Telefon Tavsiyesi WP almak istiyorum 5000 nakit var ne öneririsiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

BelaMonte

BelaMonte

Üye
O fiyata 2 tane 1520 al etti sana lumia 3040. Olmadi Bitanesini de bana verirsin

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, maydinmaydin ve JosephLion
foreverthe

foreverthe

Üye
iPhone 6S Plus çak bence, bataryası efsane olur zaten hızı felaket :D

Uchiha İchigo

Uchiha İchigo

Üye
    Konu Sahibi
:D var zaten i6plus :D

technogamer2345

Üye
Trolluyor dagilin.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Şimdilik L 640 XL veya L 930 Al
WP Mobile 10 lu cepler çıkınca da (Üst seviye) onları alırsın..
Şimdi aldıklarında el altında lazım olur.

sahanemir

sahanemir

Üye
hemen hemen her lumia 4g destekliyor zaten varsın 4.5 olmasın saçma o zaten dünyada yok 4.5 ..masal yani aldatmaca.

wwwhmz

wwwhmz

Üye
5000 tl nakit varsa neden İphone 6 plus almıyorsunki :D hem kasma sıkıntısı yok, hem uygulama mağazası muhteşem. Kamerası çok iyi. Ayrıca aksesuar çeşitliliğide çok fazla. Bence o kadar bütçeye WP alınmaz.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
al bi ip6+ kalan parayla da wp alırsın rahat :D bak bakalım hangisini elinden düşüremiyorsun sen karar verirsin :)

braayn

braayn

Üye
4999 Tl ye altın kaplama iphone 6 Plus al.Geriye kalan paraylada hayır işine gir

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bir Surface 3 Pro bir de Lumia 950 XL tamamdır.

Neyse muhtemelen belirtilen rakam üst limit değil toplam birikimdir. Bence birikiminin ne olursa olsun alacağınız cihaz sizin ihtiyacınıza uygun olsun. Yoksa en pahalı telefon İphone 6 Plus bile alsanız memnuniyet garantiniz yok.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin ve Esendağlı

emin054

Üye
wp daha mı iyi androide göre ?

Basteryus

Basteryus

Üye
Bırak telefonu surface pro 3 al, telefon için de yeni çıkacakları bekle :pro:

5000 demiş napıyım :kıskıs:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar lütfen manevi değerlerimizi bu bölümde tartışmayalım,hayırlı cumalar herkese.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Biraz bekle Microsoft amiral çıkarsın direkt al. Kasma, donma, şişme olayını da dert etme öyle bir durum söz konusu değil. Ayrıca uygulama sıkıntısı diyenler olacaktır. buradan aktif olarak kullanacağın uygulamalar var mı yok mu bakabilirsin. Şimdiden hayırlı olsun :)

Rygebin

Rygebin

Üye
Bence Gayet WP platformuna uygun ve hatta 3-4 sene gidebileceğini düşündüğüm 950 XL en idealdir. Düzgün kullanılırsa gerçekten bu kadar dayanabilir. En az 3 sene de kasma yaratmaz. 520 de kullandım kendim 2012de çıkmıştı ilk wp 8 cihazlarından hala akı ve güzel işliyor wp 10 u da alıcak. Bu 950 XL icin neden geçerli olmasın. Galiba türkiyede fazla bulunmuyor ama yakalandı mi kapılan türden bir cihaz bence . Wp cihazlarını gayet başarılı ve kaliteli buluyorum özellikle microsoft ürünleri açisından.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Pek çok arkadaşın da belirttiği gibi acele etmeyip yeni çıkacak modelleri (Kasım-Aralık dönemini) beklemende yarar var.

• Beğen
Tepkiler: kaankulahli

Üst Alt