wp li cihazlar hakkında lumia 710

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kadem115

kadem115

Üye
    Konu Sahibi
wp li cihazlar hakkında lumia 710
merhaba arkadslar samsung focus s almayı düşünyordum lumia 710 a kaydım n86 cihazım var oldukça sıkıldım artık hızlı bi cihaz istiyorum 710 nun kamerası pek iyi değil gibi n86 yı arattıracak , hızı mükemmel simdiye kadar kamera önceliğimdi artık kullanım kolaylığı istiyorum akıllı cep telefonlarında bluetoot wireless şebeke problemleri olduğu söyleniyor yurty dısındaki kullanıcılardada bu sorun oldukca lumia 710 alcam tesadüfen gördüm simdi bluetoot u aktif değilmiş wp8 içinde beklemek istemiyrum artık bekle bekle neretye kadar sizce wp 8 li cihazlar cıktığında 7,5 mangolu cihazların fiyatında abez bi düşüş olurmu ve lumia serisinde türkçe dil desteği yok geleceğide mechul bluetoot da kısıtlı bunca kısıtlamaya rağmen bu ciihaz alınırmı sizce görüşlerinizi bekliyorum arkadaslar hepinize teşekkürler.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
şu anda ortam biraz karişik son gelen haberler wp8 cihazlarin cikişinin daha erken olacagini gosteriyor. Ayrica wp8 nokialarda bluetooth kisitlamasi olmayacak. En azindan eylul sonuna kadar bekleyebilirsen cikiş tarihi ve fiyatlar net olarak ortaya cikmiş olur.

kadem115

kadem115

Üye
    Konu Sahibi
Vallaha üstad gina geldi artik yav bi n8 alip yoluma devam mi etsem düşünüyorumda symbian aslinda iyi bir işletim sistemi :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ben n8den lumia900 e gectim. Symbian artik yetersiz kaliyordu. Sosyal aglar internet konusu canimi sıkıyordu. Ayrica donma kasma takilma sorunlari yaşiyordum. Gerci cogu duzeldi ama ben genelde trend telefon kullanmayi seviyorum. Bu kadar durmuşsun bence olmuşken tam olsun sonucta az buz paralar degil bunlar.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
kadem115

kadem115

Üye
    Konu Sahibi
evet bende trend cihaz seviyorum mesela siz lumia 900 kullanıyorsunuz n8 in video kalitesi fotograf kalitesini hiç aramıyormusunuz n8 video saniyede 24 kare de video cekimi yapıyordu modla 30 kare yaptılar yani demek istediğim lumia zaten kullanım kolaylığı sosyal ağlar umia daha üstün. Bende 710 u cüzi bi fiyata buldum 540 tl kayıtlı aparatlı. n86 yıda 280 a sattım baktım ki gitgide düşüyor o fiyata sattım bi miktar koyup alayım diyorum bu cihazı son olarak üstad sizce wp 7,8 güncellemesiyle bu tarz kısıtlı kullanımlar bluetooth gibi bunlar ortadan kalkarmı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
evet bende trend cihaz seviyorum mesela siz lumia 900 kullanıyorsunuz n8 in video kalitesi fotograf kalitesini hiç aramıyormusunuz n8 video saniyede 24 kare de video cekimi yapıyordu modla 30 kare yaptılar yani demek istediğim lumia zaten kullanım kolaylığı sosyal ağlar umia daha üstün. Bende 710 u cüzi bi fiyata buldum 540 tl kayıtlı aparatlı. n86 yıda 280 a sattım baktım ki gitgide düşüyor o fiyata sattım bi miktar koyup alayım diyorum bu cihazı son olarak üstad sizce wp 7,8 güncellemesiyle bu tarz kısıtlı kullanımlar bluetooth gibi bunlar ortadan kalkarmı

wp7.8in ozellikleri resmi olarak aciklanmadi. Ama guvenilir kaynaklara dayandirilarak ortaya atilan iddialar var ve gercekten cok iyi gelişmelerle gelecegi gozukuyor. Ama dedigim gibi resmi aciklama gelmeden kesin birşey soylemem zor. Ayrica son surum guncellemesi 7.10.8779.12223 kodlu yazilimla kamera performansi oldukca artti.

kadem115

kadem115

Üye
    Konu Sahibi
faydalı bilgilerin için çok teşekkürler

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
ben n8den lumia900 e gectim. Symbian artik yetersiz kaliyordu. Sosyal aglar internet konusu canimi sıkıyordu. Ayrica donma kasma takilma sorunlari yaşiyordum. Gerci cogu duzeldi ama ben genelde trend telefon kullanmayi seviyorum. Bu kadar durmuşsun bence olmuşken tam olsun sonucta az buz paralar degil bunlar.

Bence de:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...