wmv video sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akakak_ak

Üye
    Konu Sahibi
wmv video sorunu
Arkadaşlar c7 telefonum var. wmv uzantılı videoları açıyor diye gördüm sitesinde. Bende 4 gb'a yakın video var. izlemem gerekiyor fakat bazılarına açarken bazılarında sadece ses var görüntü yok. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.

musa.075

Üye
Buradan telefonun teknik özelliklerini inceleyebilirsin:

akakak_ak

Üye
    Konu Sahibi
wmv player var ama oynatmyo bütün videoları

musa.075

Üye
Videonun çözünürlüğü büyük olabilir. Telefonun wmv videolarını oynatabilmesi için önerilen çözünürlük 320x240'dır.
Video dönüştürme programlarıyla bu sorunu çözebilirsin. Bunun için Freemake Video Converter programını kullanabilirsin.

Freemake Video Converter programını indir:

kordanadam

Üye
codec sorunu. Telefon wmv eski sürümleri oynatmiyor. Wmv7 ve wmv8'i desteklemiyor. Wmv9 oynatır. Avi'nin de divx ve xvid codecli olanlarını oynatır h264 ve mjpg vs oynatmaz. Tüm flv ve mp4'leri açar. Mkv'yi denemedim.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
coreplayer ile açmayı denedin mi?

seribro

seribro

Üye
belki yeri degil ama benim telefonum nokıa n 8 ve bugün video izlemek istediğim de hiç bir video yu açmıyor daha doğrusu ses var ama görüntü yok ne yapmalıyım

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
belki yeri degil ama benim telefonum nokıa n 8 ve bugün video izlemek istediğim de hiç bir video yu açmıyor daha doğrusu ses var ama görüntü yok ne yapmalıyım

bi format istiyor olabilir ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt