Wolf team oyun açılmıyor...

Sponsorlu Bağlantılar

timber58tr

Üye
    Konu Sahibi
Wolf team oyun açılmıyor...
ARKADAŞLAR WOLF TEAM I AÇAMIYORUM. WOLF TEAMA BASIYORUM WOLF TEAMIN ANA İNTERNET SAYFASI AÇILIYOR. OYUN KENDİ KENDİNE KAPANIYO. SÜRÜM WİNDOWS 7 Bİ SORUN MU WAR ACABA. ARKADAŞIMDAN SETUPSUZ GÜNCELEŞMİŞ HALİNİ ALDIM. AMA DİĞER Bİ ARKADAŞIMDA ÖLE ALMIŞTI SORUN OLMADI ONDA.:hmmm

:vur:off:

HEYCANLA CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM:aha::aha::aha::aha:

• Beğen
Tepkiler: cezam_04

timber58tr

Üye
    Konu Sahibi
oyunu açtım şimdi ama şimdide bölüm yükleniyoo yükleniyoo yükleniyoo yükleniyoo yükleniyoo ve yükleniyoo bi türlü açılmıyor

SOLIDMEMO96

SOLIDMEMO96

Üye
;) sistem özellikleri kaldırmıyor olabilir directx problemi olabilir hmm ve wolfteam w7'de çok sorun çıkarıyor :S hala çözüm bulamadılar maalesef

ByCrow

Üye
bendede aynı sorun var bende xp kullanıom ama aynısı oluo

eragon11

Üye
ee arkadaşlar bndede açılmıyor nasıl desemki uyun yükleyicisini açtım şifremi adım girdim açılyorgibi olyor ama açılmıyor . neden ddir acabaa bileniz varmı....:hmmm

bas5353

Üye
bende yukledim adımı yazıyom pyun adımı yazdıktan sonra game guard geliyo kapanıyogama guard o le bekliyom açılmıyo

SOLIDMEMO96

SOLIDMEMO96

Üye
Arkadaşlar wolfteam yöneticilerine bir e-posta atmayı deneyin olmaz ise A.V.A. oynayın kat kat kaliteli

xxl325

Üye
Benimkide windows 7 şifrem ve kullanıcı adım doğru olmasına rağmen geçersiz şifre hatası veriyor.Belki benim hesabımdan kaynaklanıyodur dedim.4 charda denedim gene geçersiz şifre.

dogukan12345

Üye
arkadaslar bnmde okulun dagıttığı leptoplar vrya onda ekran cok büyük gösterio hersey yana kaymıs bilgi verirseniz sevinirim bide oyun seceneklerini bos bosunamı koymuslar cre bln:off:

bbila

Üye
şimdi arkadaşlarım bendede vardı o sorun sistem özellikleri ile alakalı yana format sp2 formatı atın emin olun düzelir

hacibumbala

Üye
la bende sifremi girimi açılıo 2 dk snra kendiliwğinden kapanıo lan nası deli oluom karaktride almıstım nakitde vardı tüh sansıma

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Sorun Oyun Sunucularından Kaynaklanıyor :) Bakım Var Bakım Bitince Düzelecek Yine ;)

funutur

Üye
arkadaslar bnmde okulun dagıttığı leptoplar vrya onda ekran cok büyük gösterio hersey yana kaymıs bilgi verirseniz sevinirim bide oyun seceneklerini bos bosunamı koymuslar cre bln:off:

Aynı sorun bende de var... Normal monitore bağlayarak çözüyorum şimdilik ama tam bi çözüm bulmam lazım....

yasin112233

Üye
yav bende de şu sorun var şimdi tıklıyom böle yüklemesi oluyo köşede bi boşluk var orada oyunu başlata bilirsiniz diyor sonra orda wolfteam resmine tıklıyom bekliyor baktım silinmiş

warasa

Üye
wolf teama sağ tıkla özelliklerde yönetici olarak calıstır diyip tamam da tkrar dene inş olur

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
"Yönetici Olara Çalıştır" Seçeneği İle Alakası Yok :)
Bu Sorun Windows XP'dede Oluyor :)
Şahsen Bende..

33musti332

Üye
sizin okul leptapmı dağıtıyo .d
Seceneklerde bulursun arkadaş o kadar zor deyi yani
:nono:

padisah_58

padisah_58

Üye
bende de hack program dedected hatası veriyor şu zamana kadar yasaklanmıştır diyor. anlamadım bu sorunu ben iki oldu. ayrıca yeni nick aldımonunla girdim tam oyuna başlıcam aynı hatayı onadada verdi..

keaven88

Üye
bnde de ıd şifre yazıom snra siyah ekran qeliyor snra kendiliğinden kapanıyor..
YARDIM PLS...

Adilx05

Adilx05

Üye
Oyunda Hackshell Var Bilgisayarınızda Buna Yol Açacak Yazılımlar Varsa Belki O Yüzden Yapıyordur :oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt