wlan bağlantısı sorunu ve konuşma sırasında tuş takımı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
roach117

roach117

Üye
    Konu Sahibi
wlan bağlantısı sorunu ve konuşma sırasında tuş takımı

beyler telefon sürekli wlana bağlanmaya çalışıyor taramayı kapat diyorum tekrar tekrar bağlanıyor. wlanı kapıyorum bu sefer avea ete bağlanmaya çalışıyor napmam gerek ? mini uyg. çevrımdışı mod yaptım oladı aynı devam ediyor. bir de konuşma esnasında klavye tuş takımı ekrana nasıl geliyor ? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
öncelikle dediğiniz gibi alttakilerin işe yaraması için mini uygulamalar çevrimdışı yapın ama bence ne yapın web tvleri widget olarak kullanmayın sürekli bu çevrimdışı modla uğraşmassınız hem çok şarj yiyorlar ben hiçbirini widget olarak kullanmıyorum gayertte rahatım. yinede klsın derseniz alttakiler işinizi görür
Ayarlar-->bağlantı-->ayarlar-->
wlana geç = el ile olacak
kendi ülkenizde bağlantı kullan = her zaman sor
yurtdışındayken veri kullan = her zamn sor
hedefler = öncelik 1 wlan

Ayarlar-->bağlantı-->wlan--> seçenek-->ayarlar-->
wlan varlığını göster = asla
bunları yapın bağlanmaz

konuşma esnasında num diye bir buton olması lazım ona tıklarsanız konuştuğunuz anda numara çevirebilirsiniz
mesela türk tlekomla konuşma sırasında sekterer 3'e basın 5'e basın diyor ya işte o tarz bir durumda kullanabilirsiniz ama harf çıkıyormu onu bilemiecm yani klavyeyi bilemicem

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Konuşma ekranı açıkken ekranın sağ altında num. çevir'e dokun. tuş takımı gelir karşına...

roach117

roach117

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle dediğiniz gibi alttakilerin işe yaraması için mini uygulamalar çevrimdışı yapın ama bence ne yapın web tvleri widget olarak kullanmayın sürekli bu çevrimdışı modla uğraşmassınız hem çok şarj yiyorlar ben hiçbirini widget olarak kullanmıyorum gayertte rahatım. yinede klsın derseniz alttakiler işinizi görür
Ayarlar-->bağlantı-->ayarlar-->
wlana geç = el ile olacak
kendi ülkenizde bağlantı kullan = her zaman sor
yurtdışındayken veri kullan = her zamn sor
hedefler = öncelik 1 wlan

Ayarlar-->bağlantı-->wlan--> seçenek-->ayarlar-->
wlan varlığını göster = asla
bunları yapın bağlanmaz

konuşma esnasında num diye bir buton olması lazım ona tıklarsanız konuştuğunuz anda numara çevirebilirsiniz
mesela türk tlekomla konuşma sırasında sekterer 3'e basın 5'e basın diyor ya işte o tarz bir durumda kullanabilirsiniz ama harf çıkıyormu onu bilemiecm yani klavyeyi bilemicem

valla dediğini yaptım telefonu kapa aç yaptım widgetleri (eposta google arama facebook) filan açıktı kapadım hala aynı yemedi :D bi de sol üst köşede 3.5g yazıo onla alakalı olmasın bi de onun buçuğu ne ki :D

melgklay

melgklay

Üye
3g nin daha ilerisi o.. Aslında arkadaşın anlattıklarını yaptıysan mutlak surette sorunun çözülmesi lazım.. Belki yazılımsal bir problem vardır.. Konuşurkende evet en sağ ve en alt kısımda numara çevir düğmesi var

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
aklıma şimdi iki ihtimal daha geldi ayarlar --> bağlantı --> yönetim ayarları -->
Paket veri = gerektiğinde seçili olacak. (bu seçenek zaten telefonun varsayılan ayarıdır ama belki sonradan bir şekilde değişmiş ise tekrar bu hale getirin.

Ve telefonunuzda e-posta tanımlı ise onun da ayarlarına gözatın otomatik alım etkin ise ondandır. ben kullanmadığımdan ayrıntılı bilmiyorum onuda kurcalayın eğer e posta kullanmıyorsanız yada ayarlarında problem yoksa paket veri ayarıda normal ise işte o zaman bilemiyorum valla neden olabileceğini arkaplanda online işlem yapan bir uygulamamı açık acaba mesela fring tarzı çünkü bu tarz programlar telefonla birlikte başlatılacak şekildee ayarlıdır ve siz farketmeden nete bağlanır. bunada emin olun yine olmazsa operatöre danışın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...