Wireless Bağlantısı Sapıttı + Tarayıcı (lar) Çöküyor + Dahası...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Wireless Bağlantısı Sapıttı + Tarayıcı (lar) Çöküyor + Dahası...
Arkadaşlar Wireless Bağlantım O Kadar Sapıttı ki Artık Bağlanma İstedğim Bile Kalmadı Telefonu Aynı Yerde Yatay Olarak Kullanmak İstiyorum Daha Rahat Yazı Yazmak İçin Düzken (Modem 2 Kat Yukarımızda) Alet Düzken Orta Sinyalde Çekerken Yatay Yatırınca Sinyal Kesiliyor Bağlantı Kopuyor Ve O Şekilde HİÇ Wireless Bulmuyor :S N8'in En Kötü Yanı Wireless Anteni Olmuş Çok Saçma Sapan Bir Anten Yapısı Var :S 2. Sorun Normal Web Tarayıcısıyla Özellikle Maxicep te Dolaştığımda Hatta Siteye Gidiğim Gibi Tarayıcı Çöküyor :S Ve Konu Açmak İstediğimde Yaszıyorum Fakat Yazılarım Görünmüyo... Opera Mobile'da Canı Sıkıldığında Çöküyor Durduk Yere :S Hiç Ramı Fln Kasmazken Bile 0.facebook ta Bile... Ve Telefonumun 1,5 Ayı Geçiyor e 5-6 Kez Resetlemişliği Var Ve Yarım Saat İle 1 Saat Arası Bir Vakitte 2 Kez Resetlediği Bile OLdu... Ama Ben Kafaya Pek Takmadım Normaldir Dedim Birşey Olmaz Dedim Ama Bu Sorun İleride Büyük Bir SOruna Yol Açar mı ? Ve Bir de Bu Haliyle Garantiye Versem 2. Parti Ürünler Gibi Sağlam Olur mu Açık Bir Kusur Bulunursa ? Şimdiden Teşekkürler...

ss06

ss06

Üye
Arkadasım bence bu sacma bir olay nasıl bir iş ki boyle bir iş yapıyor nokıa gercekten kotuye gidiyor sen git servise ver telefonu bence hiç degilse sorununa bir cözüm bulurlar bulamazlarsa paranı geri alırsın telefonu iade edersin simdiden kolay gelsin sana allah yardımcın olsun kardesim

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Ahaaa !! tam benlik :aha::aha: FLASH AT :ehe:ehe:ehe

Utku

Utku

Üye
HATALI n8 garantiye ver:aha::aha:

SPLNTR

SPLNTR

Üye
wireless ta bende bi sorun yok ama tarayıcı seninkinden kötüdür heralde özellikle mesaj yazarken 5dk da 1kapanıyo çok gıcık bir durum ve sorunun neyden kaynaklandığını da anlamış değilim flash atarsam düzelir mi ki bu da ayrı bi konu ,yeni güncellemede herşeyi bırakıp tarayıcıyı düzeltmesi lazım demin söylediklerim opera içindi kendi tarayıcısı tamamen kitleniyo siteye giremiyo daha :vur:vur

muratcan1905

Üye
maxide yazarken bende de yazılar görünmüyor ve çöküyor
bunlar herkeste var telefonun bir sorunu yani sana özel değil
ancak modemle aramızda iki kat var demişsin benimki bir kaç aşağıdan zor çekiyor ...

emreartuc

emreartuc

Üye
benimde telefon yatay ve masanın üzerinde %28 wifi çekior dikey denemedim ama elime alınca dikey ve yatay çekmiyor yada %2 çekiyor o da bağlanmıyor doğal olarak. 2. si telefonum 1 kere çöktü maxicep e girince bende opera mobileden girdim maxicepe kapattım açtım taracıyıdan tekrar düzeldi flash at sen iyisi düzelmezse gönder servise derim

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Bu arada, WiFi algılayıcısı sanırım telefonun ortalarında (n series yazan bölgesinde). Yan tuttuğunuzda elinizle kapayabilirsiniz orayı, o yüzden çekim performansı düşebilir...
Ayrıca MaxiCep sorunu kendi tarayıcısında "html5" desteği olmadığı içim mevcut, pr2.0 ile html5 de gelince, çözülür; hoş pr2.0 gelene kadar maxicep mobil sitesi çıkar :ehe

mıttık

Üye
servise gönder hatalı n8 büyük ihtimalle bende herhangi bi sorun yok bütün sitelere girip yazı da yazabiliyorum hem operadan hemde kendi tarayıcısından çökme fln olmuyor wifi yi de çok rahat kullanıyorum onunla da bi sıkıntım yok

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Hmmm :S Sağolun Arkadaşlar Bakalım PR 1.1 Den Sonrada Böyle Hatalar Olursa Düşüneceğim :)

melgklay

melgklay

Üye
Dostum bence uc browser yükle hiçbir sorunun kalmaz.. Ayrıca tüm tarayıcılardan daha iyidir.. Dene pişman olmazsın

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Dostum bence uc browser yükle hiçbir sorunun kalmaz.. Ayrıca tüm tarayıcılardan daha iyidir.. Dene pişman olmazsın
Sağol Önerin İçin UC Browser Varda Tanıdık Birşey Olmadığı İçin Sadece İlk Kurduğumda Denedim Ondada Biraz Karmaşık Bir Program Gİbi Geldi Sade Bir Arayüzü Yoktu Pek Karıştırma İsteğim Olmadı Ama ÖnerinÜzerine Bundan Sonra Onu Kullanacağım Çok Sağol :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt