byibo
Üye
zaten önizleme resminde de görüldüğü gibi sdk 8.1 yüklü olması şart kusura bakma konuda belirtmemişim hemen düzeltiyorumNeyi güncelleyeceğim ?
zaten önizleme resminde de görüldüğü gibi sdk 8.1 yüklü olması şart kusura bakma konuda belirtmemişim hemen düzeltiyorumNeyi güncelleyeceğim ?
bu programla değil ama burdaki linki tıklayarak bilgi edinebilirsin OEM uygulama kilidi kırma ve yükleme - MaxiCepbu yöntemle htcnin kamera uygulaması kura bilirmiyiz acaba ?
nasıl görmüyor ? bu işlemin olabilmesi için istenilenleri uyguladınız mı ?appx görmüyor program ?
kurulup kurulmadığını anlamadım ama bilgisarınızda windows 8.1 olması şart başlattaki programlara gelmiyorsada burdaki konudan xap deployer indirerek yapabilirsin Tavsiye - Xap Deployer 2.0 - MaxiCephaber sitesinin birinde görmüştüm sanırım ama denememiştim, bir deneyelim bakalım
eski konuymuş yeni farkettim, 8.1 sdk kurulmuyor yani kuruluyor her şey başlattaki programlara gelmiyor nedendir
nasıl görmüyor ? bu işlemin olabilmesi için istenilenleri uyguladınız mı ?
bu programla değil ama burdaki linki tıklayarak bilgi edinebilirsin OEM uygulama kilidi kırma ve yükleme - MaxiCep
nasıl görmüyor ? bu işlemin olabilmesi için istenilenleri uyguladınız mı ?
kurulup kurulmadığını anlamadım ama bilgisarınızda windows 8.1 olması şart başlattaki programlara gelmiyorsada burdaki konudan xap deployer indirerek yapabilirsin Tavsiye - Xap Deployer 2.0 - MaxiCep
benim bilgisayarımda w10 kurulu olmadığı için bilmiyorum ama büyük bir ihtimalle olabilirevet uyguladım ama xap deployer uygulamasında dosya ekle dediğimde dosya uzantısı olarak sadece xap dosyalarını gösteriyor
bilgisayarımda w10 yüklü sıkıntı bundan dolayı olabilir mi ?
kusura bakmayın arkadaşlar yanlış link vermişim özür dilerim düzelttimverdiğiniz setuptan sdk8.1 kurulmuyor, bilgisayarım windows 8.1, xap deployer da sadece xap dosyalarını görüp kurabiliyor
benim bilgisayarımda w10 kurulu olmadığı için bilmiyorum ama büyük bir ihtimalle olabilir
kusura bakmayın arkadaşlar yanlış link vermişim özür dilerim düzelttim
bende çalışıyor herhangi bir sorunla karşılaşmadım hatta kuran arkadaşlar caps vermişler birda ha denemenizi tavsiye ederim sayfa 1 takip ederek
usb driverleri yükledin mi adaş ?Application Deployment 'i açınca böyle bi hata veriyor
microsoft.smartdevice.connectivity.platform not found exception türünde özel bir durum oluştu
bilgisayarınız 8.1 güncellmesi ve windowsphone sdk8.1 olması lazım bunlar mevcut mu ?Application Deployment tıklayınca hiç bir şey açılmıyor nedndir acaba??
maalasef ki olmuyor 8.1 sdk olması şartWindows 8.1 ama SDK Lite yüklü
ters birşey vardır mutlaka bende hiçbir sorun yok ama yakında video çekiceğim yardım amaçlıne yaptıysam olmuyor ya. senin verdiğin herşeyi indirip kurdum ve unlock konusundaki sdk uıda kurdum ama verdiğin xap deployer tıklayınca hiç bişey olmuyor bi video çekseydin keşke.