WM6 Pocket PC'ler İçin Görsel Şölen. Maxicep Farkıyla...

Sponsorlu Bağlantılar

ebuzen

Üye
arkadaşlar ben hp ipaq 514 aldım buna göre proğram hangi sitelerden bulabilirim. a baktım hizmet dışı diyor başka site varmı bildiğiniz?

mustafa_alevli

Üye
Teşekürler asus p 320 de çalıştıdım

_KadirşinaS_

Üye
    Konu Sahibi
Diğer markalarda çalışacağını bilmiyordum. Güle güle kullanın.

kmlerg

kmlerg

Üye
arkadaşlar ben hp ipaq 514 aldım buna göre proğram hangi sitelerden bulabilirim. a baktım hizmet dışı diyor başka site varmı bildiğiniz?

Arkadaşım sitesine bir göz at derim. Çok geniş kapsamlı bir site.

semati

semati

Üye
Tesekkurler.Guzel Paylasim!..

mrcrazylaz

mrcrazylaz

Üye
teşekkür ederim kardeşim ama ben bir şey soracağım ben bu programları yükledim çalışmadı bir yardımcı olurmusun?

guler

Üye
teşekürler ellerine sağlık

ebuzen

Üye
smartphone yani ipaq 514 aldım onun için de böyle proğramlar bölümü bekliyorum..

_KadirşinaS_

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim kardeşim ama ben bir şey soracağım ben bu programları yükledim çalışmadı bir yardımcı olurmusun?

Cihazınızın marka ve modelini yazarsanız, yardımcı olmaya çalışırım.

mali4242

Üye
kardes bu menüyü bi türlü getiremedim ben,tus kilidinide acamiyorum yardim et lütfen(asus P526 WM 6,0)

manisamanisa

Üye
thanks

mega57

Üye
tesekkurler

aragorn187

Üye
emeğine sağlşık kardeşinm

unsparing

Üye
hp 614c de de sorunsuz çalışıyor teşekkürler...

_KadirşinaS_

Üye
    Konu Sahibi
Güle güle kullanın arkadaşlar da artık modası geçmeye başladı bunların. Yakında bu başlığı ziyaret eden pek kalmaz.:)

vahitbudak

Üye
neden kalmasin beni yeni yeni alisiyorum pda mi guzellestirmeye :D tesekkurler paylasim icin

_KadirşinaS_

Üye
    Konu Sahibi
neden kalmasin beni yeni yeni alisiyorum pda mi guzellestirmeye :D tesekkurler paylasim icin

Yok ondan demedim. WM 6,5 filan çıkacak eli kulağında. Onu kullananlar arttıkça, bu programlar 6.0 a uygun olduğu için pek şansı kalmayacak.

hata1500

Üye
ellerine saglık üstat

ismail 1983yk

Üye
teşekkür kardeşim

recobey

Üye
bunu nasıl yüklleyebiliriz