Tavsiye WinPhone Telefonlara (appx- appxbundle) Kurulumu Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

byibo

byibo

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: skynet

Emre

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: byibo
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
appx görmüyor program ?

braayn

braayn

Üye
bu yöntemle htcnin kamera uygulaması kura bilirmiyiz acaba ?

saynesim

saynesim

Üye
akşama deneyelim bakalım

OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
haber sitesinin birinde görmüştüm sanırım ama denememiştim, bir deneyelim bakalım

eski konuymuş yeni farkettim, 8.1 sdk kurulmuyor yani kuruluyor her şey başlattaki programlara gelmiyor nedendir

Son düzenleme:
byibo

byibo

Üye
    Konu Sahibi
bu yöntemle htcnin kamera uygulaması kura bilirmiyiz acaba ?
bu programla değil ama burdaki linki tıklayarak bilgi edinebilirsin OEM uygulama kilidi kırma ve yükleme - MaxiCep
appx görmüyor program ?
nasıl görmüyor ? bu işlemin olabilmesi için istenilenleri uyguladınız mı ?
haber sitesinin birinde görmüştüm sanırım ama denememiştim, bir deneyelim bakalım
eski konuymuş yeni farkettim, 8.1 sdk kurulmuyor yani kuruluyor her şey başlattaki programlara gelmiyor nedendir
kurulup kurulmadığını anlamadım ama bilgisarınızda windows 8.1 olması şart başlattaki programlara gelmiyorsada burdaki konudan xap deployer indirerek yapabilirsin Tavsiye - Xap Deployer 2.0 - MaxiCep

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye

evet uyguladım ama xap deployer uygulamasında dosya ekle dediğimde dosya uzantısı olarak sadece xap dosyalarını gösteriyor

bilgisayarımda w10 yüklü sıkıntı bundan dolayı olabilir mi ?

OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
bu programla değil ama burdaki linki tıklayarak bilgi edinebilirsin OEM uygulama kilidi kırma ve yükleme - MaxiCep

kurulup kurulmadığını anlamadım ama bilgisarınızda windows 8.1 olması şart başlattaki programlara gelmiyorsada burdaki konudan xap deployer indirerek yapabilirsin Tavsiye - Xap Deployer 2.0 - MaxiCep

verdiğiniz setuptan sdk8.1 kurulmuyor, bilgisayarım windows 8.1, xap deployer da sadece xap dosyalarını görüp kurabiliyor

byibo

byibo

Üye
    Konu Sahibi
evet uyguladım ama xap deployer uygulamasında dosya ekle dediğimde dosya uzantısı olarak sadece xap dosyalarını gösteriyor
bilgisayarımda w10 yüklü sıkıntı bundan dolayı olabilir mi ?
benim bilgisayarımda w10 kurulu olmadığı için bilmiyorum ama büyük bir ihtimalle olabilir
verdiğiniz setuptan sdk8.1 kurulmuyor, bilgisayarım windows 8.1, xap deployer da sadece xap dosyalarını görüp kurabiliyor
kusura bakmayın arkadaşlar yanlış link vermişim özür dilerim düzelttim
bende çalışıyor herhangi bir sorunla karşılaşmadım hatta kuran arkadaşlar caps vermişler birda ha denemenizi tavsiye ederim sayfa 1 takip ederek

OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
benim bilgisayarımda w10 kurulu olmadığı için bilmiyorum ama büyük bir ihtimalle olabilir

kusura bakmayın arkadaşlar yanlış link vermişim özür dilerim düzelttim
bende çalışıyor herhangi bir sorunla karşılaşmadım hatta kuran arkadaşlar caps vermişler birda ha denemenizi tavsiye ederim sayfa 1 takip ederek

6.9 gb'lık visual studio'yu kurunca geldi, neyse yeni yükleyenlere yardımcı olur umarım, konu için teşekkürler

• Beğen

Silinen Üye 1446000

Kapalı Hesap
Application Deployment 'i açınca böyle bi hata veriyor
microsoft.smartdevice.connectivity.platform not found exception türünde özel bir durum oluştu

byibo

byibo

Üye
    Konu Sahibi
sebahattinART

sebahattinART

Üye
Application Deployment tıklayınca hiç bir şey açılmıyor nedndir acaba??

sebahattinART

sebahattinART

Üye
Windows 8.1 ama SDK Lite yüklü

sebahattinART

sebahattinART

Üye
ne yaptıysam olmuyor ya. senin verdiğin herşeyi indirip kurdum ve unlock konusundaki sdk uıda kurdum ama verdiğin xap deployer tıklayınca hiç bişey olmuyor bi video çekseydin keşke.

byibo

byibo

Üye
    Konu Sahibi
ne yaptıysam olmuyor ya. senin verdiğin herşeyi indirip kurdum ve unlock konusundaki sdk uıda kurdum ama verdiğin xap deployer tıklayınca hiç bişey olmuyor bi video çekseydin keşke.
ters birşey vardır mutlaka bende hiçbir sorun yok ama yakında video çekiceğim yardım amaçlı

sebahattinART

sebahattinART

Üye
valla iyi olur

• Beğen

Üst Alt