Wolf team oyun açılmıyor...

Sponsorlu Bağlantılar

aliweli

Üye
arkadaşım bendede var ama benimki geç yükleniyor ve her bölüm bittiğinde otamatik olarak açağı iniyor 30-35 sn sonra tekrar geliyon ne yapmam gerekiyor düzeltmek için?:hmmm:evet:

sekinardi

sekinardi

Üye
çoğu kişide olmaktadır bu olay

lecent

Üye
Merhaba arkadaslar bende bir Windows 7 Kullanıcısıyım .
Oyunu acıorum İd ve şifremi yazıorum giriyorum oynuyorum ama 15 dk gecmeden kapanıorr neden acabaa sölermisiniz ?

ParLEmentT06

Üye
oyunu açtım şimdi ama şimdide bölüm yükleniyoo yükleniyoo yükleniyoo yükleniyoo yükleniyoo ve yükleniyoo bi türlü açılmıyor
sllm sorununu anladım bu olay bendede olmuştu yüklenior derken sen oyunu alta indir ve yenile yap 2 dakika bekle ve ooyunu aç yüklenmiş göreceksin görüşürüzz:bye2:

wolfteam.98

Üye
Vur

12356tt

Üye
Yaa ben şifremi felan giriom karşıma hiç bişi çıkmıo ne yapabilirim lütfen yardımlarınızı bekliyorum görev yöneticisinde wolfteam bin yazmıo yardımlarınızı beklirm

asi123456

Üye
mal olduğunuz için açamıyorsunuz ezqler :D

bilalxx1

Üye
Arkadaslar Bendede ÖLe olyordu kamplara giremyordum sonra hata verdi cıktı arastırmaya karar verdim ve buldum bi cocuk yorum atmıstiki bilgisayarı kapatın 2 dk bkleyin olmasa 1 2 kere daha deneyin dedi olmasaa yine belek kartı düsüktür dedi bn bilgisayarı kapatım 2 dk bkledim bktm kamp acılmıs 1 tane sonra girdim kamp cıktım baska kamplara bakıcaktım sonra 2 3 4 tane kamp daha acılmıstı acılyor siz deneyin

sekinardi

sekinardi

Üye
Arkadaşlar ben buna çözüm buldum dün oyunun versiyorun olarak (ver_291) çıkmış ondan yüklenıyo yükleniyo sonrada T_10054 hatası gelmektedir.. Ardından oyundan atıyor, sizde buna karşın oyunu tamamen kaldırın birdaha sitesinden indirip yükleyin olmadıysa anlatamadıysam aşağıdaki maddeleri deneyiniz

-Modeme resleyin.
-İP adresi yenileyin.
-İP adresini otomatik yapın.
-Antivürusu kapatın
-Wolfteamı güvenli olarak ayarlayın
-Sunucular(İnternetiniz) o an yavaşlamıştır..

Bundan sonra olacaktır eminim

Necro Dark Lord

Üye
arkadaşlar oyun bendede açılmıyor bilen varsa söylesin lütfen

Takipçi Satın Al

Üst Alt