Tavsiye WinPhone Telefonlara (appx- appxbundle) Kurulumu Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

byibo

byibo

Üye
    Konu Sahibi
WinPhone Telefonlara (appx- appxbundle) Kurulumu Güncellendi
Windows Phone Telefonlara appx ve appxbundle uzantılı dosyaların yükleme aşaması

1- Unlok Edilmiş bir wp8 cihaz
2- bilgisayarda kurulmuş olması
3- Modifiye edilmiş (hackli) appx veya appxbundle uzantılı dosya
4-bilgisayarın windows 8.1 olması
Kurulum Aşaması Aşağıdaki Gibidir
Başlat Menüsü Windows Phone Mini Sdk 8 ve kurulumla gelen açıyoruz ve add xap files deyip dosyalarımızı seçiyoruz ve yüklenmesini bekliyoruz
1-

2-

hepsi bu kadar umarım yardımcı olmuşumdur​

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: saynesim, RetaXter, skynet ve 2 diğerleri

emz

emz

Üye
:tşk: Ama keşke bunu dün minecraft a 15₺ bayılmadan yazsaydın:( İçime oturdu şimdi:(

skynet

Üye
Windows 7 64 bittede oluyormu bu olay ?

skynet

Üye
:tşk: Ama keşke bunu dün minecraft a 15₺ bayılmadan yazsaydın:( İçime oturdu şimdi:(
Neyse en azından artık güncelleme falan geldiğinde silip tekrar yüklemek zorunda kalmayacaksın :)

• Beğen
Tepkiler: saynesim, csH, emz ve 2 diğerleri
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu işlem tablette de yapılabilir mi?:hmmm

emz

emz

Üye
Niye olmasın?

emz

emz

Üye
Sistem gereksinimleri nelerdir acaba?

Wphub da yazana göre ben geçen çevirmiştim win8,8.1 olsun yeter. Başka bir gereksinim yok. Zaten sistem aynı. Rtm çok az fark ediyor. Bende olur ama denemedim bilemeyiz:ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Wphub da yazana göre ben geçen çevirmiştim win8,8.1 olsun yeter. Başka bir gereksinim yok. Zaten sistem aynı. Rtm çok az fark ediyor. Bende olur ama denemedim bilemeyiz:ehe
Yarın bi deneyelim bakalım:ehe

skynet

Üye
keşke biraz geç alsaydın ama en azından bu işlemi yapmak zorunda kalmayacaksın güncelleme çıktığı zaman tekrar indirip sonra telefona atmak biraz zahmetli iş

oluyor 32 yada 64 bit farketmez
Mini sdk ile denemiştim olmuyor yani appx dosyasını görmüyor program :)

byibo

byibo

Üye
    Konu Sahibi
byibo

byibo

Üye
    Konu Sahibi
Link deki olanı indirdim bu WP8 SDK Tools Lite Setup Av1.0
anladım ama dediğim gibi appx uzantısı wp 8.1 ile geldiği için güncellemen gerekiyor olabilir kendim denemedim appx uzantısı yüklemeyi ama yöntem bu şekilde istersen bir dene arkadaşım

skynet

Üye
anladım ama dediğim gibi appx uzantısı wp 8.1 ile geldiği için güncellemen gerekiyor olabilir kendim denemedim appx uzantısı yüklemeyi ama yöntem bu şekilde istersen bir dene arkadaşım
Neyi güncelleyeceğim ?

Üst Alt