Telefon Tavsiyesi WP almak istiyorum 5000 nakit var ne öneririsiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Rygebin

Rygebin

Üye
Bu aralar wp cihazlar açısından çok boşladı. Windows mobile 10 bekleniyor. Gelecek cihazlara bakıldığında ilk çıkan sızıntılar açısından pek beğenmesem de . İlerki cihazlar uygun ve tasarımsal açıdan güzel olabilir. :D

man20

man20

Üye
Bence L620 alsın en azından bir üvey evladı sevindirsin.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Lumia 950xl de snapdragon 810 kullanılacakmış ama s820 çıkıyor.. ve s820 de 810 dan 2 kat daha hızlı. Bende 950 yi bekliyordum ama s810 kullanmaları acayip canımı sıktı. Bir daha microsoftun s820 kullanılan telefonu kaç sene sonra çıkar artık bilemem..

Rygebin

Rygebin

Üye
Lumia 950xl de snapdragon 810 kullanılacakmış ama s820 çıkıyor.. ve s820 de 810 dan 2 kat daha hızlı. Bende 950 yi bekliyordum ama s810 kullanmaları acayip canımı sıktı. Bir daha microsoftun s820 kullanılan telefonu kaç sene sonra çıkar artık bilemem..
Lumia 520 de ki uyduruk işlemcisi bile wp platformuna yetiyor. Yani Lumia 950 5 sene kurtarır arayüzün akışı açısından. :)

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Lumia 520 de ki uyduruk işlemcisi bile wp platformuna yetiyor. Yani Lumia 950 5 sene kurtarır arayüzün akışı açısından. :)
sorun o değil, oyun perfomansı. bi sene 1520 kullandım arayüzde kasma görmedim ama oyunlarda yaşıtlarından yani aynı işlemciyi kullananlardan geride kalıyordu. s820 lazım

• Beğen
Tepkiler: kaankulahli

MaxipmaN

Üye
6s plus 128gb

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Ustam kafanı bi yere mi çarptın ne wp alması.bundan sonra wp nin yanından bile geçmem.iğrenç bi telefon ya

Üst Alt