Cebinizde Notebook Taşımak İster Misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_KadirşinaS_

Üye
    Konu Sahibi
Cebinizde Notebook Taşımak İster Misiniz?
Evet arkadaşlar, başlıktan da anlayabileceiğiniz gibi bir teknoloji canavarı satıyorum.Dünyada PPC(Pocket PC) yani bilgisayarı alanında önde gelen, sektöre yeni teknolojileri hep ilk sunan Kore kaynaklı HTC markasının efsanesi TyTN II(diğer adı Kaiser) modelini şu an itibariyle satmaktayım.

Cihazın nasıl bir teknoloji canavarı hatta CEP NOTEBOOK'u olduğunu aşağıdaki özelliklerinden ve resimlerinden daha iyi anlayacaksınız:

-Dahili GPS anteni ile direk uydudan GPS bağlantısı yaparak kontör harcamadan içindeki igo2006 plus ve Türkçe li yönlendirme özelliği sayesinde yönünüzü bulabilirsiniz.

-Wireless bağlantı olan heryerde, kaliteli bir bağlantı sağlayabilir ve internet explorer ile aynı sayar ekranındaki gibi internet sayfalarını tarayabilirsiniz.

-Dışarı en kaliteli ses veren cep bilgisayarlarındandır.Tam olarak stereo ses alabilirsiniz.

-Ses kayıt özelliği olan nadir cep bilgisayarlarındandır. Üstelik hafıza kartınızda olan yer kadar kayıt yapabilirsiniz.1dk- 5dk gibi sınırlaması yoktur

-Konuşma esnasında da tek tuşa basarak konuşmanızı kaydedebilmeniz mümkündür.Bu kayıtta da süre sınırı yoktur.

-fll dokunmatik ekrandır. Üstelik şu an satışta olan modellerde bulunmaya HTC TOUCH FLO CUBE arayüzü yüklüdür.Bu arayüz sayesinde menüsünü küp olarak tek parmağınızla kullanabilirsiniz.TOUCH FLO CUBE arayüzünün kısa bir demosu alttadır.(Fiyata etki eden bir özellik olarak yazılmamıştır.)

-İşletim i en güncel haliyle windows mobile 6 professional'dır.

-İçinde benim yüklediğim özel programlar,oyunlar temalar mevcuttur.Ayrıca alana ekstra olarak 100 dosyalı program ve tema arşivi de hediye edeceğim.

-3.15 megapiksel, otomatik netlemeli arka kamera ve VGA formatlı ön kamerası vardır.Görüntülü konuşmaya uyumludur. Ayrıca ön kamerası da No N73 veya diğer modellerdeki gibi dandik görüntü vermez. Çok kalitelidir.

-GPS fotoğraf özelliği vardır.

-Pili normal kullanımla 2 gün rahat gider. Daha yoğun kullanımda en fazla 1 gün dayanabilir. Fakat daha güçlü pil alma şansınız var.Üzerindeki 1100 aMH lik pildir.

-MicroSD hafıza kart desteği ile 8 gb'a kadar genişletilebilir bir belleğe sahiptir. Şu an de 1 gb'lık kart vardır. Alan kişiye bunu da hediye edeceğim. (Normalde kutunsundan çıkmaz.). Ayrıca cihazın kendi hafızası da 128 mb. boyutundadır.

-EN önemli özelliklerinden birisi çift işlemcili bir cep bilgisayarı omasıdır. QualCOMM işlemciyle 400 Mhz işlem hızına sahiptir.

-Videolarınızı içinde yüklü olan orjinal Windows Media Player ile oynatabilirsiniz.

-Kullanırken farkedeceğiniz gibi, dokunmatik özelliği çok hassastır, diğer cep bilgisayarları gibi sürekli kalemini kullanmanız gerekmez.

-Dünyada sadece bu cep bilgisayarına has bir sürgü sistemine sahiptir. Bu sürgü açıldığında bir notebook gibi katlanır ve tam olarak "q" klavye ortaya çıkar.Kullanış açısından son derece kolay ve zevklidir.Özellikle mesaj yazmak çok kolaydır.Bu sürgü sisteminde hiçbir aşınma veya bozulma söz konusu değildir.

-Her türlü excel,word,powerpoint dosyasını açabilir ve düzenleyip kaydedebilirsiniz.

-PDF formatlı dosyaları görüntülemek için Adobe Reader'ın son versiyonu yüklüdür.

-Uluslararası garantisi vardır. Cihazda bir sorun çıktığında göndereceğiniz adres ve görüşebileceğiniz satış temsilcisinin kartı bulunmaktadır.

-Türkiye'de kullanıma açılmıştır.Gümrükten kaydı yaptırılmıştır.

-Boyu Nokia N73 ile aynı, genişliği biraz fazladır. Kalınlığı ise N73 'ten daha incedir.

-Cepte taşıması kolaydır. Diğer cep bilgisayarları gibi kasıntı bir durum olmaz. Ayrıca taşıma kılıfını da kutu içerisinde vereceğim
Bunlara ekleyebileceğim daha bir çok özellik var, fakat uzatmaya gerek yok. Cihazın marifetleri ortada.Bunlar da resimleri:

-Cihaz toplam 6 ay kullanılmıştır.

-Garantisinin bitmesine 7 ay daha vardır. Sorunsuzdur.

-Fazla kullanmaya vaktim olmadığı için satıyorum.Üniversite öğrencisiyim, son derece temiz kullandım. Cihaz direk Kore'de, Üretildiği yerden getirtilmiştir. Canlı gördüğünüzde bu farkı anlayacaksınız.
UYARI: DİLİ İNGİLİZCEDİR.. Aldığımdan beri hep ingilizce kullandım. Çünkü bu cihazı resmi olarak Türkçeleştirilmesi yapılmış değil, bunun sebebi de daha Türkiye'de yeni yeni satılmaya başlamasıdır. Eğer sine girerseniz orada ülke seçeneklerinde Türkiye'yi de göremezsiniz. Bazı sitelerde Türkçeleştirme yapıldığını görürsünüz. Fakat bu yazılımlar orjinal olmadığı için ciddi yazılımsal sorunlar çıkarmaktadırlar. Hatta çöpe giden bir çok cihazın hikayesini internette bulabilirsiniz. Bu yüzden ben böyle hayati ayarlarıyla hiç oynamadım.
Fakat şu anda alttaki linkten 17,95$ karşılığı Microsoft tarafından onaylı, orjinal Türkçeleştirme yazılımı çıkmıştır.Bu işlemi yapmak alıcıya aittir.
Türkçeleştirme:

Satış fiyatı: 900 ytl.dirTakas:950 ytl olur. Benim verdiğim fiyata: 1GB hafıza kartı+Program Arşivi+Uluslararsı garanti. dahildir.
Şu an Turkcell'in sattığı fiyat 1260ytl+KDV dir.Bu fiyatta ise sadece kutu içeriği vardır. Yani ekstra hiçbir aksesuar yok.
-Almayı düşünen arkadaşlar buraya yazmak yerine pm atarlarsa daha çabuk kendileriyle iletişime geçebilirim, hatta İstanbul'daki arkadaşlar satın almadan önce cihazı canlı görüp test edebilirler.Cihazı kutusunda sıfır gibi vereceğim. Alana şimdiden hayırlı olsun.

Salihyet

Salihyet

Üye
baba, bu kadar param yok ki :( olsa böyle bişey arıyorm .. :(

Salihyet

Salihyet

Üye
600- 700 fln, en fazla ;)
12 taksit fln fişman, o şekilde ancak alınır, o da eylül için düşündüğüm rakam.. henüz tam toparlanamadık ;)..

_KadirşinaS_

Üye
    Konu Sahibi
600- 700 fln, en fazla ;)
12 taksit fln fişman, o şekilde ancak alınır, o da eylül için düşündüğüm rakam.. henüz tam toparlanamadık ;)..

Kardeş sana birşeyler yapardım ama 600-700'e de inemem ya. Kusura bakma :(

Salihyet

Salihyet

Üye
ya zaten inemeyeceğini biliyorum ;) ileride nasip, kısmet ;)

_KadirşinaS_

Üye
    Konu Sahibi
Cihaz satılmıştır...

schumici

schumici

Üye
hayırlı olsun:)

_KadirşinaS_

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah Dostum:oke:

GsliKahraman

GsliKahraman

Üye
kaça sattın _?
hayırlı olsun
N95 8gb almışsın:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt