Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon TavsiyesiWP almak istiyorum 5000 nakit var ne öneririsiniz ?
O fiyata 2 tane 1520 al etti sana lumia 3040. Olmadi Bitanesini de bana verirsin
foreverthe
Üye
iPhone 6S Plus çak bence, bataryası efsane olur zaten hızı felaket
Uchiha İchigo
Üye
Konu Sahibi
var zaten i6plus
technogamer2345
Üye
Trolluyor dagilin.
bozkirdangelen
Üye
Şimdilik L 640 XL veya L 930 Al
WP Mobile 10 lu cepler çıkınca da (Üst seviye) onları alırsın..
Şimdi aldıklarında el altında lazım olur.
sahanemir
Üye
hemen hemen her lumia 4g destekliyor zaten varsın 4.5 olmasın saçma o zaten dünyada yok 4.5 ..masal yani aldatmaca.
wwwhmz
Üye
5000 tl nakit varsa neden İphone 6 plus almıyorsunki hem kasma sıkıntısı yok, hem uygulama mağazası muhteşem. Kamerası çok iyi. Ayrıca aksesuar çeşitliliğide çok fazla. Bence o kadar bütçeye WP alınmaz.
ponçikEnişte
Üye
al bi ip6+ kalan parayla da wp alırsın rahat bak bakalım hangisini elinden düşüremiyorsun sen karar verirsin
braayn
Üye
4999 Tl ye altın kaplama iphone 6 Plus al.Geriye kalan paraylada hayır işine gir
Neyse muhtemelen belirtilen rakam üst limit değil toplam birikimdir. Bence birikiminin ne olursa olsun alacağınız cihaz sizin ihtiyacınıza uygun olsun. Yoksa en pahalı telefon İphone 6 Plus bile alsanız memnuniyet garantiniz yok.
Kişiye göre, isteklerine ve kullanım alışkanlıklarına göre değişir
Basteryus
Üye
Bırak telefonu surface pro 3 al, telefon için de yeni çıkacakları bekle
5000 demiş napıyım
Esendağlı
Üye
Arkadaşlar lütfen manevi değerlerimizi bu bölümde tartışmayalım,hayırlı cumalar herkese.
Aytaç-01
Üye
Biraz bekle Microsoft amiral çıkarsın direkt al. Kasma, donma, şişme olayını da dert etme öyle bir durum söz konusu değil. Ayrıca uygulama sıkıntısı diyenler olacaktır.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buradan aktif olarak kullanacağın uygulamalar var mı yok mu bakabilirsin. Şimdiden hayırlı olsun
Rygebin
Üye
Bence Gayet WP platformuna uygun ve hatta 3-4 sene gidebileceğini düşündüğüm 950 XL en idealdir. Düzgün kullanılırsa gerçekten bu kadar dayanabilir. En az 3 sene de kasma yaratmaz. 520 de kullandım kendim 2012de çıkmıştı ilk wp 8 cihazlarından hala akı ve güzel işliyor wp 10 u da alıcak. Bu 950 XL icin neden geçerli olmasın. Galiba türkiyede fazla bulunmuyor ama yakalandı mi kapılan türden bir cihaz bence . Wp cihazlarını gayet başarılı ve kaliteli buluyorum özellikle microsoft ürünleri açisından.
bulutsuzgece
Üye
Pek çok arkadaşın da belirttiği gibi acele etmeyip yeni çıkacak modelleri (Kasım-Aralık dönemini) beklemende yarar var.