World At Arms 1.0.9 Gold Hilesi (spy_worm)

Sponsorlu Bağlantılar

spy_worm

spy_worm

Üye
    Konu Sahibi
World At Arms 1.0.9 Gold Hilesi (spy_worm)
Öncelikle s.a..

Arkadaşlar world at arms online strateji oyununda son versiyon olan 1.0.9 gold (madalyon) hilesinde oyunun bir açığını daha buldum. Bu konuda benimle irtibata geçen arkadaşlar yardım isteyen arkadaşlar oldu telefonumdaki arzadan dolayı bilgi vremedim kusura bakmasınlar. Ama telefon elime geçti ve zerinde yoğunlaşma fırsatım oldu. Oyunda epey açıkları kapatmışlar ve hile olayı bayağı zorlaşmış. Oyunun Online olması hile işini epey epey zorluyor. Sonunda açık buldum ve video çekerek çok detaylı bir şekilde koyacağım bu belki 1 gün belki 1 hafta alabilir. Hileyi yapmak isteyen arkadaşlar bu konuyu takip etsin.

saygılarımla spy_worm ([email protected])...Bu arada hile android cihzlar için geçerli ve telefonun root edilmiş olması game killer programının da telefonda yüklü olması şart bilginize..Bu oyunda şu var oyunu silip tekrar kursamda baştan değil şuan ki kayıtlı yerden başlıyor bu acaba telefonun ID numarası ile bilgi gönderiliyor fikri olan varsa söylerse hileyi yapmam için oyuu sıfırdan başlamam gerek..

• Beğen
Tepkiler: soyupakhasan, lekula ve s1matrix

Bahoz47

Üye
İstersen bendekinin yedeğini göndereyim işine yararmı?

spy_worm

spy_worm

Üye
    Konu Sahibi
tamam dostum hallettim şimdi ekran videosu çekmeliyim ama screencast video recorder programını kuruyorum ama hangi siteden indirdiysem video bozuk çıkıyor bunu aşmalıyı aşarsam video yu hemen ekleyeceğim..

Fermo06

Fermo06

Üye
Öncelikle s.a..

Arkadaşlar world at arms online strateji oyununda son versiyon olan 1.0.9 gold (madalyon) hilesinde oyunun bir açığını daha buldum. Bu konuda benimle irtibata geçen arkadaşlar yardım isteyen arkadaşlar oldu telefonumdaki arzadan dolayı bilgi vremedim kusura bakmasınlar. Ama telefon elime geçti ve zerinde yoğunlaşma fırsatım oldu. Oyunda epey açıkları kapatmışlar ve hile olayı bayağı zorlaşmış. Oyunun Online olması hile işini epey epey zorluyor. Sonunda açık buldum ve video çekerek çok detaylı bir şekilde koyacağım bu belki 1 gün belki 1 hafta alabilir. Hileyi yapmak isteyen arkadaşlar bu konuyu takip etsin.

saygılarımla spy_worm ([email protected])...Bu arada hile android cihzlar için geçerli ve telefonun root edilmiş olması game killer programının da telefonda yüklü olması şart bilginize..Bu oyunda şu var oyunu silip tekrar kursamda baştan değil şuan ki kayıtlı yerden başlıyor bu acaba telefonun ID numarası ile bilgi gönderiliyor fikri olan varsa söylerse hileyi yapmam için oyuu sıfırdan başlamam gerek..

Merakla bekliyoruz kardeşim...

• Beğen
Tepkiler: tekin ay69
spy_worm

spy_worm

Üye
    Konu Sahibi
işim dolayısı ile 3-4 gün siteye giremeyeceğim ama dönüşte video hazır hemen yayınlayacağım konuda güncel kalın..

saygılarımla...

Bahoz47

Üye
Bekliyoruz

spy_worm

spy_worm

Üye
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Arkadaşlar videoyu upload ettim her türlü ayrıntıyı anlatmaya çalıştım zaten izlediğinizde aklınızda hiçbir soru işareti kalmayacağını düşünüyorum. Sorusu olan olursa burdan veya msn adresimden ulaşsınlar.

Teşekkürü unutmayınız saygılarımla spy_worm....Hile birdahaki versiyonda kapatılabilir ondan dolayı elinizi çabuk tutun ...

• Beğen
Tepkiler: lekula, s1matrix ve Fermo06
Fermo06

Fermo06

Üye
Kardeş emeğine sağlık yanlız video gizli açarsan gizliliği izleyebiliriz saygılarımla

spy_worm

spy_worm

Üye
    Konu Sahibi
kusura bakma şuan açtım fark edememişim..

Fermo06

Fermo06

Üye
Teşekkürler emeğine sağlık deniyorumEmeğine Sağlık Harikasın Abim...

spy_worm

spy_worm

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim nasıl peki yapabildiniz mi bilgi verirseniz sevinirim..

• Beğen
Tepkiler: Fermo06
s1matrix

s1matrix

Üye
Teşekkürler, emeğine sağlık çok başarılı bir çalışma tebrik ederim.

Fermo06

Fermo06

Üye
Anlatım harika çok kolay oldu gerçekten başarılarınızın devamını dilerim...

spy_worm

spy_worm

Üye
    Konu Sahibi
ben teşekkür ederim arkadaşlar ama versiyon değişikliğinde açık kapatılabilir oyunu yedekleyin isterseniz...

Fermo06

Fermo06

Üye
Nasıl yedekleyeceğiz :)

s1matrix

s1matrix

Üye
Evet onuda halledebilirsek muhtesem olur:)

spy_worm

spy_worm

Üye
    Konu Sahibi
oda basit birazdan yollayacağım linkteki programı kurun açın ve oyunu bulun üzerine basın ve yedekle diyin programın kendi dosyasının içine yedekleyecektir..

burun prugram bu programı kurun açın oyunu bulup tıklayarak yedekleyin programın dosyasına yedekleyektir. oyunun keyfini çıkarın yapamazsanız onuda hallederiz...

s1matrix

s1matrix

Üye
oda basit birazdan yollayacağım linkteki programı kurun açın ve oyunu bulun üzerine basın ve yedekle diyin programın kendi dosyasının içine yedekleyecektir..

burun prugram bu programı kurun açın oyunu bulup tıklayarak yedekleyin programın dosyasına yedekleyektir. oyunun keyfini çıkarın yapamazsanız onuda hallederiz...

Tesekkurler herseyi yaptim sorunsuz ama birtek madalya yukseltmeyi yapamadim oda neden olmadi "wiew" diyoruz ya - isareti.gozukmuyor bende hepsini birebir yaptim - degeri girilemiyor bir turlu anlamadim yardimci olabilirseniz sevinirim ..

Edit:Tamamdir sorunsuz bir sekilde hallettim ise yaradi tekrar tesekkurler..

Son düzenleme:
spy_worm

spy_worm

Üye
    Konu Sahibi
Hileyi yapabildiniz
Tesekkurler herseyi yaptim sorunsuz ama birtek madalya yukseltmeyi yapamadim oda neden olmadi "wiew" diyoruz ya - isareti.gozukmuyor bende hepsini birebir yaptim - degeri girilemiyor bir turlu anlamadim yardimci olabilirseniz sevinirim ..

Edit:Tamamdir sorunsuz bir sekilde hallettim ise yaradi tekrar tesekkurler..
Hileyi yapabildiniz mi şuanda hala sorun yaşıyor musunuz ??

Üst Alt