WM6 Pocket PC'ler İçin Görsel Şölen. Maxicep Farkıyla...

Sponsorlu Bağlantılar

hamsiman-ts

Üye
bir teşekkürde bizden

dayi34

Üye
Süper oldu :) Hp 614c çalışıyor ;) thanks

angaralı06

Üye
teşekkür edderim kareşiim

gultekin05

Üye
eyvallah teşşekürler :P

_KadirşinaS_

Üye
    Konu Sahibi
Güle güle kullanın arkadaşlar.:oke:

ümit73

Üye
teşekkürler

xxhamster

Üye
Quzel bır paylasımda benım ıpaq 514 üm var onda otomatik olarak tus kılıdıne gırıo ve ekran kararınca bıdaha duzelmıo bataryayı cıkarmak zorunda kalıyorsun yanı anlıyacagınız tus kılıdıne gectıkten sonra ekran kararınca (kapanınca) telefon bıdaha kendıne gelmıo bataryayı cıkarmak zorunda kalıyorsunuz ama gercekten de cok guzel bır paylasım ellerıne saglık....

_KadirşinaS_

Üye
    Konu Sahibi
Quzel bır paylasımda benım ıpaq 514 üm var onda otomatik olarak tus kılıdıne gırıo ve ekran kararınca bıdaha duzelmıo bataryayı cıkarmak zorunda kalıyorsun yanı anlıyacagınız tus kılıdıne gectıkten sonra ekran kararınca (kapanınca) telefon bıdaha kendıne gelmıo bataryayı cıkarmak zorunda kalıyorsunuz ama gercekten de cok guzel bır paylasım ellerıne saglık....

Allah Allah! Böyle bir sorunu ilk kez duydum. Uzun zamandır winmo telefonlar kullanmadığım için sebebini çok net bilmemekle beraber şöyle bir şey geldi aklıma. Belki telefonun bir de kendi otomatik tuş kilidi açıktır bu yüzden çakışıyor olabilir. Telefonun otomatik tuş kilidine geçmesini iptal et, sadece ekran karardığında benim verdiğim kilit devreye girer. Belki o zaman sorun yaşamazsın. İyi haberler bekliyorum.:oke::oke:

walkerterr

walkerterr

Üye
bahsettiğin htc ekran boyutları nedir benim i 780 im var olumlu bir etki verirmi ?

mtmesut

Üye
tesekkür kardes ellerine sağlık

GsliKahraman

GsliKahraman

Üye
ilerde bir gün pda alırsam denerim.

macman

macman

Üye
güzel olmuş eline sağlık

marko16

Üye
birileri artık windows mobile işletim sisteminde sbp mobil shell kulanıldığını burada verilen bu tarz uygulamaların tamamını kapsadığını yazması gerekiyordu kusura bakmayın dayanamadım
deneyin farkı göreceksiniz

_KadirşinaS_

Üye
    Konu Sahibi
birileri artık windows mobile işletim sisteminde sbp mobil shell kulanıldığını burada verilen bu tarz uygulamaların tamamını kapsadığını yazması gerekiyordu kusura bakmayın dayanamadım
deneyin farkı göreceksiniz

Eline sağlık hocam, keşke hiç tutmayıp kendini direk yazsaydın.

mekezefe

Üye
teşekkür etmiştim ama bi türlü kuramadım :((((((((((

miato78

Üye
Cube sorunsuz çalışıyor fakat tuş kilidi açılmıyor, yinede teşekkürler

azrailank

Üye
teşekürler genç umarım ihityacımı karşılar

okanemrah77

Üye
Dostum i780 kullanıyorum. bu verdiğin programları deneyeceğim. Sonucu burdan bildiririm

mihman

mihman

Üye
teşekkürler

okanemrah77

Üye
Dostum emeğine sağlık. Maalesef i780 de sorun çıkarıyor. Makinadan kaldırasıya kadar canım çıktı. Dokunmatik ekranı felç ediyor. Allahtan mouse özelliği var da ite kaka kurtuldum. İ780 e yükleyecek arkadaşlar dikkatli olsunlar. Teşekkür ederim