Tavsiye WP Sesi daha çok arttırma

Konu Sahibi
WP Sesi daha çok arttırma
Arkadaşlar WP8.1 de daha yüksek bir ses almanın çozumu yok mu arkadaşın s3 minisinde bile ses daha fazla ve kaliteli geliyor Sony MDR-XB400 Kulaklık aldım para verip o kadar hiç gur ses gelmiyor 30 un üstünde ses alma şansımız yok mu kulaklık hoparlor farketmiyor yeterki daha çok sesi çıksın

Son düzenleme:

pissed26

Üye
ben orjinal kulaklığını kullanıyorum gümbür gümbür çalıyor valla

Tepkiler: ON9 ve Rainesto
    Konu Sahibi
Lumia 920 orjinal kulaklığı kulak içi , ben headband seviyorum

Konu Sahibi
Hemde kaliteli ses vermiyor orjinal kulaklığı

ogzhnoTr

Üye
Galaxy s3 ile gelen kulaklığı kullanıyorum ben 22 de dinliyorum sürekli gerisi fazla geliyor bana

Tepkiler: Rainesto
Yükses ses için taşınabilir kulaklık amfisi almanız gerekir.

Fiio E6, Brainwavz AP001 gibi amfiler işinizi görecektir.

Rainesto

Üye
920 nin kendi kulaklıgında 28 de takılıyorum gayet yeterli geliyor

Aynen orjinal kulaklık iyi değil ben xm deki kulaklığı kullanıyorum girişi altın kaplama önceden 30 da alamadığım sesin şu anda 15 te 2 katını alıyorum

Kullandığınız kulaklığın ohm değerine göre de bu ses yüksekliği değişebilir.

Htc 8x butun telefonlardan fazla ses veriyor 20 den sonrası rahatsız ediyo eğer ses seviyesinden memnun değilseniz yukarıda arkadaşın dediği gibi ohm direnci dusuk olan bi kulaklık tercih etmelisiniz

erndrdyk

Üye
Arkadaşlar kulaklıkla ilgili konu varken sormak istiyorum ben 920 kullanırkende aynı sorunum vardı 1520dede aynı sorun var. Radyo dinlerken arabaya bindiğimde çok cızırtı yapıyor bunun nedeni ne? Bende monster kulaklık var ama büyük onu sürekli taşıyamam onda güzel ses ama orjinal kulaklıkta cızırtı veriyor bunu düzeltmenin bi yolu yordamı varmı? Veya farklı kulaklık kullanan varsa bi tavsiyede bulunabilir mi hem kaliteli hemde bu sorunu ortadan kaldırabilecek bi kulaklık istiyorum

Konu Sahibi
Kulaklık jak i altın olmadığından yasa anten kalitesi iyi olmadığındandır , kulaklıkta sorun yok arkadaşlar kulaklığa boş yere suç atmayın , suç wp de bizim 30 da aldığımız sesi aynı ekolayzır ayarları ile samsung s3 mini 12 de veriyor rap dinliyorum ekolayzırda en iyi ses vereceğe göre ayarlı...

Amfi diyen arkadaşım guldum cidden arabaya bas bağlamıyorum ne amfisi naptın sen portable batarya , amfi , kulaklık e bu telefon ne için çıktı fotoğraf makinesi çıkarsalardı ? Ha fotoğraf için tripodu da biz alcaz ama nikonla yarışamaz bu seferde sorun çok,müzik dalında Windows yapamıyorsa patent alsın o kadar geliri var firmanın azcıkda gideri olsun
Kardeşler sizin dedikleriniz kulak içi kulaklık sony extra bass la ds denedim yok aynı bişey değişmiyor ses diğerlerine göre duşuk kalıyor

Amfi diyen arkadaşım guldum cidden arabaya bas bağlamıyorum ne amfisi naptın sen portable batarya , amfi , kulaklık e bu telefon ne için çıktı fotoğraf makinesi çıkarsalardı ?

Şimdi bana güldüğünüze göre bir bildiğiniz var demek ki.

Konuya gelelim, Arkadaşın kulaklığı XB400: 32Ohm ve 1000mw güç girişine kadar destekliyor.

Bizim telefonlar optimum gücü 16 ohm'da verirler. Ne kadar güç verdiğini bilmiyoruz. Teknik veriler desteklenmiyor. Ölçümlerimize göre ise 60-1000mw arası güç çıkarıyorlar.

XB-400 veya başka kulaklıklara bakacak olursak, ses vermesi için içerisindeki 30mm(diğer kulaklıklarda değişebilir) boyutundaki "sürücü" denilen sizin lastik gibi bişey diyebileceğiniz şeyi titretmeleri gerekir -- ki bunu da güç olmadan yapamazlar.

Kulaklık amfisi ne iş yapar? Cihazdan yani DAC(Digital to Analog Converter = Dijital veriyi(mp3 dosyası diyelim siz muhtemelen DSD64,DSD128 dosyalarını bilmiyorsunuz) analog sinyale dönüştürür)'tan (parantezleri dikkatli okuyalım. Mavi boyalı olanları takip edeceksiniz.) aldığı sinyale güç(mw birimli şey) katar ve bu sayede kulaklığın size ses verebilmesi için sinyalleri işlerken güçsüz kalmamasını, bütün performansıyla yüksek bir şekilde ses vermesini sağlar.

Bu cihazdan, Xb-400 ile yüksek ses almak istiyorsanız(parazitsiz EQuallizer'sız neutral-doğal, gerçeğe yakın- ses almak isterseniz tabi) kulaklığa giden gücü yükseltmeniz gerekir ki sinyaller ses olarak dışarı güçlü şekilde aktarılabilsin.

Güldüğünüz bir diğer noktaya gelelim. Örnek veriyorum cihazda kamera da var. o halde Canon, Nikon üretimi durdursun çünkü sizin mantığınıza göre bu telefon ne için var? Ben iyi fotoğraf çekebilmek için yanımda ayrı fotoğraf makinası taşımak zoruna mıyım?

Neşenize neşe katacağını düşündüğüm bu yazıyı saygı ve sevgilerimle okumanızı rica eder, iyi forumlar dilerim.

Son düzenleme:
Tepkiler: suyunsesi, ErturkSahin, a.emre ve 3 diğerleri
    Konu Sahibi
Kardeşim kulaklık amfisi olduğunu biliyorum ben ? Okul ve normal dışarıda kullandığım içinnportable,bataryadan buyuk olan şeyi elimde taşıdıktan sonra ne anlamı kalıyor telefonun ses kalitesinin ? XB-400 ü bırak sony extra bass la,bile ses veremedi ya samsungla kapışamıyor daha Apple a goz dikiyor Windows once bi alt tabaka samsung,u geçelim , gulduğum,konu şunsana göre sen bana göre ben haklıyım,bunun tartışmasını yapamayız zaten ama tutupda yarısı fiyat eden telefonun daha çok ozellik ve kalite barındırması komik , DSD ye göre DST kullanımı daha mantıklı değil mi SA-CD ( DST , DSD) Sony ve Sony patenti kullanan markalarda var araştırmıştım biliyorum anlayacağınız amfi diyip dalga geçmekle olmuyor neyse , ama cidden tutupda bi cebimde amfi bi cebimde telefon diğer cebimde portable batarya ile gezdikten sonra hiç,bir,manası kalmıyor telefonun , tekrar saygılar

Ha bide yazdıklarınızı guç çekmeden anlıyorum biraz cahil gibi bahsetmişsiniz tekrardan saygılar
Vede Canon , Nikon konusu ben öyle bişey demedim ? Tek ozelliğe önem verip diğerlerini boş vereceksen o yönden ilerle Canon Nikon a rakip ol ama tam anlamıyla olamaz canonla arasında sözleşme var , hani yaparsın 1 özelliği on planda olur diğerleri orta olur bizde tam tersi 1 özellik mükemmel 100 ozellik berbat anlatabildim sanırım
Ha birde o dediğiniz amfiler,biliyosunuz kuçucuk bir şey değil ben genellikle yolculuk sırasında ve ceplerim,dolu olduğundan dolayı koyacak yerim yok elimde tutmak istemiyorum amfi dışında yapılcak başka bir çozum,var mı

Başkan kimseye olmasa bile bana bir yararın dokundu. Bunlar hep kültür, bilgi. Fazla bilgiden zarar gelmez. Allah senden razı olsun beni bilmediğim bir konuda aydınlatıp yeni bir konuya merakımı uyandırdığın için

Tepkiler: ardacumhur

mzcoools

Üye
Philips in kulakiçi kulaklığını kullanıyorum gayet yüksek ses veriyor aynı kulaklığı ace e taktığımda daha düşük ses geliyor

Konu Sahibi
Kardeş kullandığım kulaklık head band yani kulak içi değil sevmiyorum kulak içi kulaklıkları tahriş ediyor kulağımı hemde durmuyor kulağımda pek

L.925 en fazla 28 yapıyorum Oda otobüste motorun sesini bastırsın diye yoksa 18-20 yetiyor orijinal kulaklıkla
Eğer dinlediğin şarkının ses değeri düşükse ayrı programla desibelini artır
Desibelini yalnız kbps değerini değil

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap

Kardeşim kulaklık amfileri o arkadaşın dediği kadar büyük değil internetten araştırmama göre çoğu bir zippo boyutunda veya daha küçük . Bana hangi markayı önerirsin almayı düşünüyorum ve de ne şekilde kullanılıyor ?

Benimde müzik ve ses ile alakalı hiç sorunum yok. Sadece duyduklarım ve gördüklerim kadarı ile bence işletim sisteminin değil uyumlu kulaklıkların sorunu bu. Yanlış biliyor olabilirim ancak sırf kulaklık ararken bile farkettiğim bir olay var. Bir teknoloji marketinde kulaklık bakıyorduk, abimin telefonunda yüksek ses benim telefonda düşük ses çıkaran bir kulaklık varken, hemen birkaç tane yanındaki başka bir kulaklıkta tam tersi durum oluşmuştu. Yüksek ses benim telefonda oluyordu. Abimde Galax S4, bende L920. Yani gerçekten durum nedir bilemiyorum ama yaşadığım tecrübeye göre kulaklıktan kulaklığa ve telefondan telefona değişen bir durum gibi görünüyor. Hem yüksek ses ile müzik dinlemeyi seven hemde headband olsun diyen arkadaşlar için malesef bir önerim yok.