windowsphone bildirim merkezi wpstore'da

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
windowsphone bildirim merkezi wpstore'da

Sizlere buradaki haberimizde de bildirdigimiz gibi windowsphone icin bildirim merkezi uygulaması wpstore'daki yerini aldı. Tabi uygulamayı telefonunuza yükleyip calıştırmak normal market uygulamalarına göre biraz zahmetli.

Tabi bu uygulamanın şimdilik sadece wp7.x cihazlar icin oldugunu belirtelim.

Ilk olarak notifications center uygulamasını bilgisayarınıza kurun.

Daha sonra uygulamayı da telefonunuza kurun.

Evet şimdi hazırız;bilgisayarınızda bildirim merkezi uygulamasını calıştırın ve telefonunuzu bilgisayarınıza baglayın. Telefonunuz zune ile senkronize olucak. Senkronizasyon tamamlandıktan sonra telefonunuzu usb'den ayırın ve yeniden başlatın.

Uygulama beta tester ve projeyi destekleyenlere ucretsiz olucak ve isimleri teşekkur listesinde yer alıcak. Uygulamayı satın almak icin odemeniz gereken ucret ise 2.99 dolar. Uygulamanın deneme surumunu de indirip deneyebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal, bulutsuzgece ve IVI-Elia

pirenuri

pirenuri

Üye
Windows un yapması gereken birşey di bu niye ücretli yapmışlar ki ?

- - - Eklendi - - -

Konu için :tşk:

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ben twitter çalışmadı gerçei face de nasıl çalışıyor pek anlamadım bir güncelleniyor bir olmuyor

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
ayarlardan hesaplara girip calişmayan hesabi kaldirin ve tekrardan kurun. Hesap ismini ve şifrenizi dogru girdiginize emin olun.

komando04

komando04

Üye
wp8 içinde gelse artık teşekkürler abi

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Haber için teşekkürler dostum.
Sanırım Apollo+ güncellemesiyle bize de gelecek. :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Haber için teşekkürler dostum.
Sanırım Apollo+ güncellemesiyle bize de gelecek. :hmmm

ne zaman gelicegiyle ilgili uygulamayi yapan eleman blogunda herhangi bir bilgi vermemiş. Ama guncellemeyle alakasini cozemedim:hmmm

nanotex

nanotex

Üye
Çok sade olmuş bu beyler.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi

Abi böyle yönetim kısmı da olsun mobil veri, wifi, bt filan :D ve yanında tema rengiyle aynı renk şeritler filan olsun gayet estetik olur yakışır wp8 e :D

o zaman o bildirim merkezi olmaz ki. Senin dediklerinin bir konsepti vardi. Sola kaydirip uygulamalar listesini acinca tekrar sola kaydirip yonetim kisayollarina giriyordu.

uMTOku

Üye
Geribildirim olarak olsun mail yolu ile olsun nokia ve microsoftan isteyelim arkadaşlar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bugün WP7.x'ciler için acı haber geldi.

"Bildirim Merkezi" uygulaması mağazadan kaldırılmış.

ecel54

ecel54

Üye
bende yüklü ama enkinleştirmede sorun vardı :D

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
etkinleştirmeyi pc uzerinden yapicaktiniz.

ecel54

ecel54

Üye
etkinleştirmeyi pc uzerinden yapicaktiniz.

yaptım onları ama etkinleştirme hatası verdi yeniden bağlayın olmazsa uygulamayı tekrar kurun falan yazıyordu bende hiç uğraşmadım. Gerekte yoktu zaten

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi

yaptım onları ama etkinleştirme hatası verdi yeniden bağlayın olmazsa uygulamayı tekrar kurun falan yazıyordu bende hiç uğraşmadım. Gerekte yoktu zaten

etkinleştirme yaptiktan sonra telefonu yeniden başlattin mi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt