Wp 8 Verilecek Destek Uzadı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

partyhard

Üye
Kardeşim destekten kasıt odur. Sistem güncellemesinden bahsediyor adamlar ne uygulamasından bahsediyorsun sen. İstersen wpblog daki yazıyı bir oku:oke: Uygulama güncellemeleri ilgili uygulama geliştiriciyi ilgilendirir MS'i değil. Kusura bakmayın ama artık kabak tadı verdi bu illa wp sistemini kötüleme yarışınız. Biraz saygı lütfen!
kusura bakmada bende okudum wp7 gibi desteklencek diyo. ''wp 8.99 çıkar ama yeni lisanslı wp yi vermezler.''

ÖEY

ÖEY

Üye
kusura bakmada bende okudum wp7 gibi desteklencek diyo. ''wp 8.99 çıkar ama yeni lisanslı wp yi vermezler.''
Valla nerede ne okudun ve nasıl okudun hiçbir fikrim yok kardeşim ama git doğru düzgün araştır. WPBlog yazısını oku. Onun dışında forumdaki moderatör arkadaşlar sor onlar herkesten daha bilgili bu konularda. Araştır ondan sonra gel bana yanlışsın de ben de kabul edeyim:oke:
36 aylık süreçte eğer MS wp9 ya da wp10 gibisinden isimlerle işletim sistemini güncellerse bizim cihazlarda bu güncellemeleri alacak. Fakat wp7-wp8 değişiminde olduğu gibi tamamen farklı çekirdek ve kodlarda bir işletim sistemi yazarlarsa o zaman sizin dediğiniz gibi olur. Yine fakat! MS yetkilileri daha önceden yaptıkları açıklama da wp8 sisteminin önü açık bir işletim sistemi olduğunu ve wp7-wp8 geçişindeki sıkıntıların yaşanmayacağını söylediler. WP8 öyle bir şekilde hazırlandı ki ileri de MS'in gerçekleştireceği tablet+telefon+pc ortak platformunun bir ayağı olacak. 36 ayın sonunda da güncelleme firmalara kalacak yani Nokia v.b.

Güncellemeden kasıt uygulama güncellemesi değil yani inşallah anlatabilmişimdir. Ama gerçekten uygulama güncellemesi olarak bu haberi değerlendirmek ayrı bir yetenek tebrik ederim:islik:oke:

SON OLARAK EĞER YANLIŞ AKTARDIĞIM BİR BİLGİ VARSA SEVGİLİ FORUM MODERATÖRLERİMİZ BİLGİLENDİRİRSE SEVİNİRİM...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
öncelikle alıntı konu paylaşımının yasak oldugunu defalarca soylemiştik o yuzden konu :locked:

Konuya gelecek olursak;Konuda belirtilen olayın haber degeri olsa bizler zaten iki gun once paylaşirdik. Bu konuyu daha once de detayli bir şekilde aciklamiştik.

Microsoft resmi olarak yayınladıgı her işletim sistemi sürümünü 18 ay boyunca guncelleme garantisi altında tutacagını açıkladı. Ve bu sure zarfında yayınlanan her güncelleme bu 18ay sureyi sıfırlıyor. Bu 18 ay icinde hazırlanıcak tüm yazılım yükseltme güncellemeleri anılan cihazlara verilecek.surenin uzadigi veya kisaldigi yok yani. Her işletim sistemi surumunun guncelleme garantisi 18 aydır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt