World At Arms 1.0.9 Gold Hilesi (spy_worm)

Sponsorlu Bağlantılar

lekula

lekula

Üye
Çok Teşekkürler.Emeğinize Sağlık Çok Açıklayıcı bir Video Olmuş :tşk:

murat.gunduz

Üye
ÜSTAD ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ELİNE EMEĞİNE SAĞLIK VİDEO YU İZLEYİP YAPTIM SUAN 1.000.000 GOLD VAR. 0555 606 02 02 CEP NUMARAM. CİDDİ ANLAMDA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...

spy_worm

spy_worm

Üye
    Konu Sahibi
Ben teşekkür ederim..

alidemir074

Üye
selam dostum bu uygulama Iphone de kullanabiliyor muyuz
Öncelikle s.a..

Arkadaşlar world at arms online strateji oyununda son versiyon olan 1.0.9 gold (madalyon) hilesinde oyunun bir açığını daha buldum. Bu konuda benimle irtibata geçen arkadaşlar yardım isteyen arkadaşlar oldu telefonumdaki arzadan dolayı bilgi vremedim kusura bakmasınlar. Ama telefon elime geçti ve zerinde yoğunlaşma fırsatım oldu. Oyunda epey açıkları kapatmışlar ve hile olayı bayağı zorlaşmış. Oyunun Online olması hile işini epey epey zorluyor. Sonunda açık buldum ve video çekerek çok detaylı bir şekilde koyacağım bu belki 1 gün belki 1 hafta alabilir. Hileyi yapmak isteyen arkadaşlar bu konuyu takip etsin.

saygılarımla spy_worm ([email protected])...Bu arada hile android cihzlar için geçerli ve telefonun root edilmiş olması game killer programının da telefonda yüklü olması şart bilginize..Bu oyunda şu var oyunu silip tekrar kursamda baştan değil şuan ki kayıtlı yerden başlıyor bu acaba telefonun ID numarası ile bilgi gönderiliyor fikri olan varsa söylerse hileyi yapmam için oyuu sıfırdan başlamam gerek..
hocam saygılar öncelikle.bu oyunda ios için yok mu hilen. ben Iphone kullanıyorum yardımına ihtiyacım var.... [email protected] msn adresim . üstad yardımın lazımbende Iphone 4 kullanıyorum yardım üstad yardım :)

spy_worm

spy_worm

Üye
    Konu Sahibi
ios için yok çünkü ios kapalı yazılım olduğundan root edilmiyor diye bilyorum yok saki hile yapılabilir bende iphone telefon olsa uğraşırdım yalnız beni cihaz android yani bilgim yok ..

shankar1

Üye
kardeşim oncelikle konu için tesekkur ederim ben onceden biliyordum yapmistim senden baska bi ricam var bulmamada yardimci olurmusun?
Öncelikle s.a..

Arkadaşlar world at arms online strateji oyununda son versiyon olan 1.0.9 gold (madalyon) hilesinde oyunun bir açığını daha buldum. Bu konuda benimle irtibata geçen arkadaşlar yardım isteyen arkadaşlar oldu telefonumdaki arzadan dolayı bilgi vremedim kusura bakmasınlar. Ama telefon elime geçti ve zerinde yoğunlaşma fırsatım oldu. Oyunda epey açıkları kapatmışlar ve hile olayı bayağı zorlaşmış. Oyunun Online olması hile işini epey epey zorluyor. Sonunda açık buldum ve video çekerek çok detaylı bir şekilde koyacağım bu belki 1 gün belki 1 hafta alabilir. Hileyi yapmak isteyen arkadaşlar bu konuyu takip etsin.

saygılarımla spy_worm ([email protected])...Bu arada hile android cihzlar için geçerli ve telefonun root edilmiş olması game killer programının da telefonda yüklü olması şart bilginize..Bu oyunda şu var oyunu silip tekrar kursamda baştan değil şuan ki kayıtlı yerden başlıyor bu acaba telefonun ID numarası ile bilgi gönderiliyor fikri olan varsa söylerse hileyi yapmam için oyuu sıfırdan başlamam gerek..

Bilader nasil halletin onu ne yaptiysam eski sehrim geliyor 0 dan sehir kuramiyorummm

soyupakhasan

soyupakhasan

Üye
eline saglij

spy_worm

spy_worm

Üye
    Konu Sahibi
herkese teşekkür ederim arkadaşlar..
kardeşim oncelikle konu için tesekkur ederim ben onceden biliyordum yapmistim senden baska bi ricam var bulmamada yardimci olurmusun?

Bilader nasil halletin onu ne yaptiysam eski sehrim geliyor 0 dan sehir kuramiyorumm

Bilader nasil halletin onu ne yaptiysam eski sehrim geliyor 0 dan sehir kuramiyorummm
Siz benim msn yi ekleyin oradan görüşelim [email protected] ekleyin buradan çözelim..
[email protected] ekleyim msn den yani skype den halledelim...

shankar1

Üye
ekledim kardeş mesajini bekliyorum

ersinbakar

ersinbakar

Üye
teşekkürler...

Bahoz47

Üye

Hile mile zevk alıyordum ama buraya kadar :))

Son düzenleme:
FeLonieS

FeLonieS

Üye
Sizde çok abartmışsınız galiba hocam. :D

• Beğen
Tepkiler: Bahoz47
spy_worm

spy_worm

Üye
    Konu Sahibi
Hileyi yayınlayan kişiyim yalnız aynı sorun bende de oldu bende madurum anlayacağınız ve arkadaşlar kusura bakmayın böyle olsun istemezdim. Ama bu sorunu aşabilirsem çözümü söylerim herkese saygılar...

Bahoz47

Üye
Madalyon sayısını düşünebilirsek bu sorunu aşabiliriz diye düşünüyorum 150000defans ve diğer araç gereçlerle 800000 civarı madalyon harcanmış
Yani demek istediğim 10milyonluk madalyon yeterli olabileceğini sanıyorum
2milyar madalyonla çok dikkat çektik
10 20 milyonla banlanabileceğimi sanmıyorum
Kişisel fikrimdir
Tabi spy Worm daha iyi bilir

spy_worm

spy_worm

Üye
    Konu Sahibi
Madalyon sayısını düşünebilirsek bu sorunu aşabiliriz diye düşünüyorum 150000defans ve diğer araç gereçlerle 800000 civarı madalyon harcanmış
Yani demek istediğim 10milyonluk madalyon yeterli olabileceğini sanıyorum
2milyar madalyonla çok dikkat çektik
10 20 milyonla banlanabileceğimi sanmıyorum
Kişisel fikrimdir
Tabi spy Worm daha iyi bilir
Aynen size katılıyorum titanium backup ile yedekleme yapıpı oyunu komple kaldırmalı ve sonra tekrar yükleyip titanium backup ile geri alıp madlyonu düşürürsek sanırım problem çözülür diye düşünüyorum denemedim ama denemede fayda var nasılsa işler sarpa sardı kaybedecek bişey yok..

Bahoz47

Üye
İşlemleri yapıp bilgilendiririmSonuç aynı değişen bişey olmadı
Başka fikri olan?

BySerKaaN

BySerKaaN

Üye
Arkadaşlar yeni oyun açamıyorum bu oyunda 0 dan nasıl başlayacaz oyunu sildim veriyi sildim yeniden yükledim yine olmadı

Kimliksiz12

Kimliksiz12

Üye
Hadi Be Root Gerektimeseydi Yapardım :(

KUDRETOGLU

KUDRETOGLU

Üye
spy_worm kardeşim benim bir sorunum var. ben telefonu root ladım. game killer yükledim program sorunsuz çalışıyor. oyunda hileyide kullanabiliyorum. şimdi gelelim sorunuma. benim gelir binalarından topladığımız paralar varya onlardan 1.817.000.000 var fakat gold yani altın yıldızdan yok. onunda nasıl olacağını videoda göstermişsin sağol. ama benim haritamda alınacak yerim kalmamıştı ben hepsini almıştım. şimdi game killerde neyi aratıp golda cevireceğim bana o kanuda yardım eder misin. [email protected] gerekirse ücretini dahi veririm. istersen telefonumu da vereyim

Üst Alt