıklamaları dikkate alacağım herhalde dimi.

Aynen öyle.
Open product ve recovery dediğinde zaten senin NSU ile indirdiğin dosyaları görecektir.
Sen sonraki aşamaları dikkate alacaksın.