tuzluca76
Üye
Wireless Bağlantısı Sapıttı + Tarayıcı (lar) Çöküyor + Dahası...
Arkadaşlar Wireless Bağlantım O Kadar Sapıttı ki Artık Bağlanma İstedğim Bile Kalmadı Telefonu Aynı Yerde Yatay Olarak Kullanmak İstiyorum Daha Rahat Yazı Yazmak İçin Düzken (Modem 2 Kat Yukarımızda) Alet Düzken Orta Sinyalde Çekerken Yatay Yatırınca Sinyal Kesiliyor Bağlantı Kopuyor Ve O Şekilde HİÇ Wireless Bulmuyor :S N8'in En Kötü Yanı Wireless Anteni Olmuş Çok Saçma Sapan Bir Anten Yapısı Var :S 2. Sorun Normal Web Tarayıcısıyla Özellikle Maxicep te Dolaştığımda Hatta Siteye Gidiğim Gibi Tarayıcı Çöküyor :S Ve Konu Açmak İstediğimde Yaszıyorum Fakat Yazılarım Görünmüyo... Opera Mobile'da Canı Sıkıldığında Çöküyor Durduk Yere :S Hiç Ramı Fln Kasmazken Bile 0.facebook ta Bile... Ve Telefonumun 1,5 Ayı Geçiyor e 5-6 Kez Resetlemişliği Var Ve Yarım Saat İle 1 Saat Arası Bir Vakitte 2 Kez Resetlediği Bile OLdu... Ama Ben Kafaya Pek Takmadım Normaldir Dedim Birşey Olmaz Dedim Ama Bu Sorun İleride Büyük Bir SOruna Yol Açar mı ? Ve Bir de Bu Haliyle Garantiye Versem 2. Parti Ürünler Gibi Sağlam Olur mu Açık Bir Kusur Bulunursa ? Şimdiden Teşekkürler...