hocam saygılar öncelikle.bu oyunda ios için yok mu hilen. ben Iphone kullanıyorum yardımına ihtiyacım var.... [email protected] msn adresim . üstad yardımın lazımbende Iphone 4 kullanıyorum yardım üstad yardımÖncelikle s.a..
Arkadaşlar world at arms online strateji oyununda son versiyon olan 1.0.9 gold (madalyon) hilesinde oyunun bir açığını daha buldum. Bu konuda benimle irtibata geçen arkadaşlar yardım isteyen arkadaşlar oldu telefonumdaki arzadan dolayı bilgi vremedim kusura bakmasınlar. Ama telefon elime geçti ve zerinde yoğunlaşma fırsatım oldu. Oyunda epey açıkları kapatmışlar ve hile olayı bayağı zorlaşmış. Oyunun Online olması hile işini epey epey zorluyor. Sonunda açık buldum ve video çekerek çok detaylı bir şekilde koyacağım bu belki 1 gün belki 1 hafta alabilir. Hileyi yapmak isteyen arkadaşlar bu konuyu takip etsin.
saygılarımla spy_worm ([email protected])...Bu arada hile android cihzlar için geçerli ve telefonun root edilmiş olması game killer programının da telefonda yüklü olması şart bilginize..Bu oyunda şu var oyunu silip tekrar kursamda baştan değil şuan ki kayıtlı yerden başlıyor bu acaba telefonun ID numarası ile bilgi gönderiliyor fikri olan varsa söylerse hileyi yapmam için oyuu sıfırdan başlamam gerek..

Öncelikle s.a..
Arkadaşlar world at arms online strateji oyununda son versiyon olan 1.0.9 gold (madalyon) hilesinde oyunun bir açığını daha buldum. Bu konuda benimle irtibata geçen arkadaşlar yardım isteyen arkadaşlar oldu telefonumdaki arzadan dolayı bilgi vremedim kusura bakmasınlar. Ama telefon elime geçti ve zerinde yoğunlaşma fırsatım oldu. Oyunda epey açıkları kapatmışlar ve hile olayı bayağı zorlaşmış. Oyunun Online olması hile işini epey epey zorluyor. Sonunda açık buldum ve video çekerek çok detaylı bir şekilde koyacağım bu belki 1 gün belki 1 hafta alabilir. Hileyi yapmak isteyen arkadaşlar bu konuyu takip etsin.
saygılarımla spy_worm ([email protected])...Bu arada hile android cihzlar için geçerli ve telefonun root edilmiş olması game killer programının da telefonda yüklü olması şart bilginize..Bu oyunda şu var oyunu silip tekrar kursamda baştan değil şuan ki kayıtlı yerden başlıyor bu acaba telefonun ID numarası ile bilgi gönderiliyor fikri olan varsa söylerse hileyi yapmam için oyuu sıfırdan başlamam gerek..
[email protected] ekleyim msn den yani skype den halledelim...kardeşim oncelikle konu için tesekkur ederim ben onceden biliyordum yapmistim senden baska bi ricam var bulmamada yardimci olurmusun?
Bilader nasil halletin onu ne yaptiysam eski sehrim geliyor 0 dan sehir kuramiyorumm
Siz benim msn yi ekleyin oradan görüşelim [email protected] ekleyin buradan çözelim..kardeşim oncelikle konu için tesekkur ederim ben onceden biliyordum yapmistim senden baska bi ricam var bulmamada yardimci olurmusun?
Bilader nasil halletin onu ne yaptiysam eski sehrim geliyor 0 dan sehir kuramiyorummm
Aynen size katılıyorum titanium backup ile yedekleme yapıpı oyunu komple kaldırmalı ve sonra tekrar yükleyip titanium backup ile geri alıp madlyonu düşürürsek sanırım problem çözülür diye düşünüyorum denemedim ama denemede fayda var nasılsa işler sarpa sardı kaybedecek bişey yok..Madalyon sayısını düşünebilirsek bu sorunu aşabiliriz diye düşünüyorum 150000defans ve diğer araç gereçlerle 800000 civarı madalyon harcanmış
Yani demek istediğim 10milyonluk madalyon yeterli olabileceğini sanıyorum
2milyar madalyonla çok dikkat çektik
10 20 milyonla banlanabileceğimi sanmıyorum
Kişisel fikrimdir
Tabi spy Worm daha iyi bilir